gefeliciTAART.nl - Black Friday

Pasen staat voor de deur en dat betekend ook weer Paasontbijt op school. Heb je nog wat inspiratie nodig? Ik heb deze verzamelblog gemaakt met de leukste tips en ideeën voor het Paasontbijt op school.

 

Versier de tafel voor het Paasontbijt

Ben je geen keukenprinses, maar vind je het wel leuk om op een andere manier te helpen voor het Paasontbijt? Misschien kun je overleggen met de juf en de tafelversiering voor je rekening nemen. Thuisleven.com heeft een aantal leuke tips om de Paastafel te versieren.

 

Tips en ideeën voor het Paasontbijt op school 5

 

Gebakken eieren maar dan van chocolade

Natuurlijk ga je geen echte gebakken eieren meegeven voor het Paasontbijt op school. Vind je het leuk om de kinderen te verrassen, verwennen en ook een beetje voor de gek te houden? Maak dan deze grappige chocolade eieren van lekkeretenmetmarlon. Makkelijk en snel klaar en ook zeker leuk om met de kinderen te maken.

 

Tips en ideeën voor het Paasontbijt op school 5

 

Merengue kuikentjes

Op de blog van overetengesproken.nl vind je een leuk en makkelijk recept voor het maken van merengue kuikentjes. De kinderen zullen de kuikentjes niet alleen lekker, maar ook leuk vinden. En zeg nou zelf? Ze zijn toch ook hartstikke schattig om te zien of niet?

Zo maak je de perfecte Paasbrunch 4

 

Chocolade nestjes

Als de school niet moeilijk doet over zoet tijdens het Paasontbijt, kun je deze schattige chocolade nestjes maken van flyingfoodie.nl. De vrolijke M&Ms die gebruikt worden als eieren tegen de achtergrond van bruine chocolade zijn ook nog eens echte eyecatchers. Kleine tip: deze nestjes zijn snel klaar en ook te maken door kinderen zelf.

Zo maak je de perfecte Paasbrunch 3

 

Lekkere en leuke cupcakes

Cupcakes kunnen voor elke gelegenheid en dat geldt ook voor Pasen. De cakejes met een papiertje eromheen zijn ook enorm handig voor kinderen, die deze makkelijker kunnen eten dan een stukje taart. Heb je nog wat inspiratie nodig voor leuke Paascupcakes? Op tipsvoorjou.com vind je een verschillende Paascupcakes en een recept voor het  maken van een echte Paashaas cupcake.

 

de leukste paas cupcakes maak je zelf

 

Chocolade pizza

Ook een leuk idee om eens iets anders te maken voor het Paasontbijt op school: chocolade pizza van elsarblog.nl. De pizza is gemaakt in de vorm van een ei en past perfect bij Pasen. Voor de basis wordt gewerkt met pizzadeeg met daarop chocolade. Voor het versieren kun je verder alle kanten op. Een heel leuk recept dat je ook perfect met kinderen kunt maken. Kunnen ze met een zelfgemaakte pizza op school komen.

Tips en ideeën voor het Paasontbijt op school 2

 

Hartige paasei broodjes

Op zoek naar een makkelijk en snel recept, waarmee de juf en kinderen tevreden zullen zijn? Foodfrobelfun.nl heeft de oplossing voor jou met dit recept voor hartige paasei broodjes. Je hebt er niet veel voor nodig, het is snel klaar en je kunt wat de vulling betreft ook nog variëren.

 

Paaseieren verstoppen en zoeken op school

Misschien een leuk idee om voor of na het Paasontbijt samen met de kinderen op zoek te gaan naar verstopte eieren. Dit kun je makkelijk realiseren als je met 1 of 2 andere ouders samenwerkt. Wil je geen standaard verstoppen en zoeken van de eieren, maar er bijvoorbeeld een educatieve twist aangeven? Ik zette 15 tips om het eieren zoeken nog leuker te maken op een rijtje.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZoete traktatie pinguïn zoenen
Volgend artikelZwemles, wanneer starten en tips!

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in