gefeliciTAART.nl - Black Friday

De Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 is volop aan de gang. In maar liefst 17 categorieën zijn door een vakjury winnaars gekozen. Maak nu kennis met de BOTI winnaars Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023: Cre-A-Tures en Fingerlings.

 

Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2023

Elk jaar wordt Goed Speelgoed door een vakkundige jury genomineerd voor een prijs. Bij de keuze voor Goed Speelgoed let de jury op een aantal zaken:

  • Veilig & getest. Voldoet aan alle wetgeving.
  • Origineel & geen namaak. Wordt door de aanbieder op een eerlijke manier verkocht.
  • Kwalitatief & optimaal speelplezier biedend. Dit speelgoedartikel is zijn geld meer dan waard.
  • Zo Duurzaam mogelijk. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij de productie van dit artikel.
  • Goed Speelgoed sluit niemand uit. Iedereen speelt mee!

Alle winnaars voldoen dus aan deze criteria. Naast de mening van de jury mag ook het publiek elk jaar weer hun stem uitbrengen op alle speelgoed. Het speelgoed met de meeste stemmen ontvangt dan de publieksprijs. Je kunt nog stemmen tot eind oktober via deze link. Als je gaat stemmen maak je automatisch kans op leuke prijzen, waaronder speelgoed en cadeubonnen.

 

BOTI Cre-A-Tures – winnaar in de categorie elektronica

Er zijn heel wat winnaars en een van de grotere winnaars dit jaar is BOTI. Zij hebben met maar liefst 2 inzendingen gewonnen. De eerste winnaar is BOTI Cre-A-tures in de categorie electronica.

Dit nieuwe speelgoed is door BOTI zelf gemaakt en ligt dit najaar voor het eerst in de schappen. Cre-A-Tures – dé perfecte manier om de verbeelding van je kind tot leven te brengen. Met 14 accessoires inbegrepen, kun je je eigen unieke speelmaatje creëren en de meest onvergetelijke avonturen beleven.

Maak een eenhoorn of olifant, of creëer je eigen maatje. Laat je fantasie de vrije loop. Je maatje beweegt met de armpjes, loopt op een lekker muziekje, maakt geluiden als de mond/slurf geplaatst wordt en herhaalt alles wat je zegt. Creëer, speel en lach met Cre-A-Tures! Voor leeftijd 3+.

 

 

Fingerlings – winnaar in de categorie actiefiguren en speelsets

Boti heeft echter niet alleen met hun eigen ontworpen speelgoed gewonnen, maar ook met de Fingerlings, waarvan zij de distributeur zijn in Nederland (gemaakt door speelgoedproducent WowWee).

Fingerlings zijn schattige babyaapjes die nieuwsgierig zijn naar de wereld om hen heen – te beginnen met jou! Deze interactieve huisdieren vinden het heerlijk om zich aan je vinger vast te houden, met hun ogen te knipperen, hun hoofden te draaien, kusjes te blazen, aan hun staarten te slingeren en in aapgebabbel te praten!

Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, paars, roze, blauw en turquoise. De Fingerling die in de spotlight staat bij Speelgoed van het Jaar is Charli, het paarse aapje. Voor leeftijd 5+.

Bekijk hieronder het spotje van de Fingerlings:

 

Vind jij de twee genomineerden van BOTI ook zo schattig? Breng dan je stem uit en zorg ervoor dat zij de publieksprijs winnen.

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelVerkiezing Speelgoed van het Jaar 2023 + winactie
Volgend artikelSinterklaas cadeautips voor de allerkleinsten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in