gefeliciTAART.nl - Black Friday

Niets leuker dan moeder zijn, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Slapeloze nachten, tijdgebrek en weinig me-time kunnen al snel hun sporen achterlaten. Gelukkig kom je met de juiste huidverzorging voor moeders een heel eind.

 

Verzorging van je huid

Je huid is je grootste orgaan. Tijd dus om daar uitgebreid aandacht aan te besteden. Helaas is tijd iets dat de meeste moeders tekort komen. We hebben een druk schema overdag en in de avond zijn we zo moe dat we vaak alleen het hoognodige doen om maar zo snel als mogelijk ons bed in te kunnen duiken.

Toch moet je ook als moeder of beter gezegd zeker als moeder voldoende tijd vrij maken om je huid te verzorgen. Rimpeltjes, fijne lijntjes, puffy ogen en een vermoeide uitstraling kun je verminderen door je huid goed te verzorgen. Never Naked is sinds maart 2021 officieel en heeft alles in huis voor jouw huidverzorging. Daarnaast vindt je er ook sieraden en haaraccessoires voor de finishing touch.

 

Huidverzorging voor moeders: tijdbesparend en duurzaam

Voor het verzorgen van je huid heb je de juiste producten nodig. Producten die daarbij tijdbesparend zijn, zijn een must. Je hebt immers maar beperkte tijd de badkamer voor jezelf. Voor je het weet vraagt je kind weer je aandacht en is het gedaan met je me-time.

Een fijn product voor een stralende huid is de elektrische rozenkwarts gezichtsroller set van NeverNaked. De rozenkwarts roller masseert de huid waardoor je huid beter doorbloedt is. De massage bevordert ook nog eens de afvoer van giftige stoffen. Verder helpt de gezichtsroller voor:

 • Versteviging van de gezichtsspieren
 • Verlicht spanning van de spieren
 • Elasticiteit van de huid wordt zichtbaar verbeterd (zonder gebruik van botox!)
 • Aanmaak collageen wordt gestimuleerd
 • Werkt verkoelend, waardoor wallen en donkere kringen verminderen
 • Frisse oogopslag en uitstraling (ideaal na de zoveelste gebroken nacht)

De rozenkwarts gezichtsrollers zijn tijdbesparend, omdat je deze in combinatie met je favoriete product kunt gebruiken. Hierdoor garandeer je een frisse dag van de start. En omdat je ook kunt kiezen voor een elektrische uitvoering ben je nog sneller klaar.

Huidverzorging voor moeders tijdbesparend en duurzaam rozenkwars gezichtsroller

Reiniging van je gezicht

Na een lange dag werken moet je je gezicht goed reinigen. Overtollige producten zoals make-up wil je niet te lang op je gezicht hebben. Met de duurzame gezichtsreinigingstools verwijder je make-up in een handomdraai.

Kies je voor wasbare producten dan kun je deze steeds opnieuw gebruiken en beperk je ook nog eens de berg afval. Over het algemeen absorberen wasbare producten veel beter, waardoor je sneller klaar bent. Ideaal, want na 5 minuten hoor je je kind waarschijnlijk alweer roepen waar je blijft of komt je kind zelf naar de badkamer.

 

Masker voor je huid

Een must in de verzorging van je huid is een masker. Ook al heb je weinig tot geen vrije tijd, een masker kan altijd. Breng de masker aan voordat je gaat tanden poetsen, daarmee slag je twee vliegen in een klap. Je kunt de masker aanbrengen met behulp van de gezichtsmaskerkwast beige. De gezichtsmaskerkwast is gemaakt van silicone, herbruikbaar en bovenal hygiënisch. De borstelkant zorgt ervoor dat je huid gemasseerd wordt, terwijl je het product aanbrengt. Ideaal, want ook hiermee bespaar je weer tijd.

huidverzorging voor moeders

Extra tips voor het verzorgen van je huid

Hieronder vind je meer tips voor de verzorging van je huid. Misschien niet allemaal tijdbesparend, maar wel nodig om je huid gezond te houden.

 • Voedt je huid met verzorgende lotions en crèmes
 • Gebruik in de zomer zonnebrand met een hoge factor om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling
 • Gebruik producten die passen bij jouw huidtype
 • Kies bij voorkeur voor duurzame, biologische verzorgingsproducten
 • Zorg dat je je huid niet elke dag belast met make up, foundation, blush enz, zodat je huid goed kan ademen en bij kan komen
 • Een stralende huid heeft veel te maken met je voeding
 • Zorg voor voldoende slaap en rust, ook al lijkt dit heel moeilijk met (kleine) kinderen
 • Koud water om je gezicht te wassen is ideaal
 • Plan zo af en toe een afspraak in bij een schoonheidssalon om jezelf te laten verwennen

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZo help je jouw kind als het een moeilijke eter is
Volgend artikel5 Tips om wandelen voor kinderen leuker te maken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in