gefeliciTAART.nl - Black Friday

Vandaag laat MGA Entertainment de nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen schitteren in de winkelschappen in de Benelux. De poppen zijn nu verkrijgbaar en worden geleverd met een catwalkoutfit om de show te stelen, een complete casual outfit, accessoires en een schetsboek, waarin te zien is hoe de personages hun eigen jurken hebben geschetst. Doe ook mee en win jouw droomjurk!

 

Doe mee en ontwerp de jurk van je dromen

Om de release van Rainbow High: Fantastic Fashion aan te jagen is er in samenwerking met content creator Kitta DIY een creative workshop-video gelanceerd. Fans staan centraal in deze activatie, want zij worden middels deze workshop aangemoedigd om zelf hun creativiteit de vrije loop te laten en de jurk van hun dromen te ontwerpen. Zij kunnen hun zelf ontworpen jurk winnen en deze daadwerkelijk dragen.

 

Alle kleuren van de regenboog

De Rainbow High: Fantastic Fashion-collectie bestaat uit zeven verschillende speelsets met poppen uit de geliefde animatieserie. Skyler, Violet, Amaya, Jade, Sunny, Poppy en Ruby zijn stuk voor stuk kleurrijke personages boordevol creativiteit, die hun droom om uit te groeien tot mode-iconen werkelijkheid hebben laten worden. Voor de allereerste keer zijn de schitterende outfits die de personages in de Rainbow High-animatieserie zelf hebben ontworpen ook echt verkrijgbaar.

 

Tips en tricks van een professional

Om de lancering van Rainbow High: Fantastic Fashion extra kleur te geven is er in samenwerking met content creator Kitty DIY een speciale creative workshop opgezet. In deze video, die op haar YouTube-kanaal is te vinden, legt zij uit hoe kinderen hun eigen jurk kunnen ontwerpen en geeft zij hen handige tips en inspiratie voor een geweldig eindresultaat. Ook andere content creators hebben deze workshop gevolgd. In korte video’s leggen zij uit hoe zij te werk zijn gegaan, waar zij hun inspiratie vandaan hebben gehaald en natuurlijk laten zij zien hoe het eindresultaat is geworden.

 

Ontwerp en win

De workshopvideo stimuleert fans in Nederland en België om zelf aan de slag te gaan met potlood, stift of wat dan ook en zelf een jurk te ontwerpen. Zij kunnen gratis een Rainbow High Fantastic Fashion-template afhalen bij de winkels van Intertoys of deze downloaden via www.rainbowhigh.nl. Uit alle inzendingen worden vervolgens drie winnende ontwerpen geselecteerd. De hoofdprijs? De prijswinnaars zien hun eigen creaties tot leven komen als échte jurk in levensgroot formaat, die ze daadwerkelijk zelf kunnen dragen.

 

 

Adviesprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Rainbow High: Fantastic Fashion-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp, DreamLand, Top1Toys en Fun. Iedere set heeft een adviesprijs van €44.99.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelFeestdagen cadeautips voor alle leeftijden: van baby tot tieners
Volgend artikelSchoen zetten: tips om het nog leuker te maken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in