gefeliciTAART.nl - Black Friday

Veel kinderen zijn dol op het spelen van games. Zoek je nog een leuke game die tegelijkertijd een beetje educatief is? Dan is deze speciaal voor jou: gametip voor kinderen Super Puzzle Pack voor de Switch. Cadeautip voor verjaardag en feestdagen.

 

Kinderen en spelen

Het is voor kinderen ontzettend belangrijk om te spelen. Dat kunnen ze samen, maar vooral ook alleen doen. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om te spelen. Dat zie je ook terug in de verschillende speelgoed trends en rages 2020. Duurzaam houten speelgoed, gezelschapsspelletjes met als voorkeur coöperatieve spelletjes en ook educatief speelgoed is allemaal interessant voor kinderen van 0 – 12 jaar. Hoe ouder kinderen worden, hoe grotere de interesse voor games op de telefoon, laptop, pc of een echte spelcomputer.

De keuze in games is reuze en er zijn heel veel games bij die vooral bedoelt zijn om gewoon te ontspannen. Gelukkig worden er ook met regelmaat spelletjes op de markt gebracht die educatief zijn en waar je kind ongemerkt nog het één en ander van opsteekt. Tot de laatste categorie behoort wat mij betreft het spel Super Puzzle Pack voor de Nintendo Switch.

Leestip: Waarom spelen zo belangrijk is voor kinderen

 

Gametip voor kinderen Super Puzzle Pack voor de Switch

In de game Super Puzzle Pack, geschikt voor de Ninteno Switch, staat puzzelen in de ruimste zin van het woord centraal. Je kunt maar liefst ruim 200 verschillende legpuzzels spelen. Dit kun je in je eentje doen, maar ook samen. De legpuzzels kun je namelijk met maar liefst 4 personen oplossen. Daarnaast kun je 100 levels doorlopen in prachtige met de hand getekende piraten match-3 games.

Gametip voor kinderen Super Puzzle Pack voor de Switch voorkant

 

Voor meer uitdaging is er een 2048 challenge toegevoegd aan het spel. Je kunt dit alleen spelen of 1 op 1 tegen iemand anders. Overigens is er nog een match-3 game, deze is gekoppeld aan een mythisch avontuur. Ten slotte is er nog een echte match-5 game met een unieke twist. Hier ga ik niet te veel over verklappen, wel dat het ontzettend leuk is.

Mocht je nu na het lezen van bovenstaande denken: geen idee waar ze het over heeft, bekijk dan hieronder de video. Daar zie je een klein beetje van het spelletje om een beetje een indruk te krijgen van hoe het allemaal werkt.

https://www.youtube.com/watch?v=m6XB7zftb_c

Algemene informatie over het spel

Het spel is vanaf 27 augustus 2020 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het spel kost 26,99 euro. Op het spel staat aangegeven dat het geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar, maar eerlijk gezegd vind ik dat een beetje te jong (alhoewel die legpuzzels misschien wel leuk zijn voor die leeftijd). Spelen in een splitscreen is mogelijk. Offline kunnen er maar liefst 4 spelers meedoen aan het spel.

 

 

Eigen ervaring met het spel

Het spel is ontzettend leuk als je  de concepten van match-3 en match-5 snapt. De game staat garant voor uren speelplezier in je eentje of met andere spelers samen. Uitdagend en geschikt om op een ludieke wijze een beetje educatief bezig te zijn. Gegarandeerd een groot succes en een cadeautip voor de feestdagen en een verjaardag.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe geheime gang een spannend spel van Sunnygames voor kinderen vanaf 5 jaar
Volgend artikelCadeautips voor baby’s

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in