gefeliciTAART.nl - Black Friday

Stel eens voor: je komt na een schooldag vol indrukken thuis in een betoverende kamer waarin levensgrote krabben, kleurrijke kikkers en vrolijke marsmannetjes om je heen dansen. De fonkelnieuwe winkel Decor for Kids aan de Overtoom in Amsterdam is een levende fantasie voor kinderen. En laat verbeelding nu net extreem belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het kleine grut. Of het nu gaat om nieuwe meubels of accessoires: met Decor Kids maak je de kinderkamers klaar voor het nieuwe schoolseizoen.

 

Voor alle mini-majesteiten: go back-to-school met Decor for Kids

Alle opgewekte avonturiers en creatieve dromers opgelet: het nieuwe schooljaar gaat weer beginnen en die wil je natuurlijk goed voorbereid in gaan. De wondere wereld van Decor for Kids heeft haar deuren geopend om jullie hierbij te helpen door jullie kinderkamers om te toveren tot betoverde speelplaatsen en huiswerk-hoekjes.

Is je innerlijke ontdekkingsreiziger klaar om de wereld te verkennen vanuit een gezellige slaaphoek? Of misschien ben je een jonge wetenschapper die een speciaal bureau nodig heeft om je grootste ideeën op te schrijven? Bij Decor for Kids vind je de meest magische bedden, stijlvolle bureaus en schitterende verlichting om jou te helpen bij het verwezenlijken van al je dromen.

En er is niet alleen aan slapen en studeren gedacht. Oh, nee! Na een dag vol avonturen kan je gezellige hoekjes creëren om je te verliezen in de verhalen van het Het Kleins tot Groot boek of een kringgesprek aangaan met de gehaakte knuffels van Anne-Claire Petit.

Maar er is meer! Zo heeft Decor for Kids kleurrijk beddengoed en heerlijk zachte badjassen waarmee je kan knuffelen terwijl je uitrust van een epische schoolmissie of een dagje lekker schoolziek in mag zijn.

Voor alle mini-majesteiten go back-to-school met Decor for Kids lamp

 

Over Decor for Kids

Bij Decor for Kids geloven ze dat elke mini-majesteit een unieke wereld verdient om te slapen, spelen en leren. Daarom hebben ze een verzameling kleurrijke meubels en accessoires samengesteld die perfect passen bij de smaak van elk kind, van de kleinste spruiten tot de twaalfjarige avonturiers. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wonderen van Decor for Kids en geef je kinderkamer de transformatie die het verdient zodat je perfect voorbereid bent om het nieuwe schooljaar in te duiken!

 

Je vindt het eerste exclusieve design-en interieurimperium voor kinderen (van baby tot brugklas) op de Overtoom 430, op een steenworp afstand van Decor Amsterdam en hun Studio.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips om na de vakantie weer terug te komen in het schoolritme
Volgend artikel4 Kindvriendelijke tips in Westfield Mall of the Netherlands voor als het regent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in