gefeliciTAART.nl - Black Friday

Een goede flessenwarmer is onmisbaar voor elke ouder. Ben jij nog op zoek naar een goede flessenwarmer? Lees snel verder en ontdek de beste flessenwarmers van 2023.

 

Waarom een flessenwarmer kopen?

De meningen over het nut of onnut van een flessenwarmer lopen nogal uiteen. Maar waarom zou je juist wel een flessenwarmer moeten kopen? Bij het verwarmen van babyvoeding is het belangrijk dat de voeding op de juiste temperatuur komt. Bovendien mogen er zo min mogelijk voedingsstoffen verloren gaan. Als je een fles met een pan of in de magnetron opwarmt is de kans groot dat je niet de juiste temperatuur hebt en/of dat er voedingsstoffen verloren gaan.

En precies daarom is een flessenwarmer een uitkomst. De flessenwarmer kan op temperatuur ingesteld worden, zodat je je daar in elk geval niet druk over hoeft te maken. Daarnaast hoef je er niet bij te blijven tijdens het vullen en heb je je handen vrij om je met de baby bezig te houden.

 

De beste flessenwarmers van 2023

Het aanbod flessenwarmers is groot. Het kan daarom een hele opgave zijn om de beste flessenwarmer te vinden. Om het jou een stuk makkelijker te maken vind je hieronder een lijst met de beste flessenwarmers van 2023.

 

1. Philips Avent SCF358

De Philips Avent SCF358 scoort maar liefst een 8,8 en is daarmee de absolute nummer 1 als het op flessenwarmers aankomt. De flessenwarmer heeft niet alleen een simpel en makkelijk te onderhouden design, de fles is in recordtempo warm. Daarnaast houdt het apparaat de fles een uur lang warm, waardoor je niet hoeft te stressen als je baby een keer wat later wakker wordt. De prijs is bijzonder vriendelijk, waardoor het een echte aanrader is.

 

2. Alecto BW-700

Op een mooie tweede plek staat de Alecto BW-700 flessenwarmer met een reviewscore van 8,3. Dit is overigens een multifunctioneel apparaat dat niet alleen flessen verwarmt, maar ook kan ontdooien en steriliseren. Oververhitting wordt voorkomen, doordat het apparaat zichzelf uitschakelt. De aanschaf van een sterilisatie apparaat voor flessen is dankzij de multifunctionele werking overbodig.

De Alecto is ook verkrijgbaar in een twin uitvoering, speciaal voor tweelingen (het opwarmen van twee flessen tegelijkertijd).

 

3. Luvion Eco Fast Deluxe 4 in 1 flessenwarmer

Gemak dient de mens en als ouder heb je je handen al meer dan vol. Elk apparaat dat het leven makkelijker kan maken is dan ook mooi meegenomen. In het rijtje van onmisbare apparaten voor ouders mag de Luvion Eco Fast Deluxe 4 in 1 flessenwarmer dan ook niet ontbreken. Het multifunctionele apparaat verwarmt flesjes heel snel, kan gebruikt worden als sterilisator, houdt fles op temperatuur en kan ingevroren moedermelk of ingevroren potje voeding snel ontdooien.

 

4. Ryer flessenwarmer 5-in-1 met LCD scherm

Als je van nog meer functies en mogelijkheden houdt dan is de Ryer flessenwarmer 5-in-1 met LCD scherm echt iets voor jou. Je kunt hiermee de fles van je kind opwarmen, fles stomen, opwarmen van voedsel en er is een ontdooifunctie. Daarnaast is het mogelijk om een fles maar liefst 24 uur warm te houden, mocht je dit handig vinden.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelNesteldrang: deze dingen moet je echt doen voor de baby komt
Volgend artikelOntdek de leukste cadeautips voor een 2-jarige

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in