gefeliciTAART.nl - Black Friday

Of het nu om luiers, luierzalf of babyvoeding gaat, deze kosten allemaal handen vol geld. Gelukkig kun je ook hierop besparen, zonder je baby te kort te doen. Ontdek nu waarom je voordelige producten bij de DM in Duitsland moet halen.

 

Boodschappen doen in Duitsland

Je hoeft maar naar de supermarkt te gaan en je schrikt je rot van de prijzen. De afgelopen 1,5 jaar zijn de prijzen in Nederlandse supermarkten de pan uitgevlogen en veel mensen hebben moeite om rond te komen. Ook in omringende landen hebben ze te maken gehad met prijsstijgingen. Maar inmiddels zijn in onder andere België en Duitsland de prijzen aan het dalen.

Niet zo gek dus dat steeds meer mensen het nut inzien van boodschappen doen in Duitsland. Om een klein voorbeeld te noemen: pasta 500 gram (eigen merk Kaufland) was 0,99 en kost nu 0,79 euro. De prijsdalingen gelden voor heel veel producten. Daarnaast zijn er ook producten die standaard goedkoper zijn, waaronder dranken (o.a. frisdrank).

De lagere prijzen komen niet alleen door prijsverlagingen, maar ook door het feit dat er in Duitsland minder btw geheven wordt. Tel hierbij de lagere benzineprijzen (geldt niet voor diesel) en boodschappen doen is in Duitsland al snel veel voordeliger. Zelfs als je uit het midden of westen van het land komt. In dat geval kun je er een leuke dag uit van maken, want ook uit eten gaan is in Duitsland vele malen goedkoper (en de porties veel groter).

Leestip: Voordelig boodschappen doen in Duitsland: prijzen in supermarkten dalen

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland voeding 1

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland voeding

 

Voordelige babyproducten koop je bij DM in Duitsland

Als je eenmaal in Duitsland bent, kun je bovendien naar de DM gaan. De DM (afkorting voor Drogerie Markt) is vergelijkbaar met Nederlandse drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister. De prijzen liggen daar echter vele malen lager. Zo kun je hier onder andere terecht voor goedkope haarverf, biologische make up en nog veel meer.

Maar waar je vooral een kijkje wil nemen als ouder is de baby en moeder afdeling. Deze is niet alleen vele malen uitgebreider met veel meer keuze en meer producten, deze zijn ook nog eens een heel stuk goedkoper en dat zijn standaard prijzen. Dus niet speciale aanbiedingen zoals bij de drogisterijen in Nederland, maar permanent laag geprijsd.

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland potjes voeding

Kijk vooral naar de volgende producten als je bij de DM bent:

  • Luiers (ook biologische luiers zijn er veel voordeliger)
  • Babyvoeding (ook verkrijgbaar in bio variant): zowel de glazen potjes als babymelk
  • Verzorgingsproducten: vergeet niet een potje Penatenzalf mee te nemen, deze is 100x beter dan de Nederlandse sudocrème

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland mama productenVoordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland zwangerschapsbeha

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland babylove luiers prijs
Prijzen van Babylove luiers

 

Wil je de luiers eigen merk van DM (babylove) eerst uitproberen? In de winkels staan speciale verschoontafels met daaronder luiers in verschillende maten.

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland verschoonruimte in winkel
DM winkel in Kleve

Voordelige mamaproducten bij DM

Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de afdeling met mamaproducten, zeker wanneer je zwanger bent. Deze producten vind je in de buurt van de babyproducten zoals speelgoed, bijtringen enz. Speciaal voor zwangere vind je hier ondere andere verkoelend maandverband, lotions en crèmes voor zwangere, borstvoedingsbeha’s en nog veel meer. Ideaal om je kraampakket en vluchttas mee aan te vullen. Veel dingen die je hier alleen online vindt, kun je daar gewoon bij de drogist halen.

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland mama producten

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland mama productenVoordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland zwangerschapsbeha

 

Tip om te profiteren van voordelige prijzen

Om te voorkomen dat je achter het net vist kun je vooraf online je bestelling opgeven. Dan hoef je alleen nog maar naar het gewenste filiaal te rijden en kun je je bestelling ter plekke ophalen.

Vergeet daarnaast niet om een Payback karte aan te vragen. Dit kan gewoon met je Nederlandse adres (even opletten: bij postcode invullen kan het zijn dat je geen letters in kunt vullen en vijf cijfers op moet geven. Dat omzeil je door voor je postcode een nul te plaatsen met erachter de cijfers van je postcode). Met deze voordeelkaart spaar je punten (en krijg je coupons om extra veel punten te sparen). Deze punten zijn gewoon geld waard en kun je inwisselen voor korting.

Als je bovendien de DM app download geniet je van nog meer voordelen. De Payback karte kun je aan je DM account linken en dan profiteer je van nog meer kortingen en voordelen.

Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland verzorgingsproducten
Heerlijke verzorgingsproducten voor kinderen
Voordelige baby- en mamaproducten koop je bij DM in Duitsland luiers
Nog meer luiers
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelThe Jungle Bunch – World Tour + winactie voor première kaarten
Volgend artikelCoeliakie bij kinderen: symptomen, behandeling en tips voor een glutenvrij dieet

7 REACTIES

  1. Sterker nog: de punten die ik met de Payback kaart spaar, wissel ik in voor waardebonnen. Meestal ga ik dan naar winkels als de Ernstings Family of C&A als ik in Duitsland ben. Maar nu hebben ze het aanbod aan soorten waardebonnen aangevuld. Nu kun je ook bijvoorbeeld voor de TKMAXX of zelfs de IKEA kopen. En die bonnen van de Ikea zijn dan weer overal in Europa geldig, dus ook in Nederland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in