Home Disclaimer

Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

De door mij aangeboden informatie op de website is naar mijn beste weten verzameld en doorgegeven. Ik wil erbij vermelden dat het om persoonlijke ervaringen gaat en je de blog uit eigen vrije wil leest. Er zijn artikelen bij die gezondheidsgerelateerd zijn, echter wil ik benadrukken dat ik geen professional ben op dit vlak. Er kunnen dan ook geen rechten ontleend worden aan mijn artikelen.

Copyright
Als eigenaar en auteur ben ik de wettelijke copyright houder van al het materiaal op mijn website. Niets op deze website mag zonder mijn geschreven toestemming gebruikt, herprint of gepubliceerd worden. Wil je toch een artikel gebruiken? Zorg er dan voor dat je een duidelijke bronvermelding erbij zet en het artikel vooral niet 1 op 1 overneemt. Dit wordt door Google namelijk gezien als duplicate content en levert jou straf op.

Het copyright geldt niet op alle foto’s, aangezien het in sommige gevallen gaat om het gebruik van rechtenvrije foto’s. Wil je een foto gebruiken van mijn website? Mail dan even om er zeker van te zijn dat je de foto probleemloos kunt gebruiken.

Vrijwaring

Mijn website is puur bedoelt voor vermaak van anderen. Ik bied geen medisch, juridisch of ander professioneel advies, alles wat je op deze website leest en/of gebruikt is geheel op eigen risico.

Privacy Statement

Sinds vorig jaar geldt de AVG, ook ik hou mij hieraan. Neem je contact met mij op? Ik geef je de garantie dat jouw gegevens niet verkocht zullen worden aan een bedrijf. Ook over spam van mijn zijde hoef je je geen zorgen te maken. Helaas ben ik niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van mijn adverteerders en/of reactie van mensen op mijn website.

Reserve Rechten

Aangezien het hier om mijn eigendom gaat behoud ik het recht om ten allen tijde de inhoud te veranderen, de website te sluiten of te verkopen of de gebruiksvoorwaarden aan te passen.

Adverteerders en Sponsors

Op mijn website maak ik op schillende manieren gebruik van adverteerders (en hopelijk in het vervolg ook van sponsors). Bij deze wil ik benadrukken dat ik niet verantwoordelijk ben voor een product of dienst aangeschaft via een affiliate link op mijn website. Mochten er problemen zijn, neem dan gewoon contact op met het desbetreffende bedrijf of dienstverlener.

Brieven aan de Redactie

Alle brieven, berichten, emails, tweets enz. worden door mij met de grootste zorg behandelt.  Het ligt niet in mijn bedoeling om deze gegevens met anderen te delen, tenzij de schrijver hierom vraagt. De brieven blijven eigendom van de schrijver en zullen niet door mij gebruikt worden. Ook hier houd ik mij strikt aan de regels van de AVG.

Reviews

Op mijn blog zullen in de toekomst regelmatig reviews verschijnen. Het gaat daarbij in de meeste gevallen om producten die getest worden namens bedrijven en sponsors. De reviews zijn eerlijk en gebaseerd op de ervaringen van mijn gastbloggers. Mochten bedrijven geïnteresseerd zijn in een review dan mogen ze altijd contact met mij opnemen, waarna ik overleg met mijn gastbloggers. Houd er wel rekening mee dat reviews niet altijd positief hoeven te zijn, dat ligt aan de gebruikservaring van de gastbloggers.

Affiliate links en advertenties

Om het onderhoud van de website te kunnen bekostigen maak ik gebruik van verschillende affiliate links en advertenties. De inkomsten bedragen meestal enkele centen, hooguit een paar Euro’s, maar helpen mij om deze website optimaal te onderhouden. Door via een link een bestelling te plaatsen of op een advertentie te klikken ondersteun je mijn website, waarvoor hartelijke dank.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met tipsvoormama@tips-media.nl