gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vanaf het moment dat je moeder wordt verandert je hele lichaam. Niet alleen je lichaam, maar ook je haren. Maar gelukkig kun je veel doen aan haarproblemen. Ontdek nu waarom jij als moeder Moroccanoil wil gebruiken.

 

Wat doet een zwangerschap met je haar?

Onder invloed van zwangerschapshormonen lijkt het alsof je lichaam ineens helemaal de weg kwijt is. Heb je altijd een bos haar gehad, ineens is er niets meer van over! Of zijn je krullen verdwenen en heb je slap en futloos haar. Maar het kan nog erger: tijdens de zwangerschap heb je een bos haar en erna krijg je onwijs veel last van haaruitval.

En dan kan het ook nog eens per zwangerschap verschillen wat er met je haar gebeurd. Dat heeft alles te maken met het feit dat de verandering van je haar niet alleen te maken heeft met hormonen, maar ook andere factoren zoals bijvoorbeeld je leefstijl, je voeding en de producten die je voor je haar gebruikt.

 

Waarom jij als moeder Moroccanoil wil gebruiken

Juist dat laatste: het gebruik van goede verzorgingsproducten is voor veel moeders nogal een bottleneck. Door het grote aanbod zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig is er wel één middel waar je als moeder en vrouw gewoon heel veel aan hebt en dat is Moroccanoil. Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar misschien ook niet.

 

Wat is Moroccanoil?

Moroccanoil is eigenlijk een merknaam, die heel veel verschillende producten op de markt heeft gebracht. Denk daarbij aan moroccan oil shampoo, conditioner, mousse en nog veel meer. Het unieke zit hem in het gebruik van arganolie. Deze olie wordt gewonnen uit de vruchten van de zeldzame Argania spinosa. Deze boom staat onder lokale mensen ook wel bekend als de boom der schoonheid en Marrokkaans goud.

De eerste bijnaam is niet voor niets gegeven: in Marrokko wordt deze olie namelijk al heel lang gebruikt onder vrouwen om hun schoonheid te onderstrepen. In arganolie zitten namelijk vetzuren, antioxidanten, linolzuur en vitamine E. Allemaal gezonde stoffen die een must zijn voor gezonde haren en huid.

 

Moroccanoil een must voor elke moeder

Merk je dat je tijdens de zwangerschap of erna last krijgt van haarproblemen? Dan hoef je niet bang te zijn dat dit permanent is. Bovendien kun je er direct iets aan doen met Moroccan oil. Als je Moroccanoil voor je haren gebruikt dan zul je merken dat je haar soepeler wordt. Dat komt omdat de bovenstaande ingrediënten heel diep in je haar door kunnen dringen.

Het linolzuur van de arganolie zorgt ervoor dat je haar omgeven wordt door een beschermende laag. Ideaal als je je haar geverfd hebt of als je veel gebruik maakt van hitte tools zoals een föhn, krul- of steiltang. De beschermende laag zorgt er ook voor dat je haar meer vocht vasthoudt, waardoor het een gezonde glans krijgt en bovendien minder snel breekt.

Niet alleen van binnenuit wordt je haar optimaal beschermd. De antioxidanten in de arganolie zorgen ervoor dat je haar ook aan de buitenkant beschermd wordt. Hiervoor is het wel belangrijk dat je de olie met regelmaat gebruikt. Op die manier went je haar eraan en kan de olie zich veel beter hechten. Je preserveert je haar als het ware. Hierdoor komen op den duur niet alleen glans, maar ook volume terug. En juist dat laatste is waar jij als moeder waarschijnlijk behoefte aan hebt. Want door de hormonen die door je lijf gieren lijkt het alsof je bossen met haar verliest en je haar steeds dunner wordt.

 

Merk jij als moeder dat je haar achteruit is gegaan tijdens of na je zwangerschap? Probeer dan eens Moroccanoil uit.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel8 tips om je niet te vervelen tijdens de kerstvakantie + winactie
Volgend artikelNegenmaandenbeurs 2023: met een compleet aanbod weer terug in februari

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in