gefeliciTAART.nl - Black Friday

Of het nu voor een verjaardag of de feestdagen is, ook de kleinsten mogen flink verwend worden met cadeautjes. Geen idee wat je kunt geven? Ontdek nu cadeautips voor baby’s: de nieuwste producten van Franck & Fischer.

 

Wie zijn Franck en Fischer?

Voor je baby wil je natuurlijk alleen het beste. Dat geldt ook voor de producten die je gebruikt voor je kleintje. Franck en Fischer spelen hierop in met hun producten. Het is een Deens merk dat veel waarde hecht aan hoge kwaliteit. Voor hun ontwerpen worden alleen natuurlijke materialen gebruikt, zonder toevoeging van chemicaliën. Ideaal, want een kleintje stopt tijdens het ontdekken natuurlijk alles in de mond!

Bij Franck en Fischer letten ze er verder op dat de collecties maatschappelijk verantwoord geproduceerd worden. Combineer dit met een oog voor detail en je wil deze producten gewoon in huis hebben! De collecties bestaan overigens niet alleen uit speelgoed, maar onder andere ook uit beddengoed, poppenmeubels en rugzakken.

 

Cadeautips voor baby’s: de nieuwste producten van Franck & Fischer

Voor de allerkleinsten kan het lastig zijn om een passend cadeau te vinden. Speelgoed is dan de beste keuze, want spelen is voor een kind van elke leeftijd belangrijk. Door te spelen ontdekken kinderen de wereld om zich heen. Voor baby’s komen daar nog extra dingen bij waar je op wil letten, zoals veiligheid en het moet passen bij de leeftijd. Hieronder vind je een aantal leuke Franck en Fischer cadeautips die zeker in de smaak zullen vallen bij de baby.

 

Gitta Uil Spiegel

Kinderen vinden niets zo interessant als een spiegel. Want he, dat is toch raar dat je jezelf ineens ziet. De spiegel in de vorm van een uil kun je overal neerzetten waar je baby is. Laat hem of haar met een speelkleed op de grond zichzelf bekijken of zet de spiegel in de box neer.

De leuke afbeeldingen van de uil komen overigens ook terug op de slabbetjes van de nieuwe collectie. En als je het plaatje compleet wil maken dan kun je bovendien een speenkoord bestellen met een uiltje erop. Zowel het slabbetje als speenkoord zijn gemaakt van biologisch katoen, waardoor ze perfect passen bij al het speelgoed.

 

Hans tijger activiteitenspeeltje

Is je kind graag actief bezig? Dan is het Hans tijger activiteitenspeeltje van Franck en Fischer een must. Dit speeltje heeft maar liefst vier speeltjes die de zintuigen van je kleintje stimuleren. Je kunt dit activiteitenspeeltje makkelijk bevestigen aan de autostoel, kinderwagen of de maxi cosi. Ook geschikt om de babygym uit te breiden of eens te veranderen.

 

Knuffels

Elk kind vindt het leuk om een knuffel te hebben. Nog leuker wordt het als deze knuffel heerlijk zacht is en bovendien veilig voor je kind. De knuffels van Franck & Fischer zijn gevuld met maïsvezel en gemaakt van biologisch katoen. Hierdoor voelen de knuffels zacht aan, kunnen deze makkelijk gewassen worden en is het een veilig speeltje voor de baby.

Cadeautips voor babys de nieuwste producten van Franck & Fischer

 

Prentenboekjes voor de allerkleinsten

Wist je dat lezen heel belangrijk is? Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. En wat is er leuker dan je kind op schoot nemen en met een prentenboek aan de slag te gaan. Omdat de boekjes alleen tekeningen bevatten kun je er elke keer een ander verhaal mee verzinnen. Alleen aanwijzen van de plaatjes en elke keer herhalen wat je kind ziet is ook al leuk en zorgt ervoor dat je kind gestimuleerd wordt om te luisteren. Uiteindelijk zal je kind hiervan profiteren door een grotere woordenschat.

Cadeautips voor babys de nieuwste producten van Franck & Fischer 2

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelHeerlijke kleding voor de volgende wandeling met je gezin
Volgend artikel13 Cadeautips voor Sinterklaas verlanglijstjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in