gefeliciTAART.nl - Black Friday

Speciaal voor alle moeders en moms to be. Lingerie waarin elke moeder zich goed voelt. Van sexy lingerie tot zwangerschapslingerie.

 

Lingerie ondergoed met een tikkeltje meer

Alhoewel lingerie letterlijk vertaal gewoon damesondergoed betekent is lingerie voor veel mensen toch net iets meer. Ondergoed dat net iets luxer is en een beetje meer sexy. Kortom: ondergoed waar jij je als vrouw aantrekkelijk in voelt. En als jij jezelf aantrekkelijk voelt, dan straal je dat ook uit. Of je nu alleenstaand bent, getrouwd of moeder van een stel kleine kinderen.

 

Lingerie waarin elke moeder zich goed voelt

Het leven van veel moeders staat in het teken van het gezin. Daarbij wordt nog eens aan zichzelf voorbij gegaan. Lingerie is ineens vooral functioneel en hoeft niet meer per se mooi of sexy te zijn. Toch is belangrijk om als moeder niet te vergeten dat je naast moeder ook gewoon vrouw bent. Daarom mag je jezelf best eens verwennen met mooie lingerie die helemaal past bij jou. Gelukkig is er voor elke fase van het moeder zijn geschikte lingerie te vinden bij LASCANA variërend van verleidelijk tot corrigerend.

Lingerie waarin elke moeder zich goed voelt sexy

Sexy lingerie voor elke moeder

Sexy lingerie is zoals de naam al aangeeft net iets pikanter dan een gewone onderbroek of beha. Je kunt daarbij denken aan veel kant, doorzichtig of net iets gewaagder. Deze lingerie is geschikt voor elke moeder. Of je nu nog moeder moet worden (leuk om te dragen om je partner in de stemming te brengen op weg naar een zwangerschap) of al moeder bent.

Overigens hoeft sexy niet altijd te betekenen dat je ook daadwerkelijk uit bent op meer. Natuurlijk zal je partner dat helemaal niet erg vinden als jij met een mooie body aan de slaapkamer binnenkomt. Of een leuk setje van beha en bijpassend slipje onder een jurkje draagt. Maar verleidelijk ondergoed is gewoon ook heel goed voor jezelf.

Heb je wat minder zelfvertrouwen? Is je lichaam niet meer helemaal de oude geworden na de bevalling? Draag dan eens prikkelende lingerie. Ga voor de spiegel staan en bekijk jezelf eens goed. Jij mag er wezen en je ziet er verleidelijk uit! Je zult zien dat je daarmee heel snel je zelfvertrouwen een boost geeft.

 

Zwangerschapslingerie voor alle moms to be

Ben je eenmaal zwanger dan zal je lichaam in een paar maanden tijd heel veel veranderingen doormaken. Natuurlijk moet je kleding met je meegroeien en dat geldt ook voor je lingerie. In dat geval kies je voor zwangerschapslingerie. Vooral de voedingsbeha’s en een voedingshemd zijn daarbij een absolute must. Je wil immers je borsten mooi in vorm houden en daarnaast je kind makkelijk en snel kunnen voeden.

Lingerie waarin elke moeder zich goed voelt zwangerschapslingerie

Shapewear: de oplossing voor een mooi lijf na de geboorte

Natuurlijk heb je na de bevalling niet direct je lichaam van voor de geboorte terug. Veel vrouwen kampen nog een tijdje met een blubberbuik en schamen zich hiervoor. Alhoewel dit totaal niet terecht is, want je hebt net een hele prestatie geleverd door een mini-mensje op de wereld te zetten. Wil je er na de geboorte toch strak uitzien en bepaalde lichaamsdelen een beetje verdoezelen? Dan is shapewear de oplossing voor jou. Corrigerend ondergoed is er in alle maten en geschikt voor alle (kersverse) moeders.

 

 

Lingerie voor jou als moeder

Zoals je ziet is er voor elke fase in jouw leven als moeder passend ondergoed te vinden. De keuze is reuze, waardoor je deze af kunt stemmen op je mood, je levensstijl en natuurlijk de fase waarin je verkeert. Of je nog moeder moet worden of net moeder bent, met passende lingerie voel jij je goed en aantrekkelijk.

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelWelk type moeder ben jij?
Volgend artikelTips voorjaarsvakantie 2021

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in