gefeliciTAART.nl - Black Friday

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om op zoek te gaan naar het perfecte cadeau voor je dierbaren. Of je nu op zoek bent naar iets schattigs en educatief voor een baby, een uitdagend en leuk cadeau voor een kleuter, of iets cools voor een tiener, deze uitgebreide gids heeft voor elk wat wils. Ontdek nu de leukst Sinterklaas en kerst cadeautips voor alle leeftijden: baby’s, peuters, kleuters, 7-9 jaar en 10-12 jaar.

 

De perfecte cadeautips voor baby’s

Knuffels: zachte knuffels zijn een klassiek cadeau voor baby’s. Kies een schattig dier dat dienst kan doen als knuffelmaatje en decoratie voor de babykamer.

Speelmat/Speelboog: een speelmat met veel kleuren, texturen en speeltjes stimuleert de zintuigen en helpt bij de ontwikkeling van de baby.

Babyboekjes: duurzame kartonnen boekjes met heldere kleuren (in het begin zelfs alleen zwart/wit) en eenvoudige afbeeldingen zijn perfect voor kleine handjes en nieuwsgierige geesten.

Muziekmobiel: een muziekmobiel boven de wieg zal de baby werkt niet alleen rustgevend, maar is ook een visuele stimulatie voor de baby.

 

Leuke cadeau ideeën voor peuters

Bouwblokken: denk daarbij aan de kleurrijke bouwblokken van Duplo (maar ook namaak blokken van de Action) zijn een goede ondersteuning bij de ontwikkeling van de motoriek en stimuleren de verbeelding van peuters.

 

Loopfietsje: een loopfietsje is voor peuters altijd een leuk cadeau. Het helpt bij de ontwikkeling van evenwicht, wat helpt bij de overgang naar een echte fiets later.

 

Interactief speelgoed: kies speelgoed met lichtjes, geluiden en interactieve elementen om de nieuwsgierigheid van peuters te prikkelen.

    Puzzels en vormenstoof: eenvoudige puzzels en vormsorteerders bevorderen probleemoplossende vaardigheden en hand-oog coördinatie.

 

Geweldige cadeau ideeën voor kleuters

Creatief knutselmateriaal: geef kleuters de mogelijkheid om hun artistieke kant te ontdekken met kleurpotloden, vingerverf, stickers en klei.

Bouwspeelgoed: uitdagende bouwsets met instructies of vrij bouwen met bouwstenen helpen bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht.

Verkleedkleding: stimuleer de verbeelding van kleuters met verkleedkleding van hun favoriete dier of personages.

Educatieve spelletjes: kies educatieve spelletjes waarmee je kleuter spelenderwijs getallen, letters, kleuren en vormen leert, terwijl je kind er tegelijkertijd veel plezier aan beleeft.

 

Spannende cadeautips voor 7-9 jaar

Science kits: wetenschapssets met experimenten zijn een must voor nieuwsgierige kinderen. Het intrigeert hun geest en hun interesse in wetenschap en technologie.

Avontuurlijke boeken: Steeds minder kinderen lezen boeken, terwijl lezen zo belangrijk is voor de algemene ontwikkeling.  Kies voor boeken die inspelen op de interesses van je kind. Boeken met spannende avonturen en verhalen over vriendschap zijn perfect voor deze leeftijdsgroep.

Bouwpakketten: geef je kind complexere bouwpakketten waarmee je kind skills als probleemoplossend denken en geduld leert.

Buitenspeelgoed: stimuleer buitenactiviteiten met skateboards, stepjes of sportuitrusting zoals voetballen of frisbees.

 

Top cadeau ideeën voor 10-12 jaar

Muziekinstrumenten: verras je kind met een keyboard, gitaar of drumstel. En als je dan toch al bezig bent: geef er ook lessen bij cadeau. Tip: via Groupon kun je goedkoop muzieklessen volgen.

Bordspellen en strategische spellen: spelletjes die strategisch denken vereisen, zijn perfect voor deze leeftijdsgroep.

Technologische gadgets: overweeg gadgets zoals programmeerbare robots, virtual reality-brillen of drones als cadeau voor je puber.

Kunstbenodigdheden: is je tiener vooral creatief bezig? Voor kunstliefhebbers zijn hoogwaardige tekensets of verfmaterialen het perfecte cadeau.

Activiteit cadeau geven: een tiener heeft niet altijd behoefte aan een fysiek cadeau. Geef daarom een activiteit cadeau die past bij de wensen en eisen van je kind. Denk aan een uitje, een etentje of bijvoorbeeld een leuke overnachting samen met jou.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel1 Oktober Grootouderdag
Volgend artikelRainbow High: Fantastic Fashion-poppen met kleurrijke en speelse catwalkoutfits

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in