gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben jij dol op alles wat met Disney te maken heeft? Of zoek jij gewoon nog een leuke manier om de baby- of kinderkamer te pimpen? Voeg dan een beetje magie toe aan je baby uitzet met Disney en Stokke.

 

Kiezen voor een thema voor de baby- en kinderkamer

De ene ouder heeft er niets mee, de andere ouder vindt het juist heel prettig: een baby- en kinderkamer in een bepaald thema. Voor babykamers geldt dat vooral de thema’s: jungle, Scandinavisch, mintgroen, unicorn en zwart wit populair zijn. Daarnaast kiezen sommige ouders voor uitgesproken roze of blauw als thema.

Wat themas betreft voor de kinderkamer kun je je echt helemaal uitleven. Hoe ouder je kind wordt hoe meer je rekening kunt houden met de wensen en eisen van je kind. Zo kun je bijvoorbeeld een kamer met als thema Paw Patrol, auto’s of bijvoorbeeld een superheld inrichten. De keuze is geheel aan jou, je creativiteit en natuurlijk je financiële mogelijkheden.

Leestip: Disney | Stokke® Collectie

 

 

Voeg een beetje magie toe aan je baby uitzet met Disney en Stokke

Niet alleen eerder genoemde thema’s vallen bij ouders in de smaak, ook Disney is ongekend populair als het aankomt op het inrichten van de babykamer. Ben jij fan van Disney en dan vooral Mickey Mouse? Dan is de nieuwste collectie van Stokke een must have voor jou.

Ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Disney heeft Disney | Stokke® Collectie een premium assortiment producten en accessoires te onthult met de beroemde Disney Mickey Mouse in de hoofdrol. De Disney | Stokke® Collectie bestaat uit verfijnde, maar speelse ontwerpen, die voor nostalgie en nieuwsgierigheid zorgen.

De collectie bestaat uit twee nieuwe originele dessins, “Mickey Signature” en “Mickey Celebration”. De collecties zijn ontworpen met het ook op het maken onvergetelijke herinneringe door verhalen te delen, samenzijn te omarmen en diepere banden te smeden, gezellig thuis of tijdens spannende reizen.

Voeg een beetje magie toe aan je baby uitzet met Disney en Stokke bad

Introductie van de Mickey Signature & Mickey Celebration dessins!

Mickey Signature is een verfijnd, maar vrolijk monochroom dessin geïnspireerd door Disney. De elegante, handgetekende Mickey Mouse-hoofden kijken in alle richtingen op zoek naar het volgende avontuur en deze worden aangevuld met vereenvoudigde contouren van het silhouet van Mickey Mouse. Deze schattige elementen hebben een warme beige achtergrond voor een tijdloze, veelzijdige look.

Vrolijk en authentiek, Mickey Celebration is een moderne interpretatie van de originele Mickey Mouse met zijn iconische rode korte broek, gele schoenen en witte handschoenen. We zien Mickey Mouse in zeven verschillende poses, die een scala aan emoties uitdrukken, van verlegen tot enthousiast. In combinatie met een vrolijk kleurenpalet dat onze Tripp Trapp® trendcollectie aanvult, heeft Stokke een speels en levendig dessin gecreëerd dat versterkt wordt door confetti-elementen in verschillende maten.

Voeg een beetje magie toe aan je baby uitzet met Disney en Stokke kinderstoel

Het magische dagelijks leven!

Elke dag is magisch als Mickey Mouse in de buurt is. Beleef die magische tijd als kind opnieuw door de ogen van je baby die de beroemde Mickey Mouse voor het eerst ontdekt. Zie de ogen van je kinderen oplichten van verwondering en opwinding.

Met de nieuwe Disney | Stokke® Collectie, of het nu gaat om zitten, slapen of zelfs badderen, krijg je een extra dosis magie in je dagelijks leven. Dus omarm die magie, terwijl je je kinderen ziet groeien, leren en de wereld ontdekken.

 

De collectie bestaat uit

  • Tripp Trapp® Classic Kussenset – Mickey Signature
  • Tripp Trapp® Classic Kussenset – Mickey Celebration
  • Stokke® Nomi® Kussen – Mickey Signature
  • JetKidsTM by Stokke® Crew Backpack – Mickey Celebration
  • JetKidsTM by Stokke® CloudSleeperTM – Mickey Celebration
  • Stokke® SleepiTM Mini & Stokke® SleepiTM Hoeslaken – Mickey Celebration
  • Stokke® Flexi Bath® – Mickey Celebration
  • Stokke ®Flexi Bath® X-Large – Mickey Celebration

Leestip: Tripp Trapp Stokke, de stoel die levenslang meegaat

 

De gehele collectie is beschikbaar vanaf 4 juli 2023, m.u.v. JetKidsTM by Stokke® CloudSleeperTM (vanaf augustus 2023) en JetKidsTM by Stokke® Crew Backpack (vanaf november 2023).

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAlles wat je moet weten over de zwangerschapssuikertest
Volgend artikelDit moet in je bevalplan staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in