gefeliciTAART.nl - Black Friday

Wat is er leuker dan slijm zelf maken? De Doctor Squish squishy maker, want daarmee maak je je eigen slijm stressbal! DIY slijm zonder geklier, maar wel helemaal in je eigen stijl en smaak.

 

Wie is Doctor Squish?

Welk kind is niet dol op squishies? Squishies is eigenlijk niets anders dan slijm, maar dan wel in een mooi hanteerbare vorm. Een vorm die je naar hartenlust kunt kneden, knijpen en nu dus ook zelf kunt maken! Doctor Squish is in Amerika heel bekend en heeft maar liefst 3,44 miljoen volgers op Youtube en ruim 1 miljard views. Zij leert kinderen DIY slijm maken en heeft nu dus ook de Doctor Squish squishi maker op de markt gebracht. Wil je zelf ontdekken wie doctor Squish is? Je kunt haar hier volgen.

 

 

Doctor Squish squishy maker maak je eigen slijm stressbal

Als ouder kan ik me voorstellen dat je niet staat te wachten op al dat geklier. Aan de andere kant wil je je kind wel mee laten doen aan een onschuldige en leuke speelgoedrage. En daarbij komen Boti en Doctor Squish goed van pas met de Doctor Shquish squishy maker. Een mooi ‘apparaat’ bestaande uit een soort halve bol en pomp waarmee je een ballon met allerlei materialen en natuurlijk slijm vult. Je sluit de gevulde ballon af met een clip en klaar is je eigen squishy!

 

Ideaal om zonder veel gedoe een leuke knutselmiddag te beleven. Bevordert de eigen creativiteit en biedt urenlang speelplezier. Bovendien is een zelfgemaakte stressbal altijd handig als je kind zenuwachtig of boos is (even flink knijpen en de stress of boosheid zakt van zelf). Benieuwd hoe dat er eigenlijk uit ziet? Bekijk dan hieronder het filmpje voor meer informatie over deze te gekke set

https://www.youtube.com/watch?v=5SN4fHlPQMs

 

 

Algemene informatie over de Doctor Squish squishi maker

Je kunt de Doctor Squish squishi maker online bestellen of in de winkel kopen.

Adviesprijs: ongeveer 25 euro (Toychamp)

Leeftijd: vanaf 8 jaar

Gedistributeerd door: Boti Europe

 

Inhoud van de squishy maker:
Handleiding
Squishy Maker Station
1x Lepel en slijmpoeder
2 x Gekleurde latex ballonnen
4 x Transparante TPR-squishies
Glitters en confetti
3 x Herbruikbare clips
1 x Krullend lint
2 x Flesjes met gekleurde inkt

Doctor Squish squishy maker maak je eigen slijm stressbal inhoud

Doctor Squish squishy maker winnaar Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Zoals je misschien al gezien of gehoord hebt wordt elk jaar een Verkiezing Speelgoed van het Jaar gehouden. Tijdens deze verkiezing kiest een vakjury het beste speelgoed in verschillende categorieën. Als de jury gekozen heeft is het aan het publiek om hun favoriet te kiezen. Inmiddels heeft de jury gekozen en behoort de Doctor Squish squishy maker tot de winnaars in de categorie knutsel en creatief.  Niet zo gek, want deze squishy maker is echt ontzettend leuk.

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelUitgeblust? Zo krijg je weer energie (zonder koffie!)
Volgend artikelTips om kinderen veilig te laten internetten

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in