gefeliciTAART.nl - Black Friday

Benieuwd naar de leukste en nieuwste kinderfilms? Ik maakte een lijst en deze kinderfilms komen in 2019 in de bioscoop uit. Met films als Dumbo, Toy Story 4 en natuurlijk frozen 2 zijn er heel wat leuke kinderfilms die in 2019 in de bioscoop zullen draaien.

 

De nieuwste kinderfilms in januari en februari

Inmiddels zijn de eerste twee maanden van 2019 alweer bijna voorbij. Films die inmiddels verschenen zijn zijn onder andere: Lego Movie 2 en Hoe tem je een draak 3. Dat geldt ook voor de grappige animatiefilm Corgi en Ralhp breaks the internet. Andere kinderfilms die nog steeds draaien in de bioscoop of al uit zijn, zijn: Maya en de honingspelen, Brugklas de tijd van mijn leven, Buurman & Buurman Winterpret en  Ernest & Celestine winterpret.

 

Deze kinderfilms komen in 2019 in de bioscoop uit

Zoals je ziet zijn in de eerste maanden al heel wat leuke films uitgebracht. Er komen echter nog veel meer leuke kinderfilms aan, dus maak je op voor een heleboel maanden met veel filmpret met onder andere nieuwe films van Disney.

 

Releases kinderfilms maart 2019

Klara en de gekke koeien (KuToppen)

KuToppen of beter gezegd Klara en de gekke koeien is een Noorse animatiefilm die over de jonge koe Klara gaat. Klara wil niets liever dan een grote ster worden.  Haar vader nodigt haar uit op zijn boerderi waar hij bekend staat als os Mosk. Volgens haar moeder is hij een grote rockster, maar als snel komt Klara erachter dat hier helemaal niets van waar is. Haar vader is een gewone boer en zeker geen rockster.

Geschikt voor alle leeftijden

Duur: 66 minuten

Release 14-03-2019

 

Dumbo

Dumbo kent iedereen wel, maar dit jaar is deze film van Disney in een nieuw jasje gestoken. De film is een mix van animatie en echt en zal zeker tot de verbeelding van kinderen spreken. Net als in de animatiefilm draait alles om Dumbo met zijn grote oren. Het circus dat in slecht vaarwater verkeerd lijkt aan Dumbo alleen een last erbij te hebben gekregen. Dit is echter van korte duur, want dankzij zijn grote oren kan Dumbo vliegen. En een vliegende olifant is uniek en betekend niets anders dan de redding van het circus. Of speelt er mee? Ontdek het zelf in deze leuke kinderfilm.

Geschikt voor: alle leeftijden

Duur: 130 minuten

Release 27-03-2019

 

 

Releases kinderfilms april 2019

Masha en de Beer 2

In april komt Masha en de Beer 2 uit. Helaas is er nog geen synopsis bekend van deze film, je kunt wel alvast de trailer bekijken.

Geschikt voor: alle leeftijden

Duur: 85 minuten

Release: 10-04-2019

 

Missing Link

Als je op zoek bent naar een leuke familiefilm dan kun je vanaf 10 april naar Missing Link kijken. Tijdens een wandeling in de bossen ontdekt de avonturier Sir Lionel Frost de ontbrekende schakel tussen mens en aap. De ontmoeting met Link die geen monster is, maar eerder eenzaam en charmant vormt het begin van allerlei grappige avonturen.

Geschikt voor: alle leeftijden

Speelduur: 94 minuten

Release datum: 10-04-2019

 

Circus Noël

Op een dag besluit Karo van huis weg te lopen omdat haar ouders willen scheiden. Zij besluit naar circus Noël te gaan waar ook haar vrienden Victor en Tonie zijn. Geheel onverwacht mag het circus deelnemen aan het grote circusfestival Cultura Nova. Onderweg gebeuren er echter mysterieuze dingen die niet alleen hun deelname aan het festival op het spel zetten, maar ook hun vriendschap onder druk zetten.

Geschikt voor: 6 jaar

Duur: 90 minuten

Release 17-04-2019

 

 

Wonderpark

In Wonderpark (een samenwerking van Paramount Animation en Nickelodeon Movies) komt de fantasie van June tot leven in een geweldig pretpark. Een droom van veel kinderen. TIP: op 13 en 14 april 2019 wordt in de Kinepolis bioscopen het Kinepolis Kids Weekend georganiseerd. Op zaterdag en zondag krijgen kinderen limonade, kunnen zij kleuren en knutselen, de film bekijken en krijgt elk kind een verrassing mee naar huis.

