gefeliciTAART.nl - Black Friday

Op zoek naar een leuke game als cadeau? Mijn gametip voor kinderen Slide stars op avontuur met Freek Vonk aan. In dit hilarische spel kruip je in de huid vna 20 wereldberoemde influencers.

 

 

Gamen voor kinderen

Kinderen zijn tegenwoordig graag bezig op een telefoon of zitten achter de PS4 of de Nintendo Switch om een game te spelen. Het aanbod games is immens. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een game van te vinden. Daarbij komen zelfs hele kleine kinderen al aan hun trekken met spelletjes zoals Puzzle Pack, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Hoe ouder, hoe moeilijker de games worden.

Veel games hebben daarbij de mogelijkheid om samen of tegen elkaar te spelen. Dus ook leuk als er een vriendje of vriendinnetje over de vloer komt. Of speel eens samen met je kind! Je zult versteld staan van de behendigheid van je kind als het op gamen aankomt.

 

Gametip voor kinderen Slide stars op avontuur met Freek Vonk

Slide Stars is een redelijk nieuwe game beschikbaar voor de PS4 en de Nintendo Switch. Op dit 2D platform ga je als één van de wereldberoemde influencers langs verschillende waterattracties. Je hebt de keuze uit influencers uit de hele wereld, maar kunt ook kiezen voor Freek Vonk of Milan Knol. Kies een opblaasbaar traject en probeer de route over water zo snel als mogelijk en zonder fouten af te leggen. Maar pas op: als je eraf valt dan belandt je in het water! Een hilarisch spel dat geweldig leuk is om met z’n tweetjes te spelen.

 

Wil je een beetje een idee hebben wat je kunt verwachten? Hieronder vind je een kort filmpje, zodat je ziet hoe het eruit ziet

 

Algemene informatie over het spel

Het spel Slide Stars is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Een leeftijd waarop kinderen niet alleen goed om weten te gaan met de controller. Je kunt het spel bij Bol kopen voor de PS4 voor de prijs van 39,99 euro en voor de Nintendo Switch betaal je op Amazon 38,48 euro. Geen te gekke prijzen voor een spel dat pas sinds 10 november 2020 verkrijgbaar is. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 influencers:

★ Milan Knol
★ Prof. Dr. Freek Vonk
★ Alan Stokes
★ Alex Stokes
★ AmusementForce Greg
★ AmusementForce Kes
★ ApoRed
★ Ben Azelart
★ Brent Rivera
★ Demi Rose
★ Doctor Mike
★ Enji Night
★ Enya Wandres
★ Holly H
★ Jeff Seid
★ Kat Wonders
★ Luciano Spinelli
★ Lexi Rivera
★ Sveta Bilyalova
★ Veronica Bielik

 

Eigen ervaring met het spel

Voordat je denkt dat ik de games zelf test: nee, ik heb een fanatieke gamer in huis (21) die dol is op het testen en spelen van games. Hij heeft laatst ook al Asterix en Obelix XXL Romastered getest en dit spel nu ook. Het is een leuk spel, maar moet je eigenlijk echt niet alleen spelen. Dan mist de uitdaging en de fun een beetje. Een aanrader is het zeker.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelRecept voor glutenvrije pannenkoeken
Volgend artikelCadeautips voor jonge tieners

2 REACTIES

  1. Ik ben zelf absoluut geen gamer, maar dit spel werd vorige week gespeeld door de kinderen van een vriendin! Ze waren elkaar flink aan het uitdagen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in