gefeliciTAART.nl - Black Friday

Of je nu zwanger bent, net bevallen of om een andere reden niet uit huis kunt, lekker eten wil je eigenlijk niet missen. Maak daarom gebruik van de maaltijdbox: een oplossing voor als je thuis moet blijven.

 

Thuis blijven door zwangerschap, bevalling of ziekte

Soms zijn er momenten in het leven dat je gewoon niet uit huis kunt om boodschappen te doen. Dat kan komen door zwangerschap (iets met laatste loodjes wegen het zwaarst), een bevalling, maar ook een ziekte. Wat is er dan handiger dan de boodschappen voor het avondeten te laten bezorgen? Geen zin om te bedenken wat je nu weer moet koken of moet je man het koken (voorlopig) overnemen? Maak het jezelf makkelijk en kies voor een maaltijdbox.

 

De maaltijdbox een oplossing voor als je thuis moet blijven aziatische kip recept
Aziatische kip met bloemkoolrijst

 

De maaltijdbox: een oplossing voor als je thuis moet blijven

Wat is er fijner dan een complete box thuis bezorgd te krijgen met daarin alles wat je nodig hebt om een volwaardige maaltijd op tafel te zetten? Bij de maaltijdbox heb je de keuze uit verschillende boxen, helemaal afgestemd op jouw behoeften, samenstelling van je gezin en smaak. Er is keuze uit vlees, vis en vegetarisch. Mocht je allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten dan kun je dat ook aangeven. Na het kiezen van de meest geschikte box selecteer je een aantal recepten. Hier heb je ook nog eens de keuze uit recepten die snel klaar zijn of iets langer duren. Ontdek hier welke maaltijdbox bij jou past!

Je krijgt op de afgesproken dag de box met daarin de door jou geselecteerde recepten inclusief bijna alle ingrediënten die hiervoor nodig zijn. Het enige dat je zelf nog toe moet voegen zijn dingen als zout, peper, bouillon en bijvoorbeeld honing en olijfolie of boter.

 

De maaltijdbox een oplossing voor als je thuis moet blijven kipdijfilet paprika

 

Je hebt dus voor een aantal dagen alles in huis om een heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Ideaal als je even geen zin, inspiratie of tijd hebt. Mocht je een man in huis hebben die weinig tot nooit kookt, dan kun je deze maaltijdbox aanvragen, zodat jij even niet in de keuken hoeft te staan. De recepten zijn voorzien van stap voor stap uitleg inclusief foto’s, zodat je man zeker uit de voeten kan en jullie kunnen genieten van een lekker avondmaal.

Je neemt in principe een abonnement op de maaltijdbox. Dit kun je echter elk moment pauzeren en/of stopzetten. Ideaal dus als je een bepaalde periode wilt overbruggen. Aan de andere kant is het perfect voor drukke moeders die ondanks hun overvolle schema het gezin van een gezonde maaltijd willen voorzien.

 

Wij testen de maaltijdbox zelf

Het was hier in huis nogal veel stress de afgelopen tijd en aan boodschappen doen kwam ik niet altijd toe. Dus werd de maaltijdbox aangevraagd om even drie dagen lang niet na te hoeven denken wat ik nu weer op tafel moest zetten. De box werd op maandagavond bezorgd en op dinsdag tot en met donderdag genoten we van allerlei lekkers. Per dag selecteerde ik een recept, haalde ik de bijbehorende ingrediënten (handig verpakt in een kartonnen tasje) uit de koelkast en ging ik aan de slag. Omdat het vorige week de ‘Nationale week zonder vlees’ was zat er een gratis bakje met vegetarisch gehakt bij de box. Een leuk extraatje!

De maaltijdbox een oplossing voor als je thuis moet blijven vegetarisch gehakt

 

Mijn selectie recepten bestond uit: romige farfalle met gekruid kipgehakt, Aziatische kip met sperziebonen en bloemkoolrijst en  kippendijfilet met gepofte paprika. De gerechten vielen hartstikke in de smaak en vooral de farfalle met kip ga ik zeker vaker maken. Benieuwd naar de recepten? Deze staan gewoon op de website. Wat me wel opviel was dat ik vaak langer nodig had om alles klaar te maken dan aangegeven op de recepten. Ik had opzettelijk recepten geselecteerd die verschilden in bereidingstijd. Maar over het algemeen kan ik zeggen dat je er rekening mee moet houden dat het iets langer duurt met bereiden, hou daar rekening mee.

De maaltijdbox een oplossing voor als je thuis moet blijven vegetarisch gehakt
Romige farfalle met gekruid kipgehakt

 

Lockdown? Mag je niet uit huis?

Momenteel verkeerd Nederland en de rest van de wereld in de ban van COVID-19. In veel landen gelden al restricties en mag je niet zonder goede reden het huis uit. Gaat Nederland in een lockdown? Of wil je nu kiezen voor gemak? Dan is de maaltijdbox een aanrader.

 

Ken jij de maaltijdbox al en heb je wel eens gebruik gemaakt van deze service?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel8 Redenen waarom een kind een pester wordt die elke ouder moet kennen
Volgend artikel50 Tips om kinderen te vermaken tijdens Corona binnen en rondom het huis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in