gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vaderdag staat voor de deur en dat betekent papa verwennen met een cadeau.  Ben je nog op zoek naar een leuk DIY cadeau? Ik verzamelde de leukste DIY knutsels voor Vaderdag van collega bloggers. Allemaal leuke DIY knutselwerken die je samen met kinderen kunt maken.

 

DIY Tutorial monogram mok

Jinske van de blog imakin heeft een makkelijke tutorial geschreven over het maken van een monogram mok. Een gepersonaliseerde mok is altijd een goed idee, zeker voor een man. Naast het monogram kun je de mok natuurlijk nog extra op laten leuken door je kind. Ik weet zeker dat elke papa blij zal zijn met dit cadeau.

De leukste Vaderdag knutsels 1

 

De leukste DIY knutsels voor Vaderdag matching shirts en illegale parkeerschijf

Een heel bijzonder en leuk Vaderdag cadeau komt van Emmy van de blog webkonijn.be. Zij heeft een blog geschreven over Vaderdag matching shirts en illegale parkeerschijf. Een shirt met opdruk is al een cadeau op zich, maar die parkeerschijf is pas echt origineel. Of je deze mag gebruiken of niet, het is zeker een eyecatcher in de auto van papa.

 

De leukste Vaderdag knutsels 3

 

DIY Vaderdag pakket voor de auto

Is de vader van je kinderen veel onderweg met de auto? Dan is dit DIY Vaderdag pakket voor de auto van Ellen van de blog mamascrapelle echt iets voor jouw kind(eren). Je kunt deze DIY afstemmen op de leeftijd van het kind en zelfs met de allerkleinsten is dit heel goed te doen.

 

De leukste Vaderdag knutsels 3

 

Schilderij van spijkers en wol

Ben je een beetje creatief ingesteld dan is het maken van een schilderij van spijkers en wol van Marijke van de blog mamasmetthee echt een leuk idee voor Vaderdag. Afhankelijk van de leeftijd kan je kind dit knutselwerkje zelf maken. Jongere kinderen hebben begeleiding nodig, aangezien gebruik wordt gemaakt van spijkers en hamer. Net als veel andere knutsels kun je dit eigenlijk voor veel verschillende gelegenheden maken en niet alleen als cadeau voor vader.

 

De leukste Vaderdag knutsels 4

 

DIY ik lijk heel veel op mijn papa of

Elsa van elsarblog heeft een heel grappig knutselwerkje bedacht: DIY ik lijk heel veel op mijn papa of . Een leuke foto van je kind en de papa is voldoende. Op de blog vind je free printables die je kunt gebruiken om deze knutsel te maken. Een snel en low budget cadeau voor elke vader.

 

de leukste Vaderdag knutsels 5

 

DIY sleutelhanger kurk voor Vaderdag

Krystle van de blog batboy kwam op het idee om een DIY sleutelhanger kurk voor Vaderdag te maken. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat je nodig hebt en hoe je deze leuke sleutelhanger kunt maken (of beter gezegd hoe je kind deze kan maken). Zij liet haar zoon een Minion maken van de kurk, maar je kunt er ook een paddestoel van maken of iets anders leuks dat past bij de vader.

Overigens zijn er nog veel meer mogelijkheden wat betreft knutselen Vaderdag met kurk.

 

De leukste Vaderdag knutsels 6

 

DIY Vaderdag knutsel ‘Je bent een scheet van een vader’

Heb je een kind dat dol is op verven? Dan vind je op de blog mamasmeisje de DIY Vaderdag knutsel ‘je bent een scheet van een vader’. Het is een makkelijke DIY die je binnen no time gemaakt hebt. Het leukste ervan is dat het grootste deel van dit knutselwerkje gedaan kan worden door je kind zelf.

 

De leukste Vaderdag knutsels 7

 

DIY aftershave voor hem

Een heel origineel cadeau voor Vaderdag is een DIY aftershave voor hem. Deze DIY komt van de hand van Mariska van de blog bespokebyyou. Natuurlijk kun je naar de winkel rennen en daar een aftershave halen, maar zelf maken is toch veel origineler? Er staan verschillende recepten op, waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën.

Wil je meer weten over het gebruik van etherische of essentiële olie? Ik heb een artikel geschreven waarin ik ruim 100 manieren om etherische olie te gebruiken heb omschreven.

 

De leukste Vaderdag knutsels 8

 

Voor de feestelijke Vaderdagtafel een confettischaal

Mariska van de blog thuisleven.com heeft een DIY om van een saaie Vaderdagtafel een echte feesttafel te maken door de confettischaal. De schaal kun je overigens ook maken met kleine kinderen die dit zeker leuk zullen vinden. Na Vaderdag kun je de schaal op tafel laten of je geeft hem mee naar kantoor gevuld met snoep of iets anders. Zo kan papa altijd aan de kinderen denken.

De leukste Vaderdag knutsel 9

 

 

DIY Vaderdag een zelfgemaakt fotolijstje

Geen zin om een uitgebreide tutorial te lezen om iets te kunnen maken? Grace van de blog gogracy heeft een video opgenomen voor het maken van een DIY Vaderdag zelfgemaakt fotolijstje. Je kunt de fotolijst met steentjes versieren, maar er ook voor kiezen om andere materialen te gebruiken. Zorg er in elk geval voor dat je je kind niet alleen laat werken met de lijmpistool, aangezien deze nogal heet wordt.

 

Een krijttekening voor Vaderdag

Natascha van de blog mamaduizendpoot bedacht eveneens een origineel cadeau voor Vaderdag: een krijttekening gemaakt door je kind. Nu denk je misschien dat dit geen leuk cadeau is aangezien er maar een korte regenbui nodig is om de krijttekening uit te wissen. Dat is inderdaad zo, daarom wordt de tekening vastgelegd op foto. En omdat je er een foto van maakt, kun je je uitleven wat perspectief enzovoorts betreft.

 

De leukste Vaderdag knutsel 11

 

Tips Vaderdag cadeautjes

Heb je geen zin of tijd voor een DIY knutsel voor Vaderdag? Dan kun je natuurlijk ook een cadeautje kopen. Op mijn website tipsvoorjou heb ik nog een aantal tips voor Vaderdag cadeautjes. Variërend van een beleving tot nuttige producten, je vindt het allemaal in deze blog.

 

Gaat je kind een van de leukste DIY knutsels voor Vaderdag maken of koop je iets voor de papa van je kind?

Vaderdag 2019

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe lekkerste Vaderdag recepten
Volgend artikelAutovakantie met peuter: 9 tips die echt werken

14 REACTIES

  1. Wat een leuke blogpost is dit geworden, veel leuke ideetjes 🙂 Dit jaar maakten wij aftershave en scheerschuim, jammer dat ik deze post nog niet gelezen had voor een recept … Een belevenis vind ik ook altijd leuk, kan je mogelijks nog een leuke geschenkbon zelf voor knutselen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in