gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Of wil je een kind verrassen met een leuk verjaardagscadeau? Kijk dan eens naar de interactieve babypoppen van Zapf Creation. De nieuwste toevoeging zijn de interactieve poppen van 43 cm, die gelanceerd zijn voor de 25ste verjaardag van Baby Annabell®.

 

Spelen met poppen is belangrijk

Wist je dat spelen met poppen ontzettend belangrijk is voor de ontwikkeling van je kind? Dit heeft nieuw onderzoek uitgewezen. Het maakt daarbij overigens niet veel uit of je een zoon of een dochter hebt. Ook een jongen kan prima met poppen spelen. Er zijn tegenwoordig namelijk niet alleen maar meisjespoppen verkrijgbaar, maar ook meisjespoppen.

Door het spelen met poppen worden namelijk bepaalde gebieden in de hersenen van je kind gestimuleerd worden. Het gaat daarbij om de gebieden die nodig zijn voor het trainen van sociale vaardigheden en empathie. Precies dezelfde gebieden die ook gebruikt worden als het gaat om samenspelen met een vriendje/vriendinnetje/broertje of zusje. Meer over dit onderzoek lees je hier. Ideaal dus als je kind alleen is, om toch bepaalde vaardigheden te oefenen.

 

Poppen vanaf 1 jaar

Bij poppen denken veel mensen aan speelgoed dat geschikt is voor peuters, kleuters en oudere kinderen, maar het tegendeel is waar. Er zijn namelijk tal van leuke poppen die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar. Benieuwd welke poppen dit zijn? Ontdek ze hier.

 

 

Zapf Creation poppen

Poppen zijn er in allerlei maten en van allerlei merken verkrijgbaar. Grote kans dat je het merk Zapf Creation dan ook wel kent. Het is de drijvende motor achter Baby Born poppen en Baby Annabell. Het Duitse merk heeft bovendien nog een aantal andere merken op de markt gebracht. Maar bij de meeste mensen zijn vooral de poppen bekend.

 

Zapf Creation Baby Annabell®

In 1991 bracht Zapf Creation het innovatieve merk Baby Born op de markt. Het zijn de eerste poppen die over realistische functies beschikken. Niet zo gek dat het een gat in de markt blijkt te zijn. De poppen zijn direct een succes en er worden heel wat Baby Born poppen verkocht in de jaren die volgen.

Het bedrijf bleef innoveren en dat zorgde er dan ook voor dat Zapf Creation in 1998 nog een innovatie op de speelgoedmarkt brengt: Baby Annabell®. Deze pop zag er namelijk niet alleen uit als een baby, maar beschikte ook over levensechte functies die kenmerkend en typisch zijn voor baby’s.

Nu, 25 jaar later, wordt het jubileum van Baby Annabell® gevierd met de release van Baby Annabell Active: een zachte pop van 43 centimeter met meer geluiden en functies dan ooit tevoren. De pop is verkrijgbaar in maar liefst drie varianten: Annabell, Alexander en Leah.

 

Ontdek de Baby Annabell® Active 43cm

Baby Annabell® Active 43cm is een elektronisch functionele pop met een schattige uitstraling, ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder. Annabell heeft een passie voor babygymnastiek, een actieve bezigheid die poppenouders samen met de baby kunnen uitvoeren om lekker in beweging te blijven en nieuwe geluksmomenten te creëren.

Dit is mogelijk omdat de armen en benen van Baby Annabell® eenvoudig te buigen zijn. Hierop reageert de pop met enthousiaste geluidjes vanwege het plezier dat ze ervaart. Na de gymnastiek is Baby Annabell® moe en valt ze vredig in slaap. Haar kleine oogjes sluiten zich en er is een zachte zucht hoorbaar.

Naast nieuwe functies die gerelateerd zijn aan babygymnastiek heeft Baby Annabell® 43cm nog veel meer in petto. Zo reageert ze op kietelen, kan ze met mondbewegingen aan haar speentje of flesje zuigen, laat ze regelmatig een vrolijke lach horen en zelfs scheetjes en boertjes worden nagebootst.

Baby Annabell® viert 25ste verjaardag met lancering Active-poppen pop

 

Positieve effecten van spelen met de babypop

Spelen met de babypop heeft positieve effecten op de ontwikkeling van je kind. Het bevordert vooral de verbeelding en communicatie. Daarnaast kan je kind ook op het gebied van cognitieve ontwikkeling, creativiteit en taal flinke stappen maken. Spelen met de interactieve pop ondersteunt bovendien de oog-handcoördinatie en de fijne motoriek van het kind.

 

Adviesprijs en beschikbaarheid

De nieuwe Baby Annabell® Active 43cm-poppen zijn nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Bol.com, Dreamland en Toychamp. Iedere pop heeft een adviesprijs van €79,99 en wordt geleverd met een rompertje, mutsje, ketting, slabbetje, drinkfles en een baby-album met stickervel. Baby Annabell® Active 43cm is verkrijgbaar in drie varianten:

  • Annabell
  • Alexander
  • Leah

Het mooie is dat Baby Annabell® Leah een getinte huid heeft. Op die manier wordt geen enkel kind uitgesloten.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDit zijn de Vtech cadeautips voor de feestdagen
Volgend artikelSpellenspektakel 4 & 5 november 2023 de grootste spellenbeurs van Nederland

4 REACTIES

  1. Zo leuk dat er een jongensvariant is en gekleurde poppen. Ik heb bewust de gekleurde Babyborn pop gekocht om de kinderen te leren dat er meerdere huidskleuren mogelijk zijn

  2. Hoi hoi ik vroeg mij alleen af of de 3 poppen hetzelfde kunnen of dat ze verschillende functies hebben. Kan de ene pop meer dan de ander?

    Mvg Gaby

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in