gefeliciTAART.nl - Black Friday

Little Tikes dat al 50 jaar aan de weg timmert komt met iets nieuws. De My Real Jam super stoere muziekinstrumenten voor je kind. Van een te gekke akoetische gitaar tot een echte DJ mixertafel. De My Real Jam instrumenten staan garant voor urenlang speelplezier voor je muzikale kind.

 

 

Speelgoed van Little Tikes

Grote kans dat je Little Tikes vooral kent van (groot) buitenspeelgoed. Denk daarbij aan speelhuisjes, glijbanen, zandbak en watertafels. Of misschien herken je het merk wel van de rood-gele Cozy Coupe auto. Dit autootje wordt al ruim 30 jaar geproduceerd en hiervan zijn wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht. De kans is ook groot dat je zelf met Little Tikes hebt gespeeld als kind. Het merk bestaat namelijk al sinds 1970.

 

My Real Jam van Little Tikes

Omdat Little Tikes met zijn tijd meegaat blijft het zich ontwikkelen en nieuwe producten op de markt brengen. De nieuwste serie speelgoed heet My Real Jam en bestaat uit maar liefst 5 verschillende instrumenten:

  • Akoestische gitaar
  • Elektrische gitaar
  • Keyboard
  • Drums
  • DJ Mixer Draaitafel

My Real Jam: urenlang speelgplezier voor je muzikale kind

Alle hierboven genoemde instrumenten hebben één ding gemeen: urenlang speelplezier voor je muzikale kind. Met de instrumenten kan je kind een superster worden vanuit de eigen speel- of woonkamer. En welk kind vindt het niet leuk om het middelpunt van de aandacht te worden?

Alle instrumenten hebben maar liefst vier verschillende functies:

  • Solo jammen
  • Met de band spelen
  • Vrij spelen
  • Bluetooth stand om met bekende nummers mee te spelen

 

My Real Jam akkoestische gitaar

Zoals hierboven al aangeven heb je voor kinderen die graag eens een ‘echte’ gitaar willen spelen de keuze uit twee verschillende modellen. De elektrische en akoestische gitaar. Om te testen ontving ik de akoestische gitaar die ik voor de feestdagen aan mijn buurjongetje cadeau heb gegeven. Hij is gek op muziek en dansen en daarom vond ik dat dit cadeau perfect geschikt is voor hem.

De akoestische gitaar is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (cadeautip!) en beschikt over de eerder genoemde functies. Hierdoor kan je kind dus lekker los gaan en gitaar spelen. In welke stand je begint hangt vooral af van je kind zelf. Het is misschien handig om je kind de gitaar zelf te laten ontdekken. Als het een beetje onder de knie heeft hoe alles werkt kun je overschakelen naar verbinden met Bluetooth. Op die manier wordt het spelen nog leuker!

Ik heb het natuurlijk zelf eerst uitgeprobeerd. Daarbij heb ik vooraf niet gelezen hoe alles moet, maar ben ik gewoon met de gitaar aan de gang gegaan. Vanaf het moment dat ik iets harder over de snaren streek begon een lekker deuntje te draaien. Ondertussen kon ik dit versnellen door harder over de snaren te gaan. Erg leuk vond ik zelf 😊

De gitaar wordt geleverd in een hoes, die niet alleen handige verpakking is, maar ook echt een gitaarkoffer. Ideaal want op die manier kun je de My Real Jam akoestische gitaar mooi opbergen. Dankzij het klittenband aan de boven- en zijkant kan je kind de gitaarkoffer makkelijk zelf open en dicht doen. En mocht je kind een optreden hebben buitenshuis (bijvoorbeeld bij oma en opa of op school), dan is de gitaar snel en veilig mee te nemen.

My Real Jam urenlang speelgplezier voor je muzikale kind 1

 

Ook erg fijn is het feit dat er een echt gitaarband bij zit, zodat je kind de gitaar echt om kan hangen, net als zijn favoriete ster. Overigens ziet het instrument er behoorlijk echt uit, waardoor het voor kinderen nog aantrekkelijker is om mee te spelen.

Als ouder hoef je niet bang te zijn dat je gek wordt van je jammende kind. Er zit namelijk een volumeknop op, waardoor je het geluid kunt beperken, mocht je bijvoorbeeld thuis moeten werken. Een andere optie is om je kind gewoon zo nu en dan de mogelijkheid te geven even helemaal los te gaan. Wel met de afspraak dat het daarna toch echt een beetje stiller moet zijn.

In tegenstelling tot een echte akoestische gitaar (die ik zelf in huis heb, omdat ik jarenlang gitaar heb gespeeld) is deze niet gemaakt van hout, maar van stevig plastic. In het design zie je duidelijk dat Little tikes achter het ontwerp ziet. Lekker stevig en de gitaar kan tegen een stootje. Ideaal als je kind denkt dat het wel leuk is om de gitaar op het ‘podium’ te slaan. De snaren zijn niet van staal gemaakt, maar van plastic met een koord eromheen. Ze zijn wel lekker flexibel, waardoor je kind ook hier uitgebreid mee kan spelen en ‘tokkelen’.

My Real Jam urenlang speelgplezier voor je muzikale kind 2

 

De My Real Jam gitaar kun je perfect combineren met de andere instrumenten uit de serie om zo een hele band samen te stellen. Prijzen van 26,99 – 34,99.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelZo herken je of jouw kind te veel verwend is
Volgend artikel7 Tips om te voorkomen dat je kind het koud heeft in de winter

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in