gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is jouw kind dol op bakken? Kijken jullie wel eens Junior Bake Off Vlaanderen? Dan is er goed nieuws, want vanaf nu ligt Junior Bake Off 2 Vlaanderen nieuwe succesrecepten voor jonge bakkers in de winkels.

 

Junior Bake Off Vlaanderen

De Junior Bake Off Vlaanderen is op 8 april met een nieuw seizoen gestart en heeft veel weg van Heel Holland bakt. Alleen gaat het hier om kinderen die met elkaar de strijd aangaan om te laten zien wat ze in huis hebben op het gebied van bakken. Maar liefst 6 weken lang gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan om uiteindelijk de winnaar van het seizoen te worden. Helaas vallen er ook bij elke aflevering deelnemers af.

Elke aflevering krijgen de kinderen een ander thema voorgeschoteld waarmee ze op creatieve wijze in de keuken aan de slag moeten gaan. Inmiddels zijn de volgende thema’s aan bod gekomen: Home Sweet Home, Hemel en hel, Love is in the Air, Bockie de Repper en honingtaart. Het blijft nog even spannend, want de finale moet nog komen.

 

Junior Bake Off Vlaanderen bakboek

Dat de bakshow een groot succes is blijkt uit het feit dat er een bakboek uit is gekomen voor jonge bakkers. In dit boek staan maar liefst 30 leuke recepten voor thuisbakkers. De recepten zijn overigens niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Zeker als je op zoek bent naar leuke, kindvriendelijke traktaties.

 

Junior Bake Off 2 Vlaanderen nieuwe succesrecepten voor jonge bakkers

Het eerste bakboek was zo een groot succes dat er inmiddels een tweede boek uit is gekomen: Junior Bake Off 2 Vlaanderen. In dit boek vind je wederom 30 nieuwe recepten om jezelf of anderen te trakteren op heerlijke baksels. Van een boterhammetje met choco, ijsberencupcakes of een eenvoudige schoolcake over een pull apart-vlindercake en chocoladewafeltjes tot cinnamon roll-koekjes: er is keuze voor iedereen. Met de grappige illustraties van Jeroom en de kleurrijke receptfoto’s krijg je zeker zin om aan het bakken te slaan.

Het boek is extra aantrekkelijk gemaakt met veel foto’s, makkelijke uitleg en extra uitleg aan het begin van het boek. Daarnaast vind je er ook foto’s van de deelnemers aan het programma in het boek en foto’s van de juryleden. In het boek staat onder andere een variant van deze grappige schapen cupcakes. Maar ook taart- en koekjesrecepten staan erin.

Het boek is het perfecte cadeau voor kinderen die graag in de keuken staan: alleen of samen met hun ouder.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelWat te doen met Pinksteren met kinderen
Volgend artikelTips overstappen van borstvoeding naar flesvoeding

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in