gefeliciTAART.nl - Black Friday

Veel mensen nemen tijdens het kraambezoek een cadeau mee voor de baby, soms voor de moeder. In veel gevallen wordt de nieuwbakken vader echter vergeten. Wil je de vader toch verrassen met een leuk cadeautje? Dit zijn de leukste cadeautjes voor kersverse vaders.

 

Kraamvisitie: wat geef je cadeau?

Heb je een geboortekaartje gekregen? Dan is het leuk om op kraamvisite te gaan. Stem dit wel even af met de ouders, want misschien willen wij pas na bepaalde tijd kraamvisite ontvangen. Staat er een bezoekje gepland? Dan is het wel zo leuk om niet met lege handen aan te komen. De meeste mensen kiezen ervoor om een cadeautje voor de baby mee te brengen.

In een enkel geval neemt kraamvisite ook nog wel eens een cadeautje mee voor de moeder. Het is immers een hele prestatie wat de moeder geleverd heeft. Bovendien is de geboorte van een kind een levensveranderende ervaring. Helaas denken de meeste mensen niet verder en wordt de vader vaak vergeten. Toch is het leuk om ook de vader met een kleinigheid te verrassen. Ook voor hem is er een nieuwe levensfase begonnen. En hoe kun je deze beter inluiden dan met een kleinigheid.

 

De leukste cadeautjes voor kersverse vaders

Geen idee waarmee je de nieuwbakken vader kunt verrassen? Hieronder vind je een paar leuke cadeautips voor vaders. Je kunt deze ook aanpassen aan verschillende gelegenheden, waardoor het ook perfecte cadeautjes zijn na aankondiging van een zwangerschap of bijvoorbeeld voor Vaderdag.

 

De Vaderboks

De Vaderboks is in het leven geroepen door twee papa’s die de juiste aandacht misten voor het moderne vaderschap.
Aanstaande vaders verdienen een speciaal kraamcadeau waar ze écht wat aan hebben.De Vaderboks is een kant en klare cadeaubox voorzien van handige, originele en grappige producten. Maarliefst 12 cadeaus die de kersverse vader ondersteunen tijdens de eerste maanden van zijn vaderschap. Denk aan oordopjes voor de slapeloze nachten, een online zwangerschapscursus speciaal voor mannen, een super zachte badcape voor de kleine spruit en een heerlijk biertje gebrouwen als ode aan de vaders.

Dus, zoek je een kant en klaar kraamcadeau voor de papa to be? Dan is de Vaderboks een absolute aanrader.
De leukste cadeautjes voor kersverse vaders vaderboks

 

Verras vader met een leuk boek

Omdat het allemaal met een beetje humor mag en niet al te zwaar hoeft te zijn kun je de vader verrassen met een leuk boek. Er zijn tientallen leuke boeken op de markt gebracht voor de vader (in spe). Hieronder vind je een selectie van de leukste boeken waarmee je een vader kunt verrassen. Overigens zijn het niet alleen humoristische boeken, de boeken geven ook heel veel tips over de zwangerschap, bevalling, de kraamtijd en nog veel meer.

 

Luiertaart

Een luiertaart komt altijd van pas. Je kunt naast de luiers ook wat kleine cadeautjes toevoegen voor de ouders en dan met name de vader. Een luiertaart kun je zelf maken of je bestelt deze kant-en-klaar. De mogelijkheden voor het ontwerp zijn daarbij werkelijk eindeloos. Voor de ouders kun je een boekje toevoegen of bijvoorbeeld een rompertje met daarop een tekst die betrekking heeft op de vader.

 

Draagdoek voor de papa

De baby dicht bij je dragen is ontzettend belangrijk, niet alleen voor de moeder. Wil je als vader een goede band opbouwen met je kind? Dan kan een draagdoek daarbij helpen. Dus waarom niet de vader verrassen met een draagdoek speciaal voor hem? Draagdoeken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en ontwerpen, zodat je deze ook nog eens aan kunt passen aan de smaken van de vader in spe.

 

Gepersonaliseerd cadeautje

Een gepersonaliseerd cadeautje doet het altijd goed en komt voor elke gelegenheid te pas. Hou het simpel met een kopje met grappig opdruk of een T-shirt met daarop een passende tekst. Omdat het om een gepersonaliseerd cadeautje gaat kun je de tekst en eventueel plaatje helemaal aanpassen op jouw wensen. Je kunt ook werken met foto’s, bijvoorbeeld baby en jeugdfoto’s van de papa met een knipoog dat hem dit te wachten staat met zijn eigen kind.

 

Dagboek voor vaders

Waarom zou alleen een moeder speciale momenten noteren met haar kind? Dit is ook ontzettend belangrijk voor vaders. Dus, verras je hem met een dagboek voor vaders. Hierin kan de vader alle belangrijke mijlpalen van zijn zoon of dochter kwijt. Ook is er vaak ruimte voor foto’s. Het perfecte cadeau om op latere jaren samen op terug te kunnen kijken.

 

Verrassingsbox voor vaders

Heb je zelf geen idee wat je kunt geven, maar wil je niet met lege handen aankomen? Dan is een verrassingsbox voor vaders ideaal. Deze boxen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn niet alleen geschikt als cadeau na de geboorte, maar ook een leuk idee voor Vaderdag. Hieronder zie je een aantal van deze boxen.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelLuier verschonen zo doe je dat
Volgend artikelMet deze tips wordt lezen nog leuker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in