gefeliciTAART.nl - Black Friday

Tegenwoordig heeft iedereen een camera bij zich in de vorm van een smartphone. Niet zo gek dat er in een maand soms wel honderden foto’s gemaakt worden. Wil je jouw skills op fotografie gebied verbeteren? Haal meer uit je foto’s met een online fotocursus van Jeroen Swolfs

 

Foto’s maken met een smartphone

Moest je vroeger nog een camera aanschaffen om leuke foto’s te maken, tegenwoordig beschikken zelfs budget telefoons over een camera functie. Dat betekent dat je altijd en overal foto’s kunt maken. Vooral ideaal voor ouders die op deze wijze heel makkelijk de voortgang van hun kind op de gevoelige plaat vast kunnen leggen.

Lacht je kind voor het eerst? Grote kans dat je dit makkelijk en snel vastlegt met je smartphone. En dat geldt natuurlijk voor alle dingen die je kind voor het eerst doet. Een foto hoef je tegenwoordig ook niet meer uit te printen of af te drukken, je verstuurt deze namelijk met gemak naar familie in een whatsappgroep of deelt deze op social media.

Alhoewel de meeste smartphone camera’s hoogwaardige foto’s maken is er altijd nog wel verschil in hoe je een foto neemt. Door de beste hoek te kiezen, rekening te houden met lichtval en meer kun je nog mooiere foto’s maken. Foto’s die een eeuwige herinnering zijn aan momenten die nooit meer terug zullen komen. Een mooie foto is bovendien leuk om toch af te drukken, bijvoorbeeld voor de oma en opa of in een mooi fotoalbum.

 

Haal meer uit je foto’s met een online fotocursus van Jeroen Swolfs & Tanja Jess

Wat nou als het allemaal niet zo moeilijk is als het lijkt? Als je met een simpele cursus gegeven door een topfotograaf zelf thuis aan de slag kan gaan? En misschien vind je het wel zo leuk dat je er je beroep van kunt maken?

Met de online fotocursus Photo Class Smartphone voor Mama gegeven door Jeroen Swolfs aan Tanja Jess leer je onder andere:

  • Geheime en verborgen instellingen van je telefoon om nog leukere foto’s te maken
  • Magisch licht – meer over licht, lichtinval en de invloed van licht op je foto’s
  • Coole composities – wat is compositie en hoe kun je dat gebruiken voor jouw foto’s
  • Praktijklessen kinder – en modelfotografie
  • Elementaire editing – hoe bewerk je jouw foto’s met je telefoon app voor de beste resultaten
  • Photo Class Challenge – Jouw opdracht voor Photo Class (optioneel)

Bonusmateriaal

  • Interview met Tanja Jess en Jeroen Swolfs
  • Toegang tot online Photo Class Room Community

Je kunt deze cursus ook volgen via Instagram voor nog meer gemak. Het zijn allemaal korte filmpjes die je overal en altijd kunt kijken.

Meer informatie over de cursus

Voor het volgen van de cursus wordt uitgegaan van het gebruik van een iPhone of een Samsung Galaxy toestel. Je kunt de opgegeven tips en trucs echter met alle telefoons toepassen. De cursus kost 49,00 euro waarbij je toegang hebt tot alle hierboven genoemde modules. Alhoewel de cursus suggereert dat het alleen voor mama’s is, is deze net zo leuk voor alle vaders, oma’s, opa’s en iedereen die meer wil halen uit het maken van mooie foto’s met de smartphone.

 

25% Korting voor de feestdagen

Normaal gesproken kost de cursus 49,00 euro. Voor de snelle beslissers geldt er tot en met 27 december 2020 een korting van maar liefst 25%. Je koopt de cursus dus voor maar 36,00 euro. Bovendien krijg je de cursus nu als een giftcard in je inbox, zodat je een mooi en bovendien origineel cadeau hebt voor onder de kerstboom.

 

 

Cadeautip voor geboorte, Moeder- en Vaderdag

Natuurlijk hoef je de cursus niet per se voor de feestdagen cadeau te geven. Het is een origineel en ontzettend leuk cadeau voor ouders bij de geboorte. Vaak geven mensen bij het kraambezoek alleen een cadeau voor de baby, maar met dit cadeau maak je ouders ook heel erg blij. Daarnaast is het een uniek cadeautje voor Moeder- of Vaderdag.

Leestip: Nuttige kraamcadeautjes waar je elke moeder blij mee maakt

 

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je giftcard voor de online fotocursus Photo Class Smartphone voor Mama met Tanja Jess en profiteer van 25% korting.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelTips voor een geslaagd kerstdiner met kinderen
Volgend artikelKinderbijslag 2022 wanneer uitbetaald, hoogte en leeftijd

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in