gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is jouw kind fan van racespelletjes? Mijn gametip is Taxi Chaos voor racespel liefhebbers. Laat je kleine autocoureur als taxirijder klanten zo snel als mogelijk op hun plek van bestemming brengen.

 

Gamen voor kinderen

Meer dan ooit zitten kinderen thuis achter hun schermen geplakt. In beperkte mate is dat helemaal niet erg. Vooral als je kind dankzij de game meer beweegt en/of gaat sporten. Bovendien heeft je kind recht op ontspanning, net als jij. Voor kinderen kan een spelcomputer dan een mooie uitkomst zijn.

Er zijn momenteel zo veel verschillende spelcomputers in omloop dat je daarin volop keuze hebt. Veel spelletjes worden voor verschillende platforms ontworpen, waardoor je spelletjes vaak zowel voor Nintendo Switch als bijvoorbeeld de PS4 kunt kopen. Ideaal, want zo ontstaat er geen spanning asl een vriendje een spel heeft en jouw kind niet.

 

 

Gametip Taxi Chaos voor racespel liefhebbers

Veel kinderen zijn dol op race spelletjes. Niet zo gek, want onder de 16 mag je kind gewoon nog geen auto rijden. En vanaf het zestiende levensjaar ook alleen op weg naar het rijbewijs. En zoals het met alles gaat: alles wat niet mag is extra interessant en aantrekkelijk voor kinderen. Dat geldt dus zeker ook voor autorijden.

Met het spel Taxi Chaos kun je je kind met een gerust hart achter het stuur laten kruipen. In het spel draait alles om snelheid en is het de bedoeling dat de klant zo snel als mogelijk naar de plek van bestemming gebracht wordt. De chauffeur wordt beloond voor riskant rijgedrag en racen met turbo functie. Het enige waar de kleine taxichauffeur voor uit moet kijken is dat hij niet mag botsen met een andere auto Dat levert namelijk een soort van min- of strafpunten op.

Je kind heeft de keuze uit verschillende taxiwagens, elk met hun eigen kenmerken. De race speelt zich af in New York, van de West Side Highway tot aan Wall Street. Als je ooit in New York geweest bent weet je hoe druk en chaotisch het verkeer daar kan zijn. Taxi’s nemen het daarbij niet altijd nauw met snelheidslimieten. Precies dat zie je terug in de game, want de taxi’s kunnen bij voldoende snelheid onmogelijke sprongen maken.

Naast de keuze in verschillende taxiwagens zijn er drie verschillende spelmodi. Je kunt kiezen voor de klassieke ervaring in Arcade modus. Of je cruised in eigen tempo in Free Roam of bij heel veel ervaring ga je naar de Pro-modus.

 

Algemene informatie over Taxi Chaos

Ben je nu benieuwd geworden naar het spel? Bekijk hieronder dan de officiële trailer.

 

Taxi Chaos is nu digitaal beschikbaar op PlayStation 4 | 5, Xbox One, Xbox Series S | X en Nintendo Switch. De game komt op 22 april fysiek uit in Europa voor PlayStation 4 voor respectievelijk € 29,99 (adviesprijs) en voor Nintendo Switch voor € 34,99 (adviesprijs).

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Je kunt de game hieronder reserveren als je op het plaatje klikt. Zodra de game uit is wordt deze naar je huis gestuurd.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelCybergrooming hoe kan ik mijn kind hiervoor beschermen
Volgend artikel5 Tips om je kind in zijn eigen kamer te laten slapen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in