Home Mediakit & Samenwerken

Mediakit & Samenwerken

Heeft u interesse in een samenwerking? Wilt u dat ik schrijf over een nieuw, innovatief product, een ervaring of review? Laat het me weten, op mijn blog voor moeders (to be) met kinderen van 0 – 12 jaar is ruimte voor reviews, ervaringen, diensten en nog veel meer. Ook het plaatsen van een gastblog of een advertorial behoort tot de mogelijkheden. Veel kan zolang het maar aansluit op de doelgroep.

 

Mijn lezers

Op mijn blog voor moeders geef tips over van alles en nog wat. Van beauty en trends voor de moeder (to be), tips voor vakantie en uitjes, zwangerschap, opvoeding en nog veel meer. Alhoewel de website vooral gericht is op vrouwen, wordt deze ook bezocht door mannen. Mijn lezerspubliek is dus zeer breed te noemen. Momenteel trekt de website 52% vrouwelijke lezers en 48% mannelijke lezers. Dus ook de vaders (to be) weten de website te vinden.

 

demografie mediakit

 

Persoonlijk

Zelf ben ik al ruim 20 jaar moeder van een zogenaamd koningskoppel (zoon is uit 1999 en dochter uit 2001). De fase van kleine kinderen ben ik dus al voorbij, dat wil echter niet zeggen dat ik niet kan schrijven over deze onderwerpen. Sterker nog, juist door mijn ervaring kan ik waardevolle tips geven aan alle moeders (to be). Daarnaast heb ik samen met mijn gezin jarenlang in Suriname gewoond, waardoor ik breed georiënteerd ben.

 

Lifestyle magazine tipsvoorjou

De blog is in februari 2019 online gegaan en langzaam maar zeker zit er een stijgende trend in het aantal bezoekers. Vanaf 1 juli 2019 zal niet alleen tipsvoormama, maar ook mijn andere website tipsvoorjou.com onder mijn nieuwe bedrijf vallen (writingwizards). Dat betekent dat ik betaalde samenwerkingen aan kan gaan met mijn KvK nummer: 75157543. Voor de belasting ben ik BTW plichtig (BTW nummer: NL002202509B24), waardoor ik bij het aangaan van een samenwerking BTW zal moeten berekenen.

Lokale bedrijven uit de regio Arnhem/Nijmegen mogen mij ook benaderen voor samenwerkingen.

Voor bepaalde blogs schakel ik de hulp in van andere bloggers om zodoende een leuke verzamelblog te kunnen maken. Daarnaast heb ik zo nu en dan ook een gastblogger die een bijdrage levert in de vorm van het schrijven een interessante blog vol met tips.

 

Mogelijkheden samenwerkingen

Hieronder vindt u een kleine opsomming van de mogelijkheden op het gebied van samenwerken met bedrijven.

 

Barterdeal

Een barterdeal is een samenwerking waarbij de blogger een product toegestuurd krijgt en deze hierover een review schrijft. Het product mag de blogger houden. Een variant hierop is een winactie die in samenwerking met een bedrijf gehouden wordt. Bij een winactie is het bedrijf verantwoordelijk voor het doorsturen van de prijs aan de winnaar.

Een combideal is een barterdeal waarbij een product onder een bepaalde waarde gecombineerd wordt met een betaling.

Houd er rekening mee dat het reviewen en testen van producten tijd in beslag neemt, aangezien ik mijn lezers graag een eerlijke en gedegen mening wil geven. Voor specifieke producten over zwangerschap of kindgerelateerde producten zal ik de hulp inschakelen van derden, aangezien ik zelf niet zwanger ben en mijn kinderen niet meer in de leeftijdscategorie 0 -12 jaar vallen. In alle gevallen mag u ervan uitgaan dat de review voldoet aan de hoogste verwachtingen.

 

Advertorial

Het is natuurlijk ook mogelijk om een advertorial op mijn blog te plaatsen. Hierbij zorgt de adverteerder zelf voor een tekst die bij mij aangeleverd wordt. De tekst wordt geredigeerd en na afstemming met de adverteerder op de blog geplaatst.

Link plaatsen

Een artikel gevonden waar uw link goed bij past? Er kunnen ook  1- 2 links in een reeds bestaand artikel geplaatst worden. Het betreffende artikel wordt hierna ook nog eens extra onder de aandacht gebracht op social media. Let wel: het gaat daarbij  meestal om no-follow links.

 

Persbericht

Als de inhoud aansluit op de website kan een persbericht geplaatst worden.

 

Wat kunt u verwachten?

Sinds 2011 ben ik bezig met het schrijven van content voor grote bedrijven (KLM, Zalando, van Haren, Bouwbestel en nog veel meer). Met ruim 4.000 geschreven teksten en het helpen inrichten en opstellen van complete websites heb ik ruime ervaring in het schrijven van SEO gerichte artikelen. Daarnaast heb ik sinds 2017 een lifestyle website: https://tipsvoorjou.com. Op deze website komen maandelijks 10.000 bezoekers om tips te ontvangen op het gebied van beauty, huis, gezondheid en nog veel meer. Natuurlijk krijgt u na plaatsing van een blog de link toegestuurd.

 

Voorwaarden samenwerkingen

Tipsvoormama houdt zich altijd aan de reclame commissie voorschriften en de wet. Dit houdt in dat er meestal no-follow links geplaatst worden en een samenwerking altijd vermeld zal worden (onderaan het artikel). Betalingen dienen binnen 14 dagen te geschieden.

 

Cijfers

Aan social media wordt nog gewerkt, cijfers momenteel:

Facebook @tipsvoormama: 300 volgers

Facebook @cheriemagazine: ruim 13K volgers en 13,6K likes

Instagram @tipsvoormama: 176 volgers

Pinterest @tipsvoormama: 10,7K views per maand

 

Google analytics cijfers augustus 2020

In de maand augustus 2020 had tipsvoormama 8,7K bezoekers en ruim 10K views

 

 

Samenwerkingen

Tipsvoormama heeft reeds succesvolle samenwerkingen gehad met de volgende bedrijven:

  • Ockyz Sweakers
  • Fotoalbum.nl
  • Uitgeverij Willems

Contact

Voor vragen en samenwerkingen kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen per mail: info@tipsvoormama.nl of telefoon: 06 84533530 (op werkdagen van 9:00 – 17:00 uur).