gefeliciTAART.nl - Black Friday

Voor je kind wil je natuurlijk alleen het beste. En dat betekent vaak ook afwijken van patronen die je gewend bent. Wil je je verdiepen in groen ouderschap? Duurzamer leven en je kind gelukkig en gezond op zien groeien? Dan mag De groene Mama, handboek voor groen ouderschap niet ontbreken in je boekcollectie.

 

Duurzaam leven als ouder

Duurzaamheid en milieuvriendelijk leven is een hot item. Niet zo gek, want zoals we nu leven is vaak alles behalve gezond. Denk maar aan alle chemische producten die je ongemerkt dagelijks gebruikt en die in het milieu (en in jouw lichaam) terechtkomen. Gelukkig zien steeds meer ouders dat het ook anders kan. Gelukkig komen er steeds meer handvaten om jou te helpen duurzamer te leven als ouder. Ook zien meer en meer fabrikanten van baby- en kinderproducten dat milieuvriendelijke producten veel beter zijn.

 

De groene mama Handboek voor groen ouderschap

Het moment dat je een kind krijgt is vaak ook het moment dat je de wereld om je heen met hele andere ogen gaat bezien. Want natuurlijk wil je niets liever dan je kinderen een plek nalaten die veilig, gezond en leefbaar is (en blijft). Vandaar dat veel ouders in deze nieuwe levensfase nieuwe en andere vragen gaan stellen.

In De groene Mama geeft Kari van der Heide hele praktische en inspirerende adviezen hoe je de aarde minder kunt belasten en klimaatverandering tegen kunt gaan. In dit handboek voor groen ouderschap vind je concrete suggesties voor groen zwangeren, duurzame keuzes maken tijdens de kraamtijd en daarna, over natuurlijke verzorging en ecologisch schoonmaken, veilig speelgoed, milieuvriendelijke kinderfeestjes organiseren, plantaardige voeding en nog veel meer. Kari geeft je heel liefdevol tips over hoe je kunt starten met groener leven en bovendien laat ze zien dat duurzaam en stylish heel goed samen kunnen gaan.

Kari van der Heide is zelf mama van twee meisjes, Isaya van 5 en Alela van 2 en inspireert graag andere ouders om een groener leven te leiden. En dat dit niet moeilijk is ontdek je in haar boek.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelHoe maak je het perfecte verlanglijstje voor je kind?
Volgend artikelIn liefdevolle herinnering aan Luna

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in