gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zoek je nog een leuke game voor je kleuter of kleinkind? Ontdek dan nu de nieuwste game voor de Nintendo Switch: Dino Ranch. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Gamen voor kinderen

Of je het nu wil of niet: we leven in een tijd waarin games een grote rol spelen in het leven van kinderen. Je kunt dit omarmen en je kind er op een goede manier mee leren omgaan of mijden, met als gevolg dat je kind iets mist. Een voorbeeld om gamen op een goede en vooral leuke manier in te zetten is door het kiezen van een game waarbij je kind meer moet bewegen. Er zijn tal van leuke games op de markt gebracht die erop gericht zijn om je kind in huis meer beweging te geven. Ideaal als het herfst en winter is en het weer niet mooi genoeg om buiten te spelen.

Daarnaast heb je ook games waarbij je kind extra vaardigheden kan leren of kan verdiepen. Denk maar aan skills voor school.

Leestip: 10x De leukste Nintendo Switch games voor kinderen

 

Dino Ranch: ontdek de nieuwste game voor de Nintendo Switch

Naast gamen om meer te bewegen of dingen te leren, zijn game computers natuurlijk ook gewoon ontworpen om te ontspannen. Gamen kan je kind perfect in zijn eentje, maar ook met brusjes samen of jij samen met je kind. Ben je nog op zoek naar een leuke game? Dan is de nieuwste game voor de Nintendo Switch: Dino Ranch iets voor je kind. Cadeautip voor de feestdagen en verjaardag!

Dino Ranch 1

Dino Ranch

Stap in de cowboyschoenen van Min en Clover, de verzorgers van de broederij! De eitjes van de Dinomites zijn uit de broederij verdwenen en de rust van de Ranch staat op het spel! Help het dino-tastische trio Jon, Min en Miguel om de gestolen eieren te zoeken en terug te brengen naar de Ranch!

Neem deel aan dynamische minigames en verzorg alle dino’s op je boerderij! Geef de dino’s eten en zorg dat de nieuw gevonden eieren uitgebroed worden. Laat je lassovaardigheden zien en repareer obstakels samen met Tango en haar kracht.

Benieuwd naar het spel? Bekijk dan hieronder de trailer

Algemene informatie

Gechikt vanaf: 3 jaar

Platform: Nintendo Switch | Nintendo Switch Lite

Game genre: Avontuur

Prijs: 39,99 euro

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelWeekendje weg? Lees hier leuke ideeën!
Volgend artikelMaak kennis met de natuurlijke verzorgingsproducten van Petit & Jolie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in