gefeliciTAART.nl - Black Friday

Start de motoren en race vanaf donderdag 9 maart langs het Museumkwartier, het Centraal Station en zelfs door de grachten in Afslag Amsterdam, één van de acht nieuwe circuits die worden toegevoegd aan Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch! In navolging van wereldsteden als Parijs, Tokio en New York City wordt Amsterdam toegevoegd aan de game als onderdeel van Set 4 van de Mario Kart 8 Delixe – Circuit uitbreidingspas.

 

Mario Kart 8 Deluxe afslag Amsterdam

De omgevingen in Afslag Amsterdam zullen Nederlandse spelers zeer bekend voorkomen. Zo race je niet alleen door de historische binnenstad van Amsterdam, maar kun je ook de wereldberoemde windmolens bezoeken wanneer je het IJ oversteekt. Daarmee kun je Nederland op een unieke manier ervaren in een Nintendo-game.

Set 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas brengt naast Afslag Amsterdam nog zeven andere nieuwe circuits met zich mee. De circuits zijn als volgt over de twee nieuwe bekers verdeeld:

Fruitbeker:

  • Afslag Amsterdam – Mario Kart Tour
  • Rivieroever – Mario Super Circuit
  • DK’s Skipark – Mario Kart Wii
  • Yoshi’s Eiland – Nieuw

Boemerangbeker:

  • Bangkok-Break – Mario Kart Tour
  • Mario’s Circuit – Mario Kart DS
  • Waluigi’s Stadion – Mario Kart Double Dash!!
  • Singapore-Skyline – Mario Kart Tour

De acht nieuwe banen zijn niet de enige nieuwe toevoegingen aan Mario Kart 8 Deluxe. Birdo, die voor het eerst op het circuit verscheen in Mario Kart: Double Dash!!, wordt ook toegevoegd als speelbaar personage. In toekomstige sets worden nog meer terugkerende personages uit de Mario Kart-serie toegevoegd.

Over Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas

Geef Mario Kart 8 Deluxe een nieuwe boost met de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas voor meer hellingen, bochten en schansen in maar liefst 48 geremasterde circuits, verdeeld over zes sets die met tussenpozen beschikbaar komen.

Set 4 wordt toegevoegd aan Set 1, Set 2 en Set 3, waarmee meer dan de helft van de uitbreidingspas-circuits beschikbaar is. De overige twee sets met in totaal 16 circuits worden vóór eind 2023 uitgebracht. Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas omvat in totaal zes verschillende sets met elk acht circuits, waarmee het totaal aantal circuits in Mario Kart 8 Deluxe naar 96 wordt gebracht.

Leden van Nintendo Switch Online + uitbreidingspakket krijgen zonder extra kosten* toegang tot alle zes sets van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas. Daarnaast is de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas apart te koop in de Nintendo eShop.

Leestip: Ontdek het verhaal van Super Mario

 

Opmerking:

* Let op: de sets met circuits zijn niet los verkrijgbaar. Je hebt een exemplaar van Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch nodig om de content van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas te kunnen gebruiken. Ook moet je een software-update uitvoeren. Je hebt een breedband-internetverbinding nodig om software-updates te downloaden. Ook moet je een Nintendo-account koppelen en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDit zijn dé plekken waar kinderen jouw spullen verstoppen
Volgend artikelBaby bucket list voordat je ouder wordt: doe deze dingen voor je baby geboren is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in