gefeliciTAART.nl - Black Friday

Zoek je nog een leuk cadeau voor een peuter? Dan is deze cadeautip voor peuters echt iets voor jou. Klorofil speelgoed staat garant voor urenlang vermaak. Ideaal voor kinderen in de leeftijd 1,5 – 5 jaar.

 

Wat is Klorofil?

Mocht je je afvragen waarom het merk Klorofil je zo bekend voorkomt dan kan dat kloppen. De kans is namelijk groot dat je er zelf mee gespeeld hebt! Klorofil bracht het eerste speelgoed in 1975 op de markt. Dat was de magische speelboom, die nog steeds in het assortiment te vinden is.

Sinds de oprichting heeft het merk verschillende soorten speelgoed op de markt gebracht. Daarbij draait alles om de vriendelijk bosdieren die verschillende avonturen beleven op school, in het paddenstoelenhuis, de boot of bus.

Interactief spelen wordt nog leuker met de Klorofil school spelen
Klorofil School

 

Alle speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar, waardoor het perfect peuter speelgoed is. Gemaakt van robuust materiaal kan het speelgoed tegen een stootje, ook als je kind zich in de peuterpuberteit bevindt en met speelgoed gaat gooien 😉

Alle setjes worden geleverd inclusief bijbehorende accessoires en er zit altijd minimaal 1 poppetje bij. Het speelgoed is erop gericht op de verbeeldingskracht te stimuleren en interactie uit te lokken.

 

Cadeautip voor peuters Klorofil urenlang vermaak gegarandeerd

Zoek je een leuk schoencadeautje voor Sinterklaas voor een peuter? Of wil je je kind verrassen met een leuk kerstcadeau? Of staat er een kinderverjaardag op de planning en weet je niet wat je cadeau kunt geven? Dan biedt het gerenomeerde speelgoedmerk Klorofil uitkomst.

 

Klorofil schoencadeautjes voor peuters

In aanloop naar Sinterklaas mogen veel kinderen hun schoentje zetten. Deze wordt van tijd gevuld met wat lekkers en af en toe een klein cadeautje. Om ook de allerkleinsten te verrassen met een leuk cadeau heeft Klorofil leuke schoencadeautjes voor peuters in het assortiment. Je kunt kiezen voor een schattig Klorofil speelset verrassingshuisje. Een klein huisje met daarin een exclusief poppetje

Of je maakt je peuter blij met één van de lichtgevende speelsets. Je hebt daarbij keuze uit: speelset lichtgevende vlot, waterlelie en lichtgevende noot. Wil je net iets meer uitgeven voor het schoencadeautje van je peuter? Dan kun je hem of haar verrassen met een Klorofil speelset de boomhut.

 

Klorofil Sinterklaas en Kerstcadeautjes voor peuters

Wil je jouw kind met Sinterklaas of Kerst verrassen met een wat groter cadeau? Ook dat is mogelijk. Klorofil heeft naast allerlei kleine setjes ook uitgebreide sets in het assortiment. Een ontzettend leuke cadeautip is het watervliegtuig. Hieronder zie je een kleine video impressie, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Het watervliegtuigje kost rond de 20 euro, waardoor het een fijn en betaalbaar cadeau is. Er is ruimte voor twee Klorofil poppetjes en de propeller kan razendsnel ronddraaien als je kind op het voorste poppetje drukt.

Naast het watervliegtuig zijn er nog heel veel andere leuke speelsets van Klorofil. En het leukste van alles is dat je alle setjes heel makkelijk met elkaar kunt combineren. Verras je kind bijvoorbeeld met de Verrukkelijke Appel van Klorofil en het Betoverende Park. Doe je er nog een paar losse poppetjes bij kan je kind zich urenlang vermaken met het uitwerken van allerlei fantasieën.

Cadeautip voor peuters Klorofil Verrukkelijke Appel
Klorofil Verrukkelijke Appel

 

Overigens hoef je niet bang te zijn dat het sta-in-de-weg speelgoed is. De meeste grote setjes, waaronder de school, zijn gewoon inklapbaar. Op die manier kun je het speelgoed aan het einde van de weg makkelijk en snel opbergen. Daarnaast heeft het inklappen nog een voordeel: je kind kan het speelgoed namelijk gewoon overal mee naar toe nemen. Ideaal als je kind tussen de feestdagen door een logeerpartijtje heeft bij oma en opa.

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelDe Grote Sinterklaasfilm Trammelant in Spanje
Volgend artikelDe leukste cadeautips voor kinderen van 4 – 10 jaar

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in