gefeliciTAART.nl - Black Friday

Hebben jullie ooit gedroomd van een game die chaos, plezier en competitie combineert in een kleurrijke en levendige omgeving? Dan is de game Pool Party precies wat je zoekt! Mindscape en Lakeview Games hebben een nieuwe partygame uitgebracht voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. Xbox Series X|S-gebruikers moeten nog even geduld hebben, want de digitale versie komt uit op 31 mei.

 

Let the party begin

Pool Party is niet zomaar een game, het is een ervaring. In deze dynamische partygame neem je het als spelers (ballen) het tegen elkaar op in verschillende sport- en brawlgames. Of je nu met maximaal vier vrienden speelt in de lokale multiplayer-modus of solo de strijd aangaat, er is altijd wel een manier om plezier te hebben.

De poolballen in deze game zijn niet alleen schattig, maar ook verrassend atletisch. Ze racen met hoge snelheden door de arena’s en zorgen voor spannende en hilarische momenten. Chaos, pret en plezier zijn gegarandeerd: of je nu je tegenstanders door de lucht lanceert of een perfect gerichte stoot uitvoert om hun plannen te dwarsbomen.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Check hieronder de trailer

 

Diverse spelmodi: voor ieder wat wils

Pool Party biedt een scala aan spelmodi, waardoor het spel leuk is voor jong en oud:

  • Pool: scoor punten door ballen van je eigen kleur in de pockets te stoten, maar pas op dat je zelf niet valt!
  • Tennis: sla de bal over de baan en scoor punten, alleen of met een teamgenoot.
  • Sumo: duw je tegenstanders in het water zonder te schoppen.
  • Football: schiet de bal in het doel van de tegenstander en duw anderen opzij om te scoren.
  • Idol: houd de totem zo lang mogelijk vast terwijl je achtervolgd wordt door tegenstanders.
  • Jinxed: geef de vloek door aan andere spelers voordat de tijd om is, de vervloekte speler verliest!
  • Free-For-All: blijf als laatste over door tegenstanders in de pockets te stoten.
  • Tournament: neem deel aan een mix van verschillende spelmodi en word de ultieme Pool Party-kampioen.

 

Pool Party gamefun voor het hele gezin

Wat Pool Party echt speciaal maakt, is het feit dat het voor jong en oud leuk en tegelijkertijd uitdagend is. Het maakt daarbij niet uit of je een nieuwkomer of doorgewinterde gamer bent, de verschillende spelletjes zijn makkelijk en snel te begrijpen en spelen.

Wil je net wat meer uitdaging? Dan kun je bots toevoegen om de teams aan te vullen (ideaal als er geen vriendjes beschikbaar zijn om mee te gamen) of je vaardigheden verder te oefenen.

 

Algemene informatie Pool Party

Leeftijd: 3 jaar

Genre: party, sport

Platform: Playstation 4 en Playstation 5, Nintendo Switch, Steam, Xbox Series X/S

Prijs: 19,99 euro

De fysieke versie van Pool Party is nu wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 5 en Nintendo Switch (met een code in de box) voor een adviesprijs van € 19,99. De digitale versie is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam voor dezelfde prijs. Xbox Series X|S-gebruikers kunnen vanaf 31 mei van het spel genieten.

 

Zin in een feestje? Trek dan je zwemkleding aan, nodig je vrienden uit en duik in de chaotische wereld van Pool Party. Het is tijd om te lachen, te strijden en te genieten van een echte digitale pool party!

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelThuiswerken met kinderen die thuis leren
Volgend artikelDraagzak tips van een deskundige

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in