gefeliciTAART.nl - Black Friday

Je kind is jarig en je wil een feestje organiseren? Dan is deze tip speciaal voor jou! Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in KidZcity Utrecht. Doe mee aan de winactie en maak kans om het winnen van een geheel verzorgd kinderfeestje in KidZcity Utrecht.

 

Wat is KidZcity Utrecht?

Mocht je nog niet bekend zijn met KidZcity Utrecht dan is hier een kleine uitleg. KidZcity is een indoor attractiepark met een oppervlakte van 5.000m2. Binnen vind je naast 5 ronddraaiende attracties allerlei leuke klim- en klautertoestellen waar kinderen zich naar hartenlust uit kunnen leven. Het indoor pretpark is geschikt voor kinderen van 0 t/m 11 jaar.

Naast de verschillende speelmogelijkheden voor je kind is er een restaurant, voorzien van airco, waar jij als ouder gebruik kunt maken van de gratis Wifi. Daarnaast kun je Fox Sports bekijken op de schermen die er zijn. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook gewoon op het terras zitten, terwijl de kinderen zich binnen uitleven.

Alles is zodanig ingericht dat er overal en altijd voldoende zicht is op de spelende kinderen door medewerkers en begeleiders. Het attractiepark is niet alleen de grootste van de Randstad, maar ook nog eens superveilig.

Daarnaast biedt het indoor pretpark de mogelijkheid om een kinderfeestje in Utrecht te vieren. Meer informatie hierover vind je verderop in het artikel.

 

Van deze attracties en speelmogelijkheden kan je kind genieten

 • Carrousel
 • Grote familieglijbaan
 • Funhouse met obstakels
 • Botsauto’s
 • Lasergame
 • Kanonnen schieten in de Timekeeper
 • ViZcity
 • Vliegen in ballonnenmolen
 • Treintje
 • KidZcity kasteel

Speciaal voor de allerkleinsten tot en met 4 jaar is er een peuterhoekje ingericht. Overigens zijn de attracties ook toegankelijk voor een volwassen begeleider. Dus mocht je kind hulp nodig hebben? Dan is dat geen probleem.

Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in KidZcity Utrecht + winactie attracties

Zo geniet je kind optimaal van een dagje indoor pretpark

Kinderen kunnen de hele dag lang rennen, springen en klauteren. Dat zorgt er natuurlijk voor dat kinderen zweten. Om echt optimaal te genieten van een dagje uit zijn er een aantal regels opgesteld waar je als ouder rekening mee moet houden.

 • Schoenen moeten uit, sokken blijven aan tijdens het spelen
 • Laat je kind comfortabele en luchtige kleding dragen
 • In verband met de veiligheid en hygiëne: laat leuke haaraccessoires en sieraden thuis
 • Er moet altijd toezicht zijn van een volwassen begeleider
 • Je mag een klein pakje drinken, een broodje of snoepje mee naar binnen nemen
 • De peuterhoek is echt alleen toegankelijk voor kinderen t/m 4 jaar

 

Kinderfeestje organiseren in KidZcity

Wil jij een kinderfeestje in Utrecht vieren? Dan ben je bij KidZcity aan het juiste adres! Zij hebben alles in huis om de verjaardag van je kind onvergetelijk te maken. Omdat een kinderverjaardag organiseren nogal veel stress op kan leveren, biedt KidZcity je de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende arrangementen. Je kunt een feestje al vanaf 6 betalende personen boeken (vanaf 3 jaar). Bij de prijs voor de verschillende arrangementen is toegang tot alle attracties inbegrepen. Daarnaast wordt gezorgd voor een klein cadeautje voor de jarige!

Heb je een kind jonger dan 3 jaar? Dan mag het mee-eten voor de prijs van 4,00 euro.

De arrangementen vind je hier en zijn een combinatie van toegang met eten. Je kunt voor nog meer gemak uitdeelzakjes voor 1,50 euro per stuk bestellen bij je arrangement.

Omdat KidZcity zelf geen taarten heeft, mag je deze meenemen. Tot het moment van serveren wordt de taart in de koeling bewaard. Overigens hoef je niet met borden, bestek en servetten te sjouwen. Die krijg je voor het serveren van de taart gewoon van KidZcity zonder extra kosten.

Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in KidZcity Utrecht + winactie ballonmolen

 

Algemene informatie KidZcity Utrecht

Hieronder vind je nog wat algemene informatie die van pas komt als je een bezoek plant aan KidZcity.

Adres:

KidZcity Utrecht

Vlampijpstraat 79

3534 AR Utrecht

E-mail servicebalie@kidzcity.nl

Telefoon +31 (0)30 242 00 42

 

Openingstijden

Dinsdag – zondag 10:00 – 18:00 uur

Maandag gesloten (m.u.v. schoolvakanties in Midden- en Noord Nederland)

 

Entree:

13,00 euro (voor iedereen boven 3 jaar)

 

Organiseer een onvergetelijk kinderfeestje in KidZcity Utrecht + winactie

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je ook een kinderfeestje vieren in KidZcity Utrecht. Nu mag ik onder mijn lezers een compleet verzorgd kinderfeestje verloten. Het gaat om een kinderfeestje voor voor 6 kinderen en 2 volwassenen. Je maakt kans op arrangement D, waarbij je naast entree en toegang tot alle attracties het volgende krijgt:

 • KidZcitymeal (frietje met frietsaus en een pakje drinken)
 • Snack (kroket, frikandel, kipcorn, kaassoufflé)
 • Softijsje

Lijkt het jou leuk om een kinderfeestje in Utrecht te vieren? Een feestje waar alle kinderen inclusief de jarige ongeacht het weer kunnen genieten? Doe dan nu mee met deze winactie.

 

Hoe maak je kans op deze toffe prijs?

Zoals altijd moet je natuurlijk wel iets doen voor deze winactie. Voordat je deelneemt, lees vooral even de voorwaarden voor winacties door 😉.

 • Laat hieronder weten voor wie je meedoet en wanneer dit kind jarig is (het hoe en waarom jouw kind dit verdiend heeft hoef ik niet te weten: elk kind heeft recht op een geweldig kinderfeestje)

 

Extra kans maken

Wil je meer kans maken op het winnen van een volledig verzorgd kinderfeestje? Doe dan het volgende (let op: ik controleer dit):

 • Volg tipsvoormama op Facebook (+3 kansen)
 • Like en deel dit bericht op Facebook (+2 kansen) Vergeet niet om tipsvoormama te taggen!
 • Tag 3 mensen onder het bericht op Facebook (+2kansen)
 • Volg KidZcity op Facebook (+2 kansen)

 

De winactie loopt t/m woensdag 20 juli 2021 om 00:00 uur. De winnaar van het kinderfeestje wordt op donderdag 21 juli 2021 per e-mail benadert. Bij het bepalen van de winnaar maak ik gebruik van naamloten.nl

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips voor het online shoppen van kinderkleding
Volgend artikelWelke echo’s krijg je tijdens de zwangerschap?

8 REACTIES

 1. Onze dochter Ninthe is jarig in Juli en onze zoon Sil is jarig in November. Wat een leuk idee dit zeg. Is wel een eindje rijden, maar dat hebben we er zeker voor over.

 2. De tweeling van mijn vriend worden op 1 -11, 11 jaar. Dus het zou super zijn als ze een leuk feestje zouden kunnen houden aangezien het al een hele tijd niet kon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in