gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zoek je nog een uitdagend spel voor je kleuter? Een leuk cadeau voor de feestdagen? Dit is mijn cadeautip voor kleuters Jaak en de Bonenstaak puzzelgame van Smart Games.

 

Smart Games uitdagend speelgoed voor jong en oud

Smart Games ontwikkeld al ruim 25 jaar speelgoed dat inspirerend en educatief is. De denkspellen zijn ontworpen voor één speler, waardoor je niet afhankelijk bent van een broertje, zusje, oma, opa of mama of papa die mee moeten spelen. Er zijn talloze spelletjes op de markt gebracht, die geschikt zijn voor gebruik thuis en onderweg (reisspelletjes).

Verschillende spelletjes van Smart Games zijn in de loop der jaren genomineerd voor Speelgoed van het Jaar. Vorig jaar was het spel Brain Train in de nominaties gevallen, dit jaar is het de beurt aan Jaak en de Bonenstaak.

 

Cadeautip voor kleuters Jaak en de Bonenstaak puzzelgame

Soms is het lastig om voor kleuters een geschikt cadeau te vinden. Het maakt daarbij niet uit of het voor de feestdagen of de verjaardag is. Als ik je een tip mag geven: verras de kleuter met het Smart Games spel Jaak en de Bonenstaak. Met dit spel komt het sprookje echt tot leven! Je kind moet ervoor zorgen dat Jaak het kasteel in de wolken bereikt.

Dat kan alleen als de puzzelstukken in de juiste volgorde geplaatst worden. Maar pas op: de puzzelstukjes kantelen tot ze op de juiste plek gevallen zijn. De kunst is om de tekening overeen te laten komen met de opdracht.

Cadeautip voor kleuters Jaak en de Bonenstaak puzzelgame

Er zitten 60 opdrachten bij het spel. Mocht je kind een puzzel opgelost hebben, dan kan het aan de volgende beginnen. Alles is netjes onderverdeeld in moeilijkheidsgraden, waardoor je kind echt uitgedaagd wordt en het spel niet snel zal vervelen.

Cadeautip voor kleuters Jaak en de Bonenstaak puzzelgame opdrachtenboekje
Opdrachtenboekje

 

Naast het spel vind je in de doos ook een leuk prentenboek. Er staan echt alleen maar plaatjes in het boek, zodat je kind (of jij) er zelf een verhaal bij kan verzinnen. Dat zal nooit hetzelfde zijn, waardoor het boekje eigenlijk nooit gaat vervelen.

 

Genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2020

Het is niet zo gek dat Jaak en de Bonenstaak genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2020. De bedoeling van verkiezing van Speelgoed van het Jaar is om mensen bewuster te maken van het belang van spelen en tegelijkertijd mensen kennis te laten maken met nieuw en educatief speelgoed. Jaak en de Bonenstaak voldoet aan alle voorwaarden: het is uitdagend, educatief en vooral leuk speelgoed voor kinderen van 4 – 7 jaar. Het is dan ook echt een cadeautip voor de feestdagen.

Cadeautip voor kleuters Jaak en de Bonenstaak puzzelgame prentenboekje
Prentenboekje van Jaak en de Bonenstaak

 

Kies voor jouw favoriete speelgoed

Heb je al wat oudere kinderen? Neem dan eens een kijkje welk speelgoed voor hun leeftijd genomineerd is. Op de website vind je niet alleen alle categorieën, je kunt direct je stem uitbrengen voor je favoriete speelgoed. Doe je mee en breng je jouw stem uit? Dan maak je ook nog eens kans op het winnen van het gekozen speelgoed. Speciaal voor kinderen is er een kleurplaat die ze op kunnen sturen om kans te maken op hun favoriete speelgoed. Je kan stemmen tot 1 november 2020.

Leestip: Ontdek alles over Verkiezing Speelgoed van het Jaar 2020

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikel9 Nuttige kraamcadeautjes die elke moeder kan waarderen
Volgend artikelDe mooiste wanddecoratie maak je zelf

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in