gefeliciTAART.nl - Black Friday

Kan jouw kind ook niet wachten tot Sinterklaas weer in het land is? Dan mag je deze film zeker niet missen! Vanaf 6 oktober 2021 draait De Grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje in de bioscoop.

 

Genieten met het hele gezin van Sinterklaasfilms

Pak de pepernoten er maar bij (liggen toch al in de winkel) en geniet samen met je kids van de leukste Sinterklaasfilms. De afgelopen jaren is het gelukt om elke keer een nieuwe Sinterklaasfilm uit te brengen. Elk jaar moet Sinterklaas problemen oplossen rondom pakjesavond. Tot nu toe is het elke keer gelukt om alle kinderen op 5 december te voorzien van de leukste cadeautjes.

Leestip: De leukste Sinterklaas opdrachten en spelletjes tips

Het wordt weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

De grote Sinterklaasfilm 1

De Grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje

Hieronder vind je een beknopte samenvatting waarover het verhaal gaat, inclusief trailer.

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.

Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

 

Sinterklaasfilm vol met bekenden van tv en Youtube

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Zowel voor Martien Meiland, die de rol van kasteelheer op zich neemt, als Lennart Driessen die de rol speelt van wethouder van Vleuten, is dit de eerste keer dat zij te zien zijn op het witte doek.

Bovendien kruipt voormalig nieuwslezeres Noraly Beyer in de huid van Burgemeester in de nieuwe familiefilm. De voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

De grote Sinterklaasfilm 1

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelOnze 5 favoriete kidsproof plekjes op Texel
Volgend artikelCadeautip voor peuters Klorofil urenlang vermaak gegarandeerd

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in