gefeliciTAART.nl - Black Friday

Woensdag ben ik naar de influencer middag geweest van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Daar maakte ik kennis met educatief en leuk speelgoed voor 0 – 3 jaar. Heb je een kind in deze leeftijdsklasse? Lees dan snel verder en ontdek leuk en vooral leerrijk speelgoed voor je kleintje. Sint tip!

 

Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Ik heb er al eerder over gehad: momenteel kun je via de Verkiezing Speelgoed van het Jaar je stem uitbrengen op je favoriete speelgoed. Dit is speciaal geselecteerd speelgoed in diverse leeftijdscategorieën en moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn opgesteld door een jury die onder andere bestaat uit een ontwikkelingspsycholoog. Deze was woensdag tijdens de influencerdag ook aanwezig en benadrukte nog eens waarom spelen voor kinderen belangrijk is.

 

Educatief en leuk speelgoed voor 0 – 3 jaar

Mijn eigen kinderen zijn inmiddels in een hele andere fase van hun leven belandt, waardoor ik niet meer automatisch op de hoogte ben van speelgoed voor baby’s en peuters. Daarom vond ik het extra fijn om op kennis te kunnen maken met educatief en leuk speelgoed voor 0 – 3 jaar. Hieronder vind je het genomineerde speelgoed en het is ook nog eens een Sint tip. Dit speelgoed vind je overal en je maakt er zelfs kans op als je meedoet en je stem uitbrengt voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. En kleine tip: houd mijn website in de gaten, zou zomaar kunnen gebeuren dat ik ook een keer iets ga verloten 😉

 

VTech Zoomi Zooz Klim Verken Boom huis

Zo op het eerste gezicht is het gewoon een leuk en kleurrijk speelhuis met leuke diertjes erbij. Maar het zou V-tech niet zijn als er veel meer achter zat. En dat is inderdaad ook het geval. De Zoomizooz zijn kleine tuimeldiertjes die in maar liefst 24 verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. In het boomhuis kunnen deze diertjes tollen, rollen en dollen, waardoor de fijne motoriek van de allerkleinsten gestimuleerd wordt.

Als de diertjes op de Magische Zoomizone geplaatst worden dan roept het diertje zijn naam , brengt het leuke melodietjes en zegt het zinnetjes. Dit alles zorgt ervoor dat de zintuigelijke en motorische ontwikkeling van je kind gestimuleerd wordt. Ideaal voor kinderen vanaf het moment dat ze kunnen zitten.

 

 

VTech Codi, Mijn RoboDino

Nog meer leuk speelgoed van VTech: Codi, mijn RoboDino. Deze leuke dino kan dansen op muziek en jouw kind bepaalt zijn stemming. De interactieve dino wordt bedient door de stekels achterop de rug. Deze bepalen De muziekstijlen, karakter  en gevoelens van deze schattige T-Rex. De dino wordt geleverd met 27 verschillende stekels, waardoor je kind leert om elke keer een andere stemming te creëren. Hierdoor blijft de dino interessant voor kinderen van 2 – 5 jaar.

Extra leuk: de dino kan swingen en dat kan weer invloed hebben op je kind die binnen no time zelf ook gaat dansen op de leuke deuntjes. De stekeltjes kun je opbergen in het meegeleverde ei, wel zo handig om alles bij elkaar te houden.

 

 

Smart Games Brain train

Brain train is een vormenspel dat ontwikkelt is om het brein te trainen. De trein is niet alleen een puzzel, maar ook gewoon een treintje waarmee gespeeld kan worden. De vormen moeten in de juiste volgorde in de wagon geplaatst worden. De opdrachten daarvoor worden steeds moeilijker waardoor je kind steeds geprikkeld wordt. Het spel bevat maar liefst 48 opdrachten en is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 2 -3.

De locomotief is voorzien van een vrolijk gezicht waardoor deze extra aantrekkelijk is voor kleine kinderen. Door het plaatsen van de blokken in de juiste wagons leren kinderen fijne oog-hand motoriek en het onderscheiden van verschillende vormen. Een educatief en leerrijk speelgoed dus.

Educatief en leuk speelgoed voor 0 – 3 jaar

 

Dit is allemaal genomineerd Speelgoed van het Jaar 2019. Vind je het leuk, stem dan op je favoriete speelgoed en maak kans om dit te winnen (meedoen kan via de website van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar

Heb jij al gestemd en welk speelgoed is je favoriet?

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelKies en stem voor de Verkiezing Speelgoed van het Jaar
Volgend artikelHerfstvakantie 2019 uitjes en evenementen voor het hele gezin

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in