gefeliciTAART.nl - Black Friday

Wat te geven voor de vriend die alles al heeft? Hoe zit het met iedereen van wie hij houdt samen in één kamer? Er zijn maar weinig geschenken die een verrassingsfeest kunnen overtreffen, maar je hebt een solide plan nodig om je verrassingsverjaardagsfeest tot een succes te maken. Lees verder voor onze beste tips.

Kies de locatie

Houd het simpel als je gaat beslissen waar je het feest zal laten doorgaan. Denk aan het huis van een vriend of een ontmoetingsplek die je dichtbij kunt huren. Als je een bekende plek kiest, is de kans groter dat de jarige tot het laatste moment in het ongewisse blijft.

Uitnodigingen versturen

Je kunt een digitale uitnodiging sturen (of het traditioneel houden met papieren uitnodigingen), maar sociale media maken het plannen van een verrassingsfeest eenvoudiger dan ooit. Start een privé Facebook-groep – controleer de privacy-instellingen dubbel (en driemaal) zodat de jarige niet per toeval lid wordt – of maak een groepschat aan. Het zal eenvoudig zijn om te zien wie er komt, herinneringen te sturen, ideeën te delen en iedereen op de hoogte te houden op de dag van. Welke methode je ook kiest, zorg ervoor dat iedereen weet dat het een verrassing is, zodat ze de verrassing niet per ongeluk verklappen!

Kies een thema

Als het op decoreren aankomt, onthoud dan dat het feest helemaal om de jarige moet draaien. Vraag hen sluw van wat voor soort feesten ze in het verleden hebben genoten om een ​​idee te krijgen van hun ideale decor, eten en drinken en sfeer. Is hij een grote Harry Potter-fan? Vervoer de gasten naar Hogwarts met een Harry Potter-feestje. Is ze geobsedeerd door Disney? Organiseer een schattig Minnie Mouse-feestje.

Plan het menu

Je hapjes moeten de favorieten van je verjaardagsgast weerspiegelen. Zijn ze een zoetekauw? Dan wil je ongetwijfeld een desserttafel voorzien. Maken ze kombucha en houden ze ervan om veel te lopen? Maak vervolgens verse, gezonde hapjes.

Hoe geef je een verrassingsverjaardagsfeestje 1

Zorg voor een leuk verjaardagscadeau

Een verrassingsverjaardagsfeest kan uiteraard niet zonder een leuk verjaardagscadeau. Misschien wil je de jarige verrassen met iets origineels en groots? Dan kan het een idee zijn om met alle gasten samen te leggen voor een leuk kado. Doe je dat niet, dan kun je met alle gasten wel de afspraak maken qua budget en hen laten weten dat iedereen een kado kan meebrengen.

Houd de verrassing een verrassing

Je hebt al het harde werk gedaan. Zorg er wel voor dat niets de eregast op het laatste moment een tip geeft! Herinner gasten eraan om niet van tevoren op sociale media te posten. Zorg ervoor dat niemand op straat of in de buurt van de locatie parkeert, zodat de jarige niet achterdochtig wordt bij aankomst.

Plan transport

Zorg dat je een plan hebt voor wie de eregast naar het feest zal brengen. Wijs een of twee personen aan om hen naar de feestlocatie te begeleiden, onder het mom van uit eten gaan of bij een vriend(in) langsgaan. Op die manier kunnen ze, als iedereen samen reist, niet annuleren of te laat komen.

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAlles wat je moet weten over een zwangerschapstest
Volgend artikelDe leukste bezienswaardigheden in Rome voor het hele gezin

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in