gefeliciTAART.nl - Black Friday

Er is een nieuw spel op de markt en deze mochten wij onder de loep nemen en testen. Vandaag lees je alles over dit spel in de Garfield Kart Furious Racing voor Nintento switch review. Een leuk spel voor jonge gamers.

 

Garfield Kart

Ben je dol op de rode kater die dol is op lasagne? Dan ben je vast wel eens spelletjes tegengekomen van Garfield. De eerste Garfield Kart werd in 2013 uitgegeven en was ontworpen voor de Nintendo 3DS. Dit was een vrij simpel, maar zeer leuk racespel met keuze uit drie verschillende cups met elk 4 kaarten. In totaal kon je dus 16 verschillende races houden. Daarnaast kon je kiezen uit 8 karakters, als je deze tenminste verdiend had. Het spel is inmiddels in de winkels niet meer verkrijgbaar, maar wordt nog wel online aangeboden.

 

Garfield Kart Furious Racing voor Nintento switch review

Natuurlijk gaat Nintendo met zijn tijd mee en daarom zijn ze in november met een nieuw spel op de markt gekomen. Dat is het racespel Garfield Kart Furious Racing, ontworpen voor de Ninteno Switch, de PS4 en XboxOne. Het is een perfecte partygame, vooral geschikt om even veel lol met elkaar te hebben.

Omdat Garfield dol is op eten, staat ook dit kartspel volledig in het teken van lasagnes, hamburgers, ijsjes en pizza. De cups zijn naar deze gerechten vernoemd, net als in het eerste Garfield Kart game. Je kunt het spel met tot 8 personen spelen. Maak je gebruik van splitten-screen? Dan kun je het spel met 4 vrienden spelen.

Net als bij zijn voorganger heb je de keuze uit acht personages: Garfield, Jon, Odie, Nermal, Arlene, Liz, Harry en Squeak. Tijdens het spelen kun je negen bonussen verdienen om aan te vallen en in de verdediging te kunnen gaan.

Garfield Kart Furious Racing voor Nintento switch review 1

Review

Het spel is vrij simpel en verschilt niet al te veel van andere race of kartspelletjes voor de Nintendo Switch. Natuurlijk is alles aangepast aan Garfield en zijn belevingswereld. Gooi een taart in het gezicht van je tegenstander of krijg een lasagneboost om sneller vooruit te komen. Net als bij alle andere racespelletjes draait het hier om handigheid en ervoor zorgen dat je als eerste over de finish komt. Omdat er niet al te veel moeilijke manoeuvres uitgehaald moeten worden is het spel ook heel geschikt voor de wat jongere gamer.

Wij mochten het spel testen en het viel in de smaak. Zeker als je gewoon vermaak zoekt en houdt van racen is dit een aanrader. Ik vind het spel geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, afhankelijk hoe handig je kind is met de controller.

 

Specificaties, prijs en beschikbaarheid Garfield Kart Furious Racing

Garfield Kart Furious Racing is sinds 7 november verkrijgbaar en kun je kopen voor ongeveer 35 euro (prijs verschilt per aanbieder en console).

  • Race/kartspel
  • Geschikt vanaf 3 jaar
  • 3 spelmodi: Grand Prix, Single Race en Time Trial
  • Geschikt voor 4 – 8 spelers
  • Keuze uit 8 personages
  • 16 circuits
  • 9 Bonussen
  • Uitgebracht voor: Nintendo Switch, PS4 en XboxOne

 

Benieuwd hoe het spel er in het echt uitziet? Bekijk dan het onderstaande filmpje:

 

Kende je dit nieuwe kartspel van Nintendo al?

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZo wordt je in 6 stappen een gelukkige moeder
Volgend artikel12 tips en ideetjes voor Kerstdiner op school

2 REACTIES

  1. Is dit spel ook te spelen met de controller in de hand functie[zeg maar net als een Nintendo ds] of alleen aangesloten aan de tv?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in