gefeliciTAART.nl - Black Friday

Valentijnsdag, de dag van de liefde komt er weer aan. Wat is leuker dan met kinderen aan de slag te gaan om iets leuks te maken. Speciaal voor jullie heb ik de leukste Valentijn DIY’s voor kinderen verzameld.

 

Valentijn theelichthouder maken

In het rijtje van de leukste  Valentijn DIY’s voor kinderen mag dit simpele knutselwerkje niet ontbreken. Een leuke Valentijn theelichthouder. Dit idee is afkomstig van mijn andere blog, tipsvoorjou.com waar ik tal van Valentijn knutsels heb geplaatst. Je hebt niet veel nodig en de Valentijn theelichthouder is ook heel makkelijk te maken met kleinere kinderen.

Last minute DIY Valentijnscadeau romantische theelichthouder

 

DIY Valentijnslinger

Mariska van thuisleven.com heeft een hele mooie, maar vooral ook erg simpel te maken Valentijnslinger op haar blog geplaatst. Veel meer dan een oud kaartspel, een touw en restjes stof in de kleuren roze en rood heb je hier niet voor nodig. De slinger geeft direct een feestelijke uitstraling en maakt het vooral voor de kleinsten extra leuk.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen

DIY bloemen van vilt

Els van de blog nobodyelse heeft een leuke Valentijn DIY voor de wat oudere kinderen. Zij legt op haar blog stap voor stap uit hoe je deze mooie bloemen van vilt kunt maken. Deze kunnen het hele jaar blijven staan en zijn ook nog lang na Valentijn heel mooi.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen 1

Valentijnskaarten maken met verf

Nathalie van volgmama.nl heeft een ander leuk idee voor jou. Maak eens deze te gekke Valentijnskaarten met verf. Ideaal om ook de allerkleinsten bij het hele gebeuren rondom de Dag van de liefde te betrekken. Laat je kind zich helemaal uitleven met verf (natuurlijk onder toeziend oog van jou!) en geef deze kaart aan je partner.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen 2

 

Last minute Valentijn DIY

Heb je al een wat ouder kind? Een kind dat misschien een oogje heeft op iemand? Een vriendje of vriendinnetje heel lief vindt? Dan kun je samen met je kind aan de slag om deze last minute Valentijn DIY te maken. Het idee komt van de blog mamasmet thee.nl

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen 4

 

DIY canvas hart met gratis printable

Elsa van de blog elsarblog.nl heeft een heel creatief idee voor Valentijn. Zij maakte een DIY canvas hart voor Valentijn. Dankzij de gratis printable kun je dit hartje heel makkelijk zelf maken samen met je kind(eren). Op de blog is stap voor stap uitgelegd wat je moet doen, dus het kan niet meer mis gaan.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen 5

 

DIY zoutdeeg Valentijn

Emmy van de blog webkonijn.be ging voor Valentijn aan de slag met zoutdeeg. Kinderen zijn dol op kleien en wat is dan leuke om een DIY hartje van zoutdeeg te maken voor 14 februari? Je kind kan zich hierbij helemaal uitleven. Een kaal hartje is namelijk maar saai. Laat je kind het zoutdeeg hartje dus naar hartenlust versieren.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen 6

DIY romantische flessenpost

Een heel leuk idee: laat je kind een brief schrijven of een leuke tekening maken. Stop deze in een fles en laat je kind de fles in Valentijnsthema versieren. Wedden dat de ontvanger dit cadeau vol liefde heel erg zal waarderen? De stappen om deze DIY romantische flessenpost te maken komt van mijn andere website.

De leukste Valentijn DIY’s voor kinderen

 

Wat maakt jouw kind voor Valentijn?

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel9 Tekenen die op een zwangerschap kunnen wijzen
Volgend artikelReisziekte? Tips voor als je kind wagenziek is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in