gefeliciTAART.nl - Black Friday

Het is elk jaar weer dezelfde vraag. Wat doen we in de schoen of leggen we onder de boom? En ook met verjaardagen wil de inspiratie het vaak laten afweten. Een cadeau met een goed doel is altijd een goed idee. De onderstaande cadeaus voor jong en oud dragen bij aan bewustwording rond sikkelcelziekte. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan onderzoek en uiteindelijk genezing van sikkelcelziekte. Jaarlijks worden er wereldwijd 300.000 kinderen geboren met deze pijnlijke, onbekende ziekte. Met een cadeau voor een ander help je deze en alle andere mensen met sikkelcelziekte.

 

Licht in het donker

Deze leuke nijntje lamp is opvouwbaar en dus ook een ideaal cadeautje voor door de brievenbus. De verpakking verandert in een handomdraai in een lamp voor aan de muur of op het nachtkastje. Dat scheelt meteen een hoop onnodig afval. De lamp kost € 25,-.

Tip voor de feestdagen cadeaus met een goed doel nijntje lamp

 

Warme voetjes

Normale bloedcellen zijn rond. Bij mensen met sikkelcelziekte hebben ze de vorm van een halve maan. Op deze bloedmooie sokken van Medsocks wordt het verschil in vorm duidelijk. Een mooie ‘conversation starter’, warme voetjes én een bijdrage aan het Sikkelcelfonds. Een perfect cadeau voor iedereen dus! De sokken zijn verkrijgbaar in de maten 35-40 en 41-46 en kosten € 11,99.

 

Favoriet bij de allerkleinsten

Deze schattige nijntje en nina knuffels zijn erg populair als kraamcadeau, maar zijn eigenlijk altijd leuk om te geven of te krijgen. Ze zijn speciaal gemaakt voor het Sikkelcelfonds. De maan verwijst naar de vorm van de zieke sikkelcellen. De volledige opbrengst gaat naar het Sikkelcelfonds. De knuffels kosten € 12,50 per stuk.

 

Uit logeren

Kinderen die in de kerstvakantie gaan logeren bij grootouders of bij vriendjes, kunnen lekker veel meenemen met deze handige reistas. Hij is makkelijk draagbaar aan de twee lussen of over de schouder met de verstelbare schouderband. De tas kost € 19,95

 

Zilveren bedels

Deze zilveren met emaille bewerkte bedels zijn een ideaal cadeau voor grote en kleine fans van nijntje. Ze zitten in een mooie cadeauverpakking mét 925 zilver-certificaat. Op de ene bedel zitten nina en nijntje samen op een wolk en op de andere zit nijntje op de maan. De bedels zijn ook geschikt voor de populaire Pandora armbandjes. Ze kosten € 49,- per stuk.

 

Samen lezen

Het boekje nijntje en nina beste vriendjes gaat over de vriendinnen nijntje en nina. Ze spelen heel graag samen, houden allebei van knutselen en vinden het leuk om bij elkaar te logeren. Zelfs in hun dromen komen ze elkaar tegen. De gehele opbrengst gaat naar het Sikkelcelfonds. Het boekje kost € 5,95

 

Over het Sikkelcelfonds

Het Sikkelcelfonds is in 2017 opgericht met als doel wetenschappelijk onderzoek naar sikkelcelziekte te financieren. Met o.a. nijntje als ambassadeur creëert het Sikkelcelfonds meer aandacht voor deze onbekende erfelijke bloedziekte waarmee wereldwijd 300.000 kinderen per jaar geboren worden. Zonder behandeling worden zij niet ouder dan 5 jaar. Het Sikkelcelfonds werft gelden waardoor baanbrekend onderzoek naar een betere behandeling en uiteindelijk ook genezing mogelijk wordt.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel8 Tips om ervoor te zorgen dat je baby goed slaapt in de winter
Volgend artikelOntdek de Fluffie Stuffiez™ van MGA Entertainment

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in