gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is jouw kind dol op voetbal? Kijkt het al uit naar het EK 2021? Laat je kind zijn eigen EK beleven met Fifa 21. Een zeer realistisch voetbal game voor de PS 4, Nintendo Switch en de Xbox One. Upgrade naar PS 5 en Xbox series X/S is mogelijk.

 

EK voetbal 2021

Eigenlijk zou het EK voetbal vorig jaar plaatsvinden, maar door Corona zijn de Europese Kampioenschappen met een jaar uitgesteld. De planning is nu om het EK 2021 voortgang te laten vinden vanaf 11 juni t/m 11 juli 2021. Anders dan normaal wordt het EK in 11 verschillende landen gehouden, waaronder in Nederland.

Er nemen maar liefst 24 landen deel aan de wedstrijden, waaronder veel favorieten zoals Nederland, Frankrijk, Engeland en Duitsland. Het is natuurlijk nog koffiedik kijken welk land uiteindelijk Europees Kampioen gaat worden. Wel zijn er bepaalde favorieten die een grotere kans maken.

 

Kinderen en voetbal

Voetbal is nog steeds de populairste sport onder kinderen. Niet zo gek, aangezien het een leuke teamsport is. Overigens is dit niet alleen een sport voor jongens. Steeds meer meisjes kiezen voetbal als sport. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan het Nederlandse Vrouwenelftal die de ene prijs na de andere in de wacht slepen. Het Nederlandse vrouwenelftal zal Nederland ook vertegenwoordigen op de Olympische Spelen in Tokio dit jaar.

Overigens is voetbal niet alleen leuk om te doen als je aangesloten bent bij een (sport)club. Veel kinderen die buiten spelen vinden het ontzettend leuk om een balletje te trappen om hun favoriete voetbalicoon na te bootsen.

 

Laat je kind zijn eigen EK beleven met Fifa 21

Veel kinderen zijn dol op voetbal en balen als ze vanwege slecht weer niet naar buiten kunnen om een balletje te trappen. Ook zijn er genoeg kinderen die om wat voor reden wel dol zijn op voetbal, maar zelf in de praktijk er niet zo veel van kunnen. Is je kind dol op voetbal? Wil het echt in de voetsporen van zijn of haar voetbalicoon treden? Dan biedt de game Fifa 21 uitkomst.

Laat je kind genieten van voetbal, waarbij het zelf de uitkomst kan bepalen. Gaat het team van je kind winnen? Wordt het team de absolute kampioen of moet je kind genoegen nemen met de tweede plaats?

Het leuke aan Fifa 21 is dat je kind zich niet hoeft te beperken tot het spelen van voetbal in een stadion. Je kunt namelijk ook kiezen voor Fifa Street, ofwel straatvoetbal.

Je kunt het spel perfect in je eentje spelen, maar leuker is het natuurlijk om dit samen met een vriendje of vriendinnetje te doen. Of vraag papa erbij! Genoeg vaders die voetballen op een gameconsole hartstikke leuk vinden. Tip: is jouw partner dol op voetbal? Verras hem of haar dan op Vaderdag met de Fifa 21 game!

Benieuwd naar de game? Bekijk dan hieronder alvast de trailer

 

Algemene informatie Fifa 21

Fifa 21 van EA Sports is een bijzonder realistisch voetbalspel dat geschikt is voor de Playstation 4, Nintendo Switch en de Xbox One. Je kunt een upgrade krijgen mocht je kind (of partner) in het bezit zijn van de Playstation 5 of de Xbox Series X/S.

Dankzij de nieuwe gameplay kenmerken wordt het mogelijk om wendbaar te dribbelen, er is een natuurlijk collisiesysteem en er is veel meer aandacht besteedt aan de beginselen van voetbal (mooi meegenomen als je kind net begonnen is met voetballen).

Net als in voorgaande edities is het in Fifa 21 mogelijk om veel meer uit de game te halen dan alleen een potje voetbal. Je kunt dit ook heel serieus aanpakken en bijvoorbeeld je team trainen, spelers op bepaalde vlakken laten ontwikkelen en invloed uitoefenen op wedstrijden. Daarnaast zijn er meer transfermogelijkheden en is er gebruik gemaakt van verbeterde tegenstander AI. Ideaal als je kind wat ouder is en serieus is met voetbal.

Fifa 21 is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar met als waarschuwing dat er in-game aankopen mogelijk zijn. Houd hier dus wel rekening mee als je het spel aan je kind cadeau geeft! Voor jonge gamers is Puzzle Pack een stuk leuker.

De prijs van Fifa 21 van EA Sports varieert van 18 – 25 euro. Er is ook een speciale editie beschikbaar die een stukje duurder is.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel9 Tips voor een gezellige en leuke Vaderdag
Volgend artikelLeuke tips om je kind te leren sparen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in