gefeliciTAART.nl - Black Friday

Er is een nieuwe game op de markt gebracht: Kuifje Reporter – De Sigaren van de Farao. De action- adventure- game is verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X. De PlayStation 4-versie verschijnt op 30 november en de lancering voor de Nintendo Switch staat gepland voor begin 2024.

 

Games voor kinderen

De nieuwe generatie kinderen groeit op met gamen. Waar de ene ouder strikte tijden erop nahoudt dat een kind achter het scherm mag zitten, zijn andere ouders er wat losser in. Schermtijd hoeft niet per se slecht te zijn, vooral als je kiest voor leerzame games of games waarbij je kind veel moet bewegen (ideaal als het weer het buiten af laat weten).

Elk jaar komen er nieuwe games op de markt: van games voor jonge tot oudere kinderen en volwassenen. De nieuwste game is gebaseerd op de avonturen van Kuifje ook wel bekend als Tintin.

Leestip: 10x Leukste Nintendo Switch games voor kinderen

 

Van stripboeken van Kuifje naar game

De stripboekenreeks ‘De avonturen van Kuifje’ werd in 1929 op de markt gebracht. Deze kwamen van de hand van de Belgische tekenaar Georges Prosper Remi die onder zijn pseudoniem Hergé werkte. Naast de 24 stripboeken zijn er inmiddels ook een animatieserie, een live-actionfilm en nu dus een game op de markt gebracht

 

Ga op avontuur met Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao

Trouw aan het stripboek Kuifje Reporter: De Sigaren van de Farao is gebaseerd op een van de iconische verhalen uit de stripboekenreeks ‘De avonturen van Kuifje’, gemaakt door Hergé. Hier zijn wereldwijd meer dan 275 miljoen exemplaren van verkocht.

De game brengt de legendarische verslaggever Kuifje samen met zijn trouwe viervoeter Bobbi terug naar de fascinerende wereld van interactief entertainment. De unieke samenwerking tussen Tintinimaginatio en Microids doet Kuifje op een geheel nieuwe en spannende manier herleven.

Ga op avontuur met Kuifje Reporter De Sigaren van de Farao game

 

Spectaculaire gameplay

De game biedt een unieke ervaring door het beste van avonturen- en onderzoeksgames te combineren. Door de rol van onderzoeker en verslaggever aan te nemen, kunnen spelers naar aanwijzingen zoeken, vakkundig infiltreren en uitdagende puzzels oplossen. Onderzoeksdialogen worden verrijkt met videobeelden en de vliegtuig-/autoachtervolgingen zorgen ervoor dat spelers een spannend avontuur aangaan.

Benieuwd naar de game? Bekijk hieronder de trailer

 

De Limited Edition lanceert voor alle platformen en bevat:

De game Kuifje Reporter – De Sigaren van de Farao

Een officiële SteelBook

Drie postkaarten

 

De Collector’s Edition lanceert voor alle platformen en bevat:

De game Kuifje Reporter – De Sigaren van de Farao

Een officiële SteelBook

Een exclusieve figurine

Een notitieboek

Een artbook van 160 pagina’s

Drie postkaarten

 

Algemene informatie

Leeftijd: 7/12 jaar (op de versie voor de PS5 staat 7 jaar aangegeven op de rest 12 jaar)

Platform: PlayStation 5 en Xbox Series X, Nintendo Switch

Richtprijs: vanaf 54,99

 

De fysieke versie van Kuifje Reporter – De Sigaren van de Farao is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X tegen een adviesprijs van € 54,99. De PlayStation 4-versie verschijnt op 30 november en de lancering voor de Nintendo Switch staat gepland voor begin 2024.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips Sint Maarten met kinderen: lampion, snoep en veiligheid
Volgend artikelTwister Air een verrassend leuke variant op het klassieke Twister spel

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in