Geschikt voor: alle leeftijden

Speelduur:

Release: 18-04-2019

https://www.youtube.com/watch?v=VML6rQWs

 

Releases kinderfilms mei 2019

Minecraft

Met enige vertraging komt Warner Bros dit jaar met de Minecraft film. De verhaallijn is nog niet helemaal duidelijk, zoals het er nu voor staat draait de film om een tienermeisje en haar apart groepje avonturiers. Zij moeten hun geblokte wereld zien te redden, van de vernieting van de boze Ender Draak. (Zodra er meer bekend is over de film zal ik dit artikel gaan updaten.)

Geschikt voor:

Duur:

Release: 22-05-2019

 

Aladdin

Disney komt met een nieuwe Aladdin film op de proppen. Dit keer niet in de vorm van een tekenfilm, maar gespeeld door echte personen. De verhaallijn is nog steeds hetzelfde: alles draait om de straatjongen Aladdin, de eigenwijze en tegelijkertijd dappere prinses Jasmine en Genie (de geest uit de lamp). Ga met ze mee op avontuur en geniet van deze nieuwe familiefilm. Update: de nieuwste trailer is uit! Zie hieronder, incl. bekende liedjes als A whole new world!

Geschikt voor: vanaf 6 jaar

Duur:

Release: 24-05-2019

 

 

Releases kinderfilms juni 2019

Secret Life of Pets 2

Het vervolg van Secret Life of Pets komt dit jaar in juni uit. Ook in deze film worden Max en zijn vrienden gevolgd die een eigen leven hebben als hun baasjes de deur uit zijn om te werken.

Geschikt voor: alle leeftijden

Speelduur:

Release: 17-06-2019

 

Toy Story 4

In juni komt het lang verwachte vervolg op de succesvolle Toy Story films. In Toy Story 4 wordt Forky toegevoegd aan de groep speelgoed van Woody. Een reis langs oude en nieuwe filmen maakt al snel duidelijk dat de wereld voor een stuk speelgoed overweldigend groot kan zijn.

Geschikt voor: alle leeftijden

Duur:

Release datum: 26-06-2019

 

 

Releases kinderfilms juli 2019

The Lion King

Veel klassieke kinderfilms uit de jaren ’90 krijgen een make over en dat geldt ook voor The Lion King van Disney. Het verhaal is onveranderd, alleen is het dit keer geen tekenfilm.

Geschikt voor: vanaf 6 jaar

Duur: 90 minuten

Release datum: 17-07-2019

 

 

 

Releases kinderfilms augustus 2019

Playmobil The Movie

Na Lego krijgt ook het populaire speelgoed Playmobil in 2019 een eigen film. Vanaf 7 augustus 2019 draait Playmobil The Movie in de Nederlandse bioscopen. In de film worden 2 kinderen naar de wereld van Playmobil gestuurd. Hier raakt de zus haar broertje kwijt en moet zij als Playmobil pop verder op zoek gaan naar haar broertje. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot en beleven beide kinderen verschillende avonturen.

Geschikt voor:

Speelduur: 110 minuten

Release: 07-08-2019

 

 

 

Releases kinderfilms september 2019

Angry Birds 2

In 2019 komt er een vervolg op de film Angry Birds. De hilarische avonturen van de gekleurde vogels en groene biggen gaan door. Ditmaal komt er een rare paarse vogel de rust verstoren. Deze vogel is zijn leven in de kou zat en gaat op zoek naar een warmer oord om te leven. Zo komt hij bij de Angry Birds terecht.

Geschikt voor:

Speelduur:

Release: 19-09-2019

 

 

 

Releases kinderfilms oktober 2019

Nog niets bekend over oktober

 

Releases kinderfilms november 2019

Frozen 2

Het lang verwachte vervolg op deel 1 komt dit jaar uit: Frozen 2. Elsa en Anna gaan samen op avontuur naar een land ver weg van hun eigen koninkrijk.

Geschikt voor:

Speelduur:

Release: 26-11-2019

 

 

Releases kinderfilms december 2019

Nog geen details over nieuwe kinderfilms in december.

 

Naar welke kinderfilm die in 2019 uitkomt ga jij zeker kijken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel10x leuke uitjes in de voorjaarsvakantie
Volgend artikel10 Tips voor een geweldige babymoon

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in