gefeliciTAART.nl - Black Friday

Ravensburger staat al decennialang bekend om de leukste spellen. Geregeld komen er nieuwe spelletjes op de markt, waaronder Explorers, het nieuwste flip and write spel van Ravensburger. Benieuwd naar dit nieuwe spel? Lees dan snel verder.

 

Wie is Ravensburger?

Grote kans dat je Ravensburger vooral kent als spellengigant. Maar wist je dat Ravensburger van oorsprong eigenlijk een Duitse uitgeverij was? Het bedrijf is in 1883 opgericht door Otto Maier. Overigens werd het eerste spel al in 1884 uitgebracht. Dat was het spelletje: ‘De reis rond de wereld in 80 dagen’, geïnspireerd op het bekende verhaal van Jules Verne.

Dat het een spel een schot in de roos was blijkt uit het feit dat de spelletjes gretig aftrek vonden. Een bekende klassieker van Ravensburger is het spel ‘Fang den Hut’. In de late jaren ’50 kwam het eerste memory spel uit en zo volgden er nog een heleboel titels.

Inmiddels is Ravensburger niet meer weg te denken uit de gemiddelde spelletjeskast. Of het nu om een memoryspel of Doolhof gaat, grote kans dat jij ook een spel van Ravensburger in huis hebt.

 

Explorers, het nieuwste flip and write spel van Ravensburger

Het leuke van Ravensburger spelletjes is dat ze voor elke leeftijdsklasse leuke spelletjes hebben. Zowel het design als spel zelf is helemaal aangepast aan de interesses van de leeftijdsgroep. Daarnaast zijn er ook klassieke en tijdloze spelletjes die je op elke leeftijd kunt spelen.

Explorers is nieuwste spelletje in het assortiment en dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het is een Engelstalig flip and write spel, waarbij het erom gaat zo veel punten als mogelijk te verzamelen. Het spelmateriaal bestaat uit vier ‘landschapskaarten’ die in willekeurige volgorde in het kader gelegd worden.

Dan is het de bedoeling om zo snel als mogelijk de verloren tempels te bereiken en naburige nederzettingen te bezoeken. Maar… om dit te bereiken heb je niet alleen een portie geluk, maar ook vaardigheden nodig.

 

De terreinkaarten zijn gelamineerd en kunnen in eindeloze combinaties neergelegd worden,  waardoor elk spelletje uniek is en anders. Explorers is een snel spelletje, met telkens nieuwe uitdagingen. Het is het perfecte spel voor een spelletjesavond met familie en vrienden. Ook ideaal als verjaardagscadeau, Sinterklaascadeau of voor de Kerst.

Het spel is geschikt voor maximaal 4 spelers.

Benieuwd hoe het spel gespeeld wordt? Kijk voor een kleine impressie de video hieronder.

 

Ontdek hier nog meer leuke spelletjes van Ravensburger voor jong en oud.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Anja

Moeder van twee volwassen kinderen, creatief, denk graag out of the box en weet wat het is om kinderen op te voeden. Hier deel ik tips die je als ouder altijd wel kunt gebruiken. Daarnaast inspireer ik met artikelen over de laatste trends, uitjes, gezondheid en nog veel meer.
Vorig artikelOnmisbare tips om de tuin zomerklaar te maken
Volgend artikelBesparen op de boodschappen met deze tips lukt het gegarandeerd

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in