gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ben je op zoek naar een kinderstoel die je vanaf de geboorte kan gebruiken totdat je kind het huis uitgaat (en daarna)? Dan ben je bij Stokke aan het juiste adres. De Tripp Trapp Stokke is namelijk een kinderstoel die levenslang meegaat. Waarom? Lees snel verder dan ontdek je het zelf.

 

Samen als gezin aan tafel vanaf de geboorte

Niets zo belangrijk als samen aan tafel te gaan. Niet alleen de keuken, maar ook de tafel is vaak het hart van een huis. Hier wordt niet alleen getafeld, maar ook gebabbeld, geleerd, geknutseld en nog veel meer. En wat is belangrijker dan je kind hier vanaf de geboorte bij te betrekken, zodat het het gevoel heeft er ook echt bij te horen? Met de Tripp Trapp is het mogelijk om zelfs je newborn aan tafel te schuiven, zodat hij of zij lekker dichtbij is. Ideaal als je een avondje wil tafelen met familie en vrienden, maar je baby niet verderop in de box wil leggen, maar lekker dichtbij wil hebben.

Bovendien geldt: zien eten is doen eten. Wil jij dat je kind straks lekker zonder problemen met de pot mee eet? Geef dan zelf het goede voorbeeld. Je kind zal vanaf de geboorte jouw gedrag (goed of slecht) kopiëren. Eet je samen aan tafel, dan zal je kind dit zien en het gedrag kopiëren en lekker mee eten.

Tripp Trapp Stokke, de kinderstoel die levenslang meegaat

Stokke, het ontstaan van een passende en ergonomische kinderstoel

De Tripp Trapp Stokke kinderstoel zag het levenslicht in 1972 in Noorwegen. Vijftig jaar geleden was de zoon van Peter Opsvik, Tor, twee jaar oud toen zijn vader zag dat hij niet lekker zat én niet bij de eettafel kon. Voor kleintjes was het destijds bijna niet mogelijk om samen met de rest van het gezin gezellig aan tafel te zitten en vanuit deze perceptie heeft Peter Opsvik de kijk op kinderstoelen revolutionair veranderd. Hij bedacht een oplossing waardoor kinderen op elke leeftijd een comfortabele en ergonomische plek aan tafel hebben: de eerste Tripp Trapp stoel was een feit.

 

Waarin onderscheidt de stoel zich van andere kinderstoelen?

Dankzij het slimme ontwerp, met een in hoogte en diepte verstelbare zit- en voetenplank, kan je kleintje zich vrij bewegen. Als de stoel correct is ingesteld, biedt deze de juiste comfort voor je kind op iedere leeftijd. De stoel groeit als het ware met je kind mee. En zelfs als volwassene kun je de stoel gebruiken om op te zitten, omdat deze stevig genoeg is.

Daarbij heb je dankzij de verschillende accessoires (onder andere een newborn set) de mogelijkheid om de stoel niet alleen aan je eigen wensen en eisen aan te passen, maar ook optimaal te integreren in je interieur.

Kies voor de houtsoort die aansluit bij je wensen (es, beukenhout of eiken). Of kies de kleur die het beste past bij jouw inrichting: van klassiek wit en zwart tot Fjord blue (geïnspireerd op de fjorden in Noorwegen) en serene pink. De babyset (voor baby vanaf 6 maanden) is verkrijgbaar in verschillende bijpassende dessins net als de Stokke kinderstoel kussens.

Tripp Trapp® Growline. Active Storm Grey. US variant
Tripp Trapp® Growline. Active Storm Grey. US variant.

Meermaals bekroonde kinderstoel

 De legendarische Noorse kinderstoel staat wereldwijd bekend als één van de meest opvallende Scandinavische designs en is tot op de dag van vandaag een ware bestseller: in meer dan 80 landen zijn inmiddels al ruim 13 miljoen exemplaren verkocht. Het ontwerp heeft dan ook meerdere prijzen in de wacht gesleept.

De Tripp Trapp is bovendien ook regelmatig terug te vinden in internationale media. Dankzij het innovatieve uiterlijk en de functionaliteit heeft de Tripp Trapp een prominente positie verworven bij tentoonstellingen in musea zoals het MoMa in New York en het Victoria & Albert Museum in Londen.

 

Tripp Trapp® in het kort

  • Groeit mee met je kindje, van pasgeboren baby tot aan volwassenheid
  • Comfort, ondersteuning en bewegingsvrijheid op elke leeftijd
  • Getest en vertrouwd voor uitstekende veiligheid en duurzaamheid
  • Gemaakt in Europa, vervaardigd met hoogwaardige kwaliteit*
  • Op de Tripp Trapp stoel heb je 7 jaar garantie

 

*De Tripp Trapp stoel is voornamelijk gemaakt van Europees beuken- en eikenhout, waarvan sommige van de beste soorten in Midden-Europa worden gevonden en op verantwoorde wijze worden ingekocht volgens de principes van duurzaamheid. Beuken- en eikenhout, dat al lang door vakmensen wordt geprezen om zijn sterkte, duurzaamheid en flexibiliteit, is een natuurlijke keuze voor meubels die lang meegaan. 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZes avonturen voor jong en oud langs de Franse Atlantische Kust
Volgend artikelVier samen met je gezin de zomer in Teylers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in