gefeliciTAART.nl - Black Friday

Kerst komt er weer aan en dat betekent dat er overal weer leuke adventskalenders te koop zijn. Speciaal voor de komende kerstdagen selecteerde ik de leukste adventskalenders 2021 voor kinderen.

 

Adventskalenders

Adventskalenders bestaan al sinds de 19e eeuw. Deze kalenders werden vooral in katholieke kringen gebruikt in aanloop naar de kerstdagen. Oorspronkelijk waren de kalenders gevuld met chocolade of iets anders lekkers, speciaal voor kinderen. Elke dag mocht er een deurtje geopend worden met uitzondering van 24 december (kerstavond), want op deze dag mocht het kind 2 deurtjes openen.

De adventskalenders met chocolade zijn nog steeds verkrijgbaar. Daarnaast zijn er inmiddels tientallen adventskalenders op de markt gebracht, waarbij deze al lang niet alleen nog maar voor kinderen zijn. Ook volwassenen komen bijvoorbeeld met beauty adventskalenders aan hun trekken. Voor kinderen is er naast chocolade keuze uit de meest uiteenlopende kalenders die gevuld zijn met speelgoed. Van Lego tot Barbie, de leukste adventskalenders 2021 voor kinderen vind je hieronder.

 

De leukste adventskalenders 2021 voor kinderen

Zoals reeds hierboven aangegeven heb je tegenwoordig een zeer grote keuze wat adventskalenders betreft. Ik ben op zoek gegaan naar de allerleukste kalenders, die ik ook voor mijn eigen kinderen zou kopen.

 

Lego adventskalender

Van Lego worden verschillende adventskalenders uitgegeven. Je hebt daarbij keuze uit verschillende thema’s, zoals Lego City, Lego Friends en bijvoorbeeld Lego Star Wars. De kalenders zijn geschikt voor jongens en meisjes en je kunt de keuze helemaal afstemmen op de interesses van je kind. De Lego adventskalenders zijn verkrijgbaar vanaf 19,95 euro

 

Playmobil adventskalender

Playmobil blijft bij veel kinderen favoriet. Niet zo gek, want dit tijdloze speelgoed gaat niet alleen jaren mee, maar stimuleert de creativiteit bij kinderen. Je kunt er ook alle kanten mee op. Net als Lego heeft ook Playmobil dit jaar heel wat verschillende adventskalenders uitgebracht. Wat dacht je van kerstatelier met elfen, paardrijclub of Kerstman met geschenkjes? Er is keuze uit maar liefst 16 verschillende kalenders, voldoende keuze voor jongens en meisjes. De kalenders zijn verkrijgbaar vanaf 23,99 euro

 

Barbie adventskalender

Speciaal voor alle meisjes en jongens die dol zijn op Barbie is er ook een Barbie adventskalender verkrijgbaar. Deze kalender is geschikt voor kinderen van 3 – 8 jaar. De kalender wordt geleverd inclusief 1 Barbiepop. Achter de 24 deuren zitten 24 accessoires voor de nieuwe pop. De Barbie adventskalender is verkrijgbaar voor 25,95 euro.

 

Hot Wheels adventskalender

Heb je een kleine racefan in huis? Dan is de Hot Wheels adventskalender een must voor jou. Achter de 24 deurtjes van de kalender vindt je kind 8 verschillende Hot Wheels voertuigen en 16 verschillende accessoires. Behalve de voertuigen en accessoires wordt er een speelmat meegeleverd, zodat je kind direct kan gaan spelen. Deze leuke kalender kost 26,99 euro.

 

Mega Bloks Smurfen adventskalender

In plaats van Lego kun je natuurlijk ook voor een Mega Bloks Smurfen adventskalender kiezen. Achter de deurtjes vind je 24 verrassingen die allemaal in het teken van Kerst en de smurfen staan. Hiermee kan je kind een leuke setting creëren. De prijs van de kalender is 24,95 euro.

 

LOL Surprise #OOTD outfit of the day

Speciaal voor alle LOL liefhebbers is er ook adventskalender ontworpen. In de kalender is een echte LOL pop te vinden en maar liefst 24 verschillende accessoires. Met de kleding en accessoires kan je kind de pop elke dag anders kleden. Een leuke manier om af te tellen naar de Kerstdagen. De LOL adventskalender is te koop voor 29,99 euro.

 

Naast al deze kalenders vind je ook goedkopere varianten bij onder andere Action. Koop jij dit jaar een adventskalender voor je kind?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel6 Tips om je kinderen de waarde van geld te leren
Volgend artikelTips voor de eerste verjaardag van je kind

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in