gefeliciTAART.nl - Black Friday

*Persbericht De Wraak van de Ninja, een Deense animatiefilm die het nationale ticketverkooprecord heeft verbroken binnen acht dagen door zijn scherpheid, is vanaf 15 april ook te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

Met stemmen van bekende Tiktokkers en Youtuber

Just Film Distribution maakt alvast enkele van de bekende Nederlandse stemmen bekend. Onder andere TikTokkers en zusjes Sara en Rosa Dol, presentatrice en gaming streamer Marcella de Bie en YouTuber Pascal Scherpenkate ontlenen allemaal hun stemmen aan de edgy animatiefilm die niet geschikt is voor watjes! Durf jij het aan?

 

De wraak van de Ninja

Soms duikt zoete wraak héél onverwachts op. Zo ook bij Alex, die op zijn verjaardag een geblokte ninjapop cadeau krijgt. Alex is een normale tienerjongen die zijn leven niet kan uitstaan. Zijn stiefvader John en stiefbroer Jan zijn bloedirritant en op school worden hij en zijn beste vrienden gepest door de grootste pestkop van de school: Glenn. En dan is Alex ook nog eens verliefd op Jessica, het populairste meisje van de klas.

Plotseling gebeurt er iets vets: zijn Ninjapop blijkt geen gewone pop, hij leeft! Hij helpt Alex met gave ninja skills en pusht hem om met meer zelfvertrouwen die pestkop Glenn een lesje te leren en een move te maken naar Jessica. Maar de Ninja is zelf ook op missie…

Hij heeft gezworen om wraak te nemen op de gemene speelgoedfabrikant Philip Epermunt. Alex wil niets van geweld weten, maar heeft wél beloofd om de Ninja te helpen. Uiteindelijk leert de Ninja ook een lesje van Alex: een slimme wraakactie zonder geweld werkt soms beter dan je denkt. Benieuwd? Kom maar op als je durft!

de wraak van de ninja 1

Sara en Rosa Dol spelen de tweeling Gina & Tina

“Als zussen doen wij echt alles samen, dus deze rol als tweeling past perfect bij ons! Wij vinden het amazing dat wij deze rollen mogen inspreken en kunnen niet wachten om dit duo aan iedereen te laten zien!”

 

Meer informatie over deze leuke animatiefilm

Bioscoop: vanaf 15 april 2020                                                                            Speelduur: 79 minuten
Taal: Nederlands gesproken
Kijkwijzer: 6 + (angst, geweld, grof taalgebruik)
Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

 

Bekijk hieronder alvast de trailer van De wraak van de Ninja

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelVeilige nagellak tijdens zwangerschap
Volgend artikelWaarom heb je nog geen kinderen? Is de slechtste vraag ooit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in