gefeliciTAART.nl - Black Friday

De eerste maanden zal je baby lekker bij jou op de kamer slapen, maar er komt een punt waarop je baby op een andere kamer slaapt. De eerste keer dat je baby niet meer bij jou op de kamer slaapt is best wel even wennen. Het liefst wil je hem continu in de gaten houden, daarvoor zijn er verschillende babyfoons op de markt. Echter is de keuze zo groot dat het kiezen van een geschikte babyfoon best nog eens lastig kan zijn. De meest gestelde vraag van ouders is: kies ik voor een babyfoon met of zonder camera? Dit is een persoonlijke keuze, echter delen we graag ons advies in dit artikel.

Hoe werkt een babyfoon?

Een babyfoon, ook wel babyphone genoemd, bestaat uit twee apparaatjes die met elkaar zijn verbonden. Een apparaat het babystation (zender) zet je in de babykamer neer en het ouderstation (ontvanger) zet je bij jezelf in de buurt. Elk geluid of beweging hoor je via de luidspreker van het ouderstation. Bij een babyfoon zonder camera hoor je vanzelfsprekend enkel geluiden, terwijl je bij een model met camera ook je baby op een schermpje in de gaten kunt houden. Sommige modellen zijn ook uitgevoerd met een handige temperatuurmeter. Wij snappen heel goed dat je door het ruime aanbod moeite hebt met een babyfoon kiezen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Kies dan voor een van deze meest verkochte babyfoons. Zo ben je verzekerd van een goede babyfoon.

Babyfoon met of zonder camera?

Bij het kopen van een babyfoon is de belangrijkste keuze die je moet maken of je een babyfoon wilt met camera of zonder wilt. Vanzelfsprekend zijn babyfoons met camera duurder.

Het grote voordeel van een babyfoon met camera is dat je je kindje via het scherm in de gaten kunt houden. Zo hoef je niet telkens naar de babykamer als je wat gehuil hoort. Door de camera zie je precies wat er aan de hand is. Het kunnen zien van je kindje als hij huilt geeft je een rustiger gevoel.

Ben je niet van plan om de babyfoon dagelijks te gebruiken? En wil je enkel een babyfoon voor op vakantie of als je kind gaat logeren? Dan is een model zonder camera vaak voldoende.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe do’s en dont’s om je kind goed te laten slapen
Volgend artikelOorpijn kind wat helpt nu eigenlijk echt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in