gefeliciTAART.nl - Black Friday

Jokie en Jet, uit Carnaval Festival, reizen voor hun nieuwe videoserie voor de verandering niet de wereld over, maar gaan op avontuur in de Efteling. In dit gloednieuwe seizoen, dat vrijdag 2 februari gelanceerd werd, komen kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 3 jaar verschillende bekende Efteling-bewoners tegen. Wekelijks verschijnen er in totaal negen afleveringen en twee nieuwe liedjes op het YouTube-kanaal ‘Efteling Jokie’. De serie is eind april tevens in zijn geheel te zien op Videoland.

 

Kijktip: Efteling lanceert nieuwe videoserie van Jokie en Jet

Zoek je nog iets leuks om te kijken specifiek gericht op kinderen van 0-3 jaar? Begin februari heeft de Efteling een leuke nieuwe videoserie gelanceerd. Eenvoudige beelden, korte filmpjes en leuke liedjes maken de filmpjes geschikt om te kijken voor de allerkleinsten. Handig als je even vrije handen nodig hebt!

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen verschenen afgelopen vrijdag 2 februari op YouTube. In ‘Eendje is zijn mama kwijt’ helpen Jokie en Jet een verdrietig eendje dat zijn mama kwijt is geraakt. Bij deze aflevering hoort tevens een nieuw liedje met bijbehorende muziekclip. In ‘De schat van de Draak’ helpen Jokie en Jet Draak met het vinden van gouden munten in het Sprookjesbos.
De komende weken verschijnen er afleveringen waarin Jokie en Jet bekende Efteling-bewoners tegenkomen zoals Fakir, Max en Moritz, Roodkapje en de zeven geitjes.

Over Jokie en Jet

Jokie en Jet zijn de vrolijke vriendjes uit de Efteling-attractie Carnaval Festival. In de attractie nemen Jokie en Jet de allerkleinste bezoekers mee op reis naar verschillende landen waardoor ze diverse culturen leren kennen. De bekende rode neus en zijn vriendin Jet zijn tevens dagelijks met een parkshow in de Efteling te zien.
Tot slot zijn Jokie en Jet dankzij een mix van muziek en educatieve afleveringen populair op YouTube en Spotify in de doelgroep 0 tot en met 3 jaar.
The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe dag dat… mijn kind uit een schommel viel en een hersentrauma opliep
Volgend artikelHuisdieren voor kinderen checklist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in