gefeliciTAART.nl - Black Friday

Is je kind bijna jarig? Geen zin om het feestje thuis te vieren? Nodig dan de hele meute uit en vier het kinderfeestje buitenshuis. Geen idee wat je kunt doen? Dit zijn de leukste ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis. Doe ook direct mee met de winactie en maak kans op een graffiti feestje.

 

Kinderverjaardag vieren

Sommige ouders vinden het  geweldig om een verjaardag van A – Z te organiseren en vieren het kinderfeestje dan ook het liefste thuis. Andere ouders vinden dit maar niets en vieren het liefst elders op een leuke locatie. Tot welke categorie je ook behoort: het belangrijkste is dat je kind de dag van zijn of haar leven heeft en volop geniet. Hoe je dat doet is jouw pakkie aan! Laat je in jouw keuze vooral niet beïnvloeden over hoe andere ouders dat doen. Jij moet doen wat het beste is voor jou en je kind.

 

10x De leukste ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis

Een kinderverjaardag buitenshuis vieren hoeft niet automatisch te betekenen dat je veel geld uit moet geven. Want je kunt ook prima een budgetproof kinderfeestje vieren. De mogelijkheden om een verjaardag buitenshuis te vieren zijn oneindig. Hieronder vind je een verzameling van de leukste tips. Denk aan bioscoop, zwemfeestje of een graffiti workshop.

10x De leukste ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis bioscoop

1. Pretpark kinderfeestje

Een idee dat vooral leuk is voor de wat oudere kinderen: nodig het hele gezelschap uit voor een dagje uit in een pretpark. Houd er wel rekening mee dat dit aardig in de papieren kan lopen, omdat je ook voor eten en drinken moet zorgen. Een taart zul je mee moeten sjouwen of goede afspraken moeten maken.

 

2. Dierentuin kinderfeestje

Voor kinderen is een dierentuin al een hele belevenis op zich. Het maakt daarbij weinig uit hoe oud de kinderen zijn. Net als met een pretpark feestje is dit zeker niet goedkoop, maar als je budget hebt is dit zeker een tof idee. Voor het vervoer moet je goede afspraken maken met de overige ouders. Wat ook kan helpen om overzicht te houden: neem een andere ouder mee. Gezellig voor jou en op die manier heb je misschien ook direct extra vervoer geregeld.

 

3. Survival kinderfeestje

Is je kind een beetje avontuurlijk ingesteld? Dan kun je ervoor kiezen om een survival voor kinderfeestjes organiseren. Geschikt voor kinderen van 4 – 13 jaar, waarbij alles afgestemd wordt op de leeftijd. Lekker in de buitenlucht actief bezig zijn, zonder dat je je druk hoeft te maken over de veiligheid. En mocht het weer tegenvallen dan kies je voor een leuk avontuur binnen.

 

4. Kinderfeestje zwemmen

De meeste kinderen zijn dol op water dus waarom niet het feestje verplaatsen naar het lokale zwembad? Houd er wel rekening mee dat je alleen kinderen meeneemt die ook daadwerkelijk kunnen zwemmen of zorg dat iedereen in het kikkerbadje blijft. Een extra oog is niet slecht, ook met het oog op eventuele hulp bij het aan- en uitkleden. Vraag daarom een andere ouder of je partner om ook mee te gaan.

 

5. Trampoline springen

Weet je bij voorbaat dat er een meute kinderen komt die barsten van de energie? Dan is het handig om het feestje te verplaatsen naar Jumping centrum. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust springen en al hun energie kwijtraken (voor even). Daarna kun je ergens een hapje eten en drinken.

 

6. Uit eten gaan

Voor wat oudere kinderen is het leuk om er een beetje een volwassen tint aan te geven. En waar kan dit beter dan in een restaurant? Nodig een paar kinderen uit en ga met de hele meute lekker uit eten. Kies bijvoorbeeld voor een pannenkoeken restaurant of trakteer de kinderen op een avondje uit eten in een kindvriendelijk restaurant. In een kindvriendelijk restaurant is entertainment aanwezig, zodat de kinderen niet de hele avond aan tafel hoeven te zitten.

 

7. Bowlen kinderfeestje

Door het hele land zijn bowlingbanen te vinden. Ideaal als je een kinderfeestje te vieren hebt. Speciaal voor jonge kinderen kunnen de banen voorzien worden van banden, zodat de ballen er nooit naast gaan. Vaak kun je een uurtje of twee bowlen combineren met lekkere hapjes en drankjes.

