gefeliciTAART.nl - Black Friday

De feestdagen staan voor de deur. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor kinderen vanaf 1,5 jaar? Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel als aanvulling van de Magische Speelboom

 

 

Klorofil, verrassend speelgoed voor de kleinsten

Klorofil vind je bij de Kleine Giraf. Op de website staat het volgende geschreven over Klorofil: ‘Het Klorofil assortiment stimuleert verbeeldingskracht en interactie door de talloze verhalen die verteld kunnen worden. Het verassende ”POP!” effect in de producten maken deze ideaal om de coördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Met de handige handgreep kunnen de speelsets overal mee naartoe genomen worden!’

Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel compact

 

Het voordeel van het speelgoed is dat het robuust is, tegen een stootje kan en geschikt is voor kinderen vanaf 18 maanden (1,5 jaar). De setjes worden altijd geleverd met bijbehorende accessoires, waardoor je kind er direct mee kan spelen.

 

Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel

Of je nu voor de komende feestdagen een leuk cadeau zoekt of voor een verjaardag, Klorofil is zeker een geslaagd cadeau. Vorig jaar schreef ik al een keer een review over het Paddenstoelhuis van Klorofil. Daar passen de Magische Speelboom en de Verrukkelijke Appel perfect bij.

 

De Verrukkelijke Appel is het huis van wasbeer Emy. In de vensterbank staan allerlei lekkernijen. Wil je andere lekkernijen in de etalage? Dan druk je op de knop en er verschijnen andere lekkernijen. Niet alleen de lekkernijen worden gewisseld. Dat geldt ook voor de Klorofil bewoners in het raam bovenaan in de appel.

Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel close up

Ideaal om de motoriek van je kind te bevorderen en het nieuwe dingen laten ontdekken. Ook binnenin de appel zijn er allerlei leuke verrassingen voor je kleintje te vinden. Er is een trapje waar wasbeer Emy naar boven, naar de salon en naar beneden kan lopen.

Verder is er een toonbank onder het blad. Er horen twee losse tafeltjes bij met 2 taarten waar een stukje uit is. Perfect om andere bewoners van Klorofil als gast te ontvangen. Op die manier kan je kind eindeloos nieuwe verhaaltjes verzinnen, zeker als je de verschillende speelsets met elkaar combineert.

Handig formaat en alles-in-één

De Verrukkelijke Appel is heel handig door het compacte formaat. Alle accessoires kun je makkelijk en snel in de appel opbergen, die je dankzij het handvat ook nog eens heel makkelijk mee kunt nemen. Ideaal dus als je kind ergens op visite gaat en je op zoek bent naar speelgoed dat weinig ruimte inneemt en wel genoeg uitdaging biedt.

Dit zit in de doos:

  • Verrukkelijke Appel
  • Wasbeer Emy
  • 4 accessoires: 2 tafels en 2 taarten (deze kun je op elkaar klikken)

De Klorofil Verrukkelijke Appel kost 22,99 euro

De Verrukkelijke Appel van Klorofil is het ideale cadeau voor elke peuter vanaf 18 maanden!

Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel in verpakking

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelAlleen spelen is goed voor kinderen
Volgend artikelDit zijn de leukste poppen voor jongens en meisjes vanaf 1 jaar

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in