gefeliciTAART.nl - Black Friday

Woon je net als wij in de stad? Dan heb je waarschijnlijk ook behoefte aan een compacte kinderwagen. Ontdek nu waarom wij kozen voor de Thule Shine kinderwagen en jij deze ook wil hebben als je in de stad woont.

 

Kinderwagen kiezen

Een kinderwagen kiezen kan nog best lastig zijn, zeker als je voor de eerste keer ouder wordt. Er zijn zo veel zaken waarmee je rekening moet houden: veiligheid, gebruiksgemak, flexibiliteit en het type. Als je dit allemaal uitgezocht hebt, dan komen andere vragen aan bod zoals de kleur en accessoires die je al dan niet nodig kunt hebben. Om het je gemakkelijker te maken heb ik al een keer een artikel geschreven met daarin tips voor het kopen van een kinderwagen.

 

Verlanglijst kinderwagen

Toen mijn dochter zwanger bleek ging ik als aanstaande oma op zoek naar een passende kinderwagen voor mijn toekomstige kleinkind. Waar het in de tijd (lees rond de jaren 2000) dat mijn kinderen nog klein waren redelijk makkelijk was om een keuze te maken, zag ik nu door het aanbod niet meer wat nu wel en geen must was. Voor mijn dochter waren een paar punten belangrijk:

  • De kleur moest zwart en lekker neutraal zijn
  • Makkelijk in gebruik
  • Niet te groot ivm vervoer in auto en OV
  • Langere tijd te gebruiken: dus van baby tot peuter

Thule Shine kinderwagen wandelen

 

Waarom wij kozen voor de Thule Shine kinderwagen en jij deze ook wil hebben

Met deze verlanglijst ging ik aan de slag om een passende kinderwagen te vinden. Na heel wat speurwerk kwam ik uit bij de Thule Shine kinderwagen. Deze voldeed aan alle wensen en eisen van mijn dochter. Wij kozen voor de kleur zwart, maar deze is in andere toffe kleuren verkrijgbaar.

Small-Thule_Strollers_LineUp_2022

 

 

De Thule Shine kinderwagen is licht in gewicht, compact en gebruiksvriendelijk en speciaal ontworpen met het oog op gebruik in de stad. Je kunt beginnen met een reiswieg en de kinderwagen later ombouwen tot handige en fijne buggy voor de kleine. De gevoerde en omkeerbare en verstelbare stoel maakt het mogelijk om je kind zo te vervoeren als jij dat graag wil. De grote en uitschuifbare kap gecombineerd met de verstelbare beensteun maken een uitje met je kind nog leuker. Als je wil kun je de wagen ook combineren met de Thule Shine Air Purifier.

Extra fijn: met één simpele beweging kun je de wagen opvouwen of ontvouwen. Ideaal als je eigenlijk geen extra hand vrij hebt! De wielen zijn compact en kunnen vast gezet worden, maar ook los, zodat je nog makkelijker door drukte kunt manoeuvreren.

Onder de kinderwagen vind je een boodschappenmand, waarin best wat boodschappen opgeborgen kunnen worden. En is je kind in de auto in slaap gevallen? Dankzij de Maxi Cosi adapters (te vinden onder de accessoires) kun je je kind slapend vervoeren met de wandelwagen. Let op: in verband met de gezondheid van je baby mag hij of zij maximaal 2 uur lang in de Maxi Cosi.

Thule Shine kinderwagen

Zoals je ziet heeft de wandelwagen behoorlijk wat functies en extraatjes. De kinderwagen is inmiddels al een paar maanden in gebruik en mijn dochter en kleindochter zijn er ontzettend blij mee. De kinderwagen is bijzonder klein, wat ideaal is, want in een klein appartement is de ruimte beperkt. Dat geldt ook voor de auto, waarin de wagen geregeld vervoerd wordt.

Shoppen en boodschappen doen is heel fijn, want door het compacte formaat en het feit dat de wagen heel soepel beweegt kom je overal waar je wil komen. Je kunt de wandelwagen zelfs met één hand probleemloos duwen, wat voor een ouder altijd handig is.

De duwstang is in hoogte verstelbaar, wat eveneens een pluspunt is, want mijn schoonzoon is met zijn 1,86 cm best lang. Mijn dochter (en ik) kunnen de duwstang juist weer omlaag zetten, want wij zijn niet zo groot.

Thule Shine kinderwagen stad

 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens onderstaande film

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelBloko of Noppers voor urenlang creatief speelplezier
Volgend artikelMy First Smartphone Festival 2024

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in