 

8. Midgetgolfen

Net zo leuk en geschikt voor kinderen van alle leeftijden is midgetgolfen. Zeker als je kiest voor glow in the dark midgetgolf. Net als bij het bowlen zijn er diverse arrangementen, waarbij je vaak een middagje midgetgolfen kunt combineren met lekker eten en drinken.

 

9. Naar de film

Nog een leuk idee: ga met het hele gezelschap naar de film. Er draaien geregeld de leukste kinderfilms in de bioscoop. Het is bovendien een redelijk rustige activiteit, want tijdens de film moet iedereen rustig zijn. Koop wat popcorn en drinken en je hebt geen kind aan ze (kies wel een film die iedereen leuk vindt, maak dit dus vooraf bekend op de uitnodigingskaart).

 

10. Graffiti kinderfeestje

Wil je iets heel anders gaan doen met de kinderen? Kies dan voor een graffiti kinderfeestje. Onder begeleiding van echte graffiti artiesten met ruim 15 jaar ervaring hebben de kinderen de middag van hun leven. Ze leren alles over graffiti: van een korte algemene uitleg naar ontwerpen van het uiteindelijke design. Natuurlijk gaan ze ook zelf aan de slag met allerlei materialen om zelf een leuk graffiti paneel te maken. Op die manier zijn kinderen een hele middag lekker creatief bezig en hebben ze ook nog een leuk aandenken aan het feestje, want het gemaakte paneel mag mee naar huis genomen worden.10x De leukste ideeën voor een kinderfeestje buitenshuis graffiti

Winactie: doe mee en maak kans op een geheel verzorgd graffiti kinderfeestje

Ben je nu helemaal in de stemming gekomen en wil je jouw kind een geweldige verjaardag bezorgen? Doe dan mee met deze leuke winactie en maak kans op een geheel verzorgd graffiti kinderfeestje voor 6 kinderen (in principe op locatie in Amsterdam of Utrecht). De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 6 – 12 jaar, dus alle ruimte voor kinderen van alle leeftijden.

Om kans te maken wil ik alleen weten voor wie je meedoet en wanneer je kind jarig is. Zielige verhalen of gekke rijmpjes daar doen we niet aan!

 

Extra kansen om te winnen:

  • Volg tipsvoormama op Facebook
  • Volg tipsvoormama op Instagram
  • Deel het bericht op Facebook en/of Instagram en vergeet niet mij te taggen, zodat ik zie dat je het gedeeld hebt
  • Reageer op 3 willekeurige andere berichten op de website (uitgesloten winacties!) en je naam gaat 5x extra in de naamloten machine

 

Uitsluitend voor deelnemers uit Nederland! Deze winactie sluit op vrijdag 8 juli 2022 om 00:00 uur. Op maandag 11 juli 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt op Facebook en krijgt de winnaar een mailtje van mij. Winnaar wordt geloot via naamloten.nl

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe leukste ideeën voor een kinderfeestje thuis en om het huis
Volgend artikelZwanger & Co bioscoopfilm en winactie

19 REACTIES

  1. Wat een leuk idee voor een kinderfeestje! Ik doe graag mee voor onze oudste dochter Madelief, ze is op 28 juli jarig en wordt 12 jaar🥳

  2. Ik wil graag meedoen voor mijn dochter en de kinderen van de moeders die ik heb leren kennen bij de zwangerschapsgym. Normaal vieren ze gezellig samen hun verjaardag maar dat is er dit jaar door corona nog niet van gekomen terwijl ze 16, 28, 30 januari,12, 14, 16 februari (ongeveer) al jarig geweest zijn.

  3. Dit is echt een fantastisch idee voor een kinderfeestje. Mijn zoon is pas in februari jarig en dit zou geweldig voor hem zijn. Ik doe graag mee.

  4. Ik doe graag mee voor mijn dochter die 2 juli 10 jaar is geworden. Aangezien het de laatste schoolweek is, viert ze haar partijtje na de vakantie. Dit zal ze geweldig vinden 🤞

  5. Wat een gave actie! Toen ik mijn zoontje hierover vertelde riep hij meteen, je moet meedoen mama. Hij wilt namelijk al heel lang zo’n feestje geven dus wie weet lukt het op deze manier